Kuş Forumları

Papağanlar

evcil jako -
- Yaşı tahmini 3 veya 4 ve yine tahmini erkek jako - 50 nin üzerinde kelime konuşabiliyor ve tam net olmasada cümle kurmaya çalışıyor.. - Taklitler yapıyor bazen ıslıkla kendi kendine şarkı söylüyor - Elden herkesten yem yer yanlız sadece ilginen kişi dışında kimseye kendini sevdirmez (ben ve eşim sevebiliyoruz hatta köpeğimiz gibi istediğim her şekilde yada herşeyi yapabiliyorum..) - Hırlaması yoktur ve bazen yabancı bayanlara biraz tepki verebiliyor... - Kuşta herhangi bir sağlık problemi yok - 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel ulaşbilirsiniz.. Not: Lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsinler..... (alıcı bir arkadaş vardı kusura bakmasın numaranı kaybettim o yüzden dönemedim aramanızı bekledim....)

evcil jako -
- Yaşı tahmini 3 veya 4 ve yine tahmini erkek jako - 50 nin üzerinde kelime konuşabiliyor ve tam net olmasada cümle kurmaya çalışıyor.. - Taklitler yapıyor bazen ıslıkla kendi kendine şarkı söylüyor - Elden herkesten yem yer yanlız sadece ilginen kişi dışında kimseye kendini sevdirmez (ben ve eşim sevebiliyoruz hatta köpeğimiz gibi istediğim her şekilde yada herşeyi yapabiliyorum..) - Hırlaması yoktur ve bazen yabancı bayanlara biraz tepki verebiliyor... - Kuşta herhangi bir sağlık problemi yok - 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel ulaşbilirsiniz.. Not: Lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsinler..... (alıcı bir arkadaş vardı kusura bakmasın numaranı kaybettim o yüzden dönemedim aramanızı bekledim....)

KONUŞAN VE KENDİNİ SEVDİREN JAGO -
30-40 KELİME KONUŞUYOR.HER TAKLİTİ YAPABİLİR,VE ELİNİZİ KAFESİN İÇİNE SOKUP SEVEBİLECEGİNİZ BİR JAGO. ERKEK.KIRMIZI KUYRUK YAŞI 6-7 YAŞLARINDA.SAGLIKLI,VE BAKIMLI BİR JAGO ULAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR. 🔒 Üyelere Özel. DAN ULAŞA BİLİRLER TL:🔒 Üyelere Özel ADANA FİYAT:2000YTL`dir.

30-40 KELİME KONUŞUYOR.HER TAKLİTİ YAPABİLİR,VE ELİNİZİ KAFESİN İÇİNE SOKUP SEVEBİLECEGİNİZ BİR JAGO. ERKEK.KIRMIZI KUYRUK YAŞI 6-7 YAŞLARINDA.SAGLIKLI,VE BAKIMLI BİR JAGO ULAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR. 🔒 Üyelere Özel. DAN ULAŞA BİLİRLER TL:🔒 Üyelere Özel ADANA FİYAT:2000YTL`dir.

neden bu jakolar el değiştirir sürekli alınıp satılırlar -
efendim büyük bir hevesle bir tane jako aldım icimde öyle büyük bir heves vardıki yıllardır bu papaganlara karşı cocukluk hayalımdı ozamanlar cok daha pahalıydı bu kadarda yaygın değildi neyse kısmet bu zamana dedim aldım fakat evimin salonuna koydum dışarda durması gerekiyordu ve bayada bir pisletiyordu veteriner siteleri papaganlarla hastalıklarıyla baya bir site gezdim aslında papaganın ayrı bir odası olması gerektiğini farkettim cünkü tüyü tozu herşeyiyle sağlıga zararlıydı böylede bir yerim yoktu oglumda hastalanınca mecbur kaldım saatım bazılarına sacma sapan gelebilir ama bunları yazmamdaki tek sebeb bu tür bir kuşu alıyorsanız ilk etapta yerini sonra ailede bir hayvana rahatsızlıgı olup olmadıgına karşı araştırmalı cok düşünülmeli onlarında duyguları hisleri oldugunu düşünüyorum ve cok inciliyorlar ben kuşumu satarken o gidişini satılışını unutamıyorum evet zarar etmedim alıp baktım ama hırlaması bagırması olan bir kuşu kendime alıştıurdım bir kac kelime ögrettim ve bu emek parayla satılamaz ona güven verdim ama güvenini sarstım cok üzüldüm sonucta bir daha geri alamayacagım inşallah yeni sahibiyle mutlu olurlar inşallah benden cok daha iyi bakarlar değerini bilirler ama öyle salonda efeler gibi ek başına gezişini kafesine ulaşamadıgı bi yerdeyse gelip benden yardım istemesini asla unutmayacagım güvenini sarstıgım icin cok üzgünüm sevimli dostum ama mecburdum bir kuş almak isteyen arkadaşlarıma sesleniyorum cinsi ne olursa olsun cok dikkat ediniz herşeyi hesaplayınız lütfen rica ediyorum

Satılık Yavru Timneh Jako -
Merhabalar elimde timneh jako var ilgilenemediğim den dolayı satmak istiyorum.yavru oldugu için ilgilenilirse kısa süre de alışır.fiyat:400 ytl iletişim için:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

Merhabalar elimde timneh jako var ilgilenemediğim den dolayı satmak istiyorum.yavru oldugu için ilgilenilirse kısa süre de alışır.fiyat:400 ytl iletişim için:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

CENNET PAPAĞANI ARANIYOR -
ARKADASLAR ANKARA VEYA AKSARAY İLLERİNDE CENNET PAPAĞANI SATAN VARSA İRTİBAT KURMAK İSTİYORUM (KAFESİ İLE VEYA KAFESSİZ OLABİLİR)

YAVRU CENNET PAPAGAN I -
MRH ARKADASLAR ELİMDE İKİ ADET YAVRU CENNET PAPAGANI VAR.İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel den ulasabilirler.ayrıca cift-genç damızlık veya yavru muhabbet isteyenlr içinde gecerli

satılık sultan papağanı -
papağanımı alalı henüz 4 ay oldu.Adı Çiko.Açık sarı hakim çok güzel bir erkek sultan papağanıdır.Çok güzel araba alarmı,kedi miyavlaması ve kapı zili takliti yapabiliyor.Fakat kedim yavruladığı için yavularla ilgilenmem gerekiyor.Çikoyla fazla ilgilenemiyorum.Onun da canı çok sıkılıyor.Bu sebeble onunla ilgilenebilecek birisine kafesi,tüm ilaç ve aksesuarlarıyla beraber sadece 150 ytl karşılığı vermek istiyorum.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirler.Ayrıca 🔒 Üyelere Özel bize ulaşabilirsiniz...

papağanımı alalı henüz 4 ay oldu.Adı Çiko.Açık sarı hakim çok güzel bir erkek sultan papağanıdır.Çok güzel araba alarmı,kedi miyavlaması ve kapı zili takliti yapabiliyor.Fakat kedim yavruladığı için yavularla ilgilenmem gerekiyor.Çikoyla fazla ilgilenemiyorum.Onun da canı çok sıkılıyor.Bu sebeble onunla ilgilenebilecek birisine kafesi,tüm ilaç ve aksesuarlarıyla beraber sadece 150 ytl karşılığı vermek istiyorum.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirler.Ayrıca 🔒 Üyelere Özel bize ulaşabilirsiniz...

Eş cennet & sevda papağanı arıyorum -
İstanbul içinde eş (yavrulu ya da yumrutalı tercihimdir) cennet ve sevda papağanları arıyorum. özellikle altında yavru olan kuşlarda fiyat konusunda anlaşabileceğimizi düşünüyorum. irtibat : 🔒 Üyelere Özel

sultan papağanı -Denizli- -
8aydır beslediğimiz hiçbir sağlık problemi olmayan erkek sultan papağanımız satılıktır.(evcil değildir-kafessiz) 80YTL DENİZLİ  e-mail: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel