Kuş Forumları

Papağanlar

İTHAL Mealy Amazon Papaganları -
İTHAL Mealy Amazon Papağanları...Detaylı resimler için lütfen sitemizin galeri bölümünü ziyaret ediniz.. Türkiyede En Çok Çeşit Türkiyede En Cazip Fiyatlar Türkiyede En Uygun Ödeme Koşulları Türkiyenin Her Yerine 1 Günde ulaşım Türkiyenin Her yerine Oturduğunuz Yerden Bonus ve Maximum Kredi Kartlarına 12 aya varan taksit imkanı (Webcam canlı alacağınız evcil Hayvanları görebilirsiniz..) Satışı yapılan evcil hayvanlarda ve malzemelerde %99 varan müşteri memnuniyeti ile sizleride evcil hayvan sahibi yapalım 🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilir Bilgi Deposu bölümünden Evcil Hayvanlarınız ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.. ARKIN KUŞ CENNETİ (30.YIL) İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İstanbul Libadiye Şubemiz ile Hizmetinizdeyiz.. Bulgurlu Mah.Üçpınar Cad.Güvercin Sok.No:6/1 Libadiye/İSTANBUL 0216 3258593 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel Hatay Merkez Meydan Cad.No:127 Antakya/HATAY 0326 2275796 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel

Yavru ve Yetişkin Timneh Jakolar -
Yavru ve Yetişkin Timneh Jako Papağanları...Detaylı resimler için lütfen sitemizin galeri bölümünü ziyaret ediniz.. Türkiyede En Çok Çeşit Türkiyede En Cazip Fiyatlar Türkiyede En Uygun Ödeme Koşulları Türkiyenin Her Yerine 1 Günde ulaşım Türkiyenin Her yerine Oturduğunuz Yerden Bonus ve Maximum Kredi Kartlarına 12 aya varan taksit imkanı (Webcam canlı alacağınız evcil Hayvanları görebilirsiniz..) Satışı yapılan evcil hayvanlarda ve malzemelerde %99 varan müşteri memnuniyeti ile sizleride evcil hayvan sahibi yapalım 🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilir Bilgi Deposu bölümünden Evcil Hayvanlarınız ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.. ARKIN KUŞ CENENTİ (30.YIL) İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ İstanbul Libadiye Şubemiz ile Hizmetinizdeyiz.. Bulgurlu Mah.Üçpınar Cad.Güvercin Sok.No:6/1 Libadiye/İSTANBUL 0216 3258593 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel Hatay Merkez Meydan Cad.No:127 Antakya/HATAY 0326 2275796 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel

Konuşan Süper Taklit Yapan Mayna Beo -
Konuşan Süper Taklit Yapan Mayna Beo...Detaylı resimler için lütfen sitemizin galeri bölümünü ziyaret ediniz.. Türkiyede En Çok Çeşit Türkiyede En Cazip Fiyatlar Türkiyede En Uygun Ödeme Koşulları Türkiyenin Her Yerine 1 Günde ulaşım Türkiyenin Her yerine Oturduğunuz Yerden Bonus ve Maximum Kredi Kartlarına 12 aya varan taksit imkanı (Webcam canlı alacağınız evcil Hayvanları görebilirsiniz..) Satışı yapılan evcil hayvanlarda ve malzemelerde %99 varan müşteri memnuniyeti ile sizleride evcil hayvan sahibi yapalım 🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilir Bilgi Deposu bölümünden Evcil Hayvanlarınız ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.. ARKIN KUŞ CENNETİ (30.YIL) İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İstanbul Libadiye Şubemiz ile Hizmetinizdeyiz.. Bulgurlu Mah.Üçpınar Cad.Güvercin Sok.No:6/1 Libadiye/İSTANBUL 0216 3258593 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel Hatay Merkez Meydan Cad.No:127 Antakya/HATAY 0326 2275796 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel

Evcil Konuşan Sarı Enseli Amazon -
Evcil Konuşan Sarı Enseli Amazon Papağanı...Detaylı resimler için lütfen sitemizin galeri bölümünü ziyaret ediniz.. Türkiyede En Çok Çeşit Türkiyede En Cazip Fiyatlar Türkiyede En Uygun Ödeme Koşulları Türkiyenin Her Yerine 1 Günde ulaşım Türkiyenin Her yerine Oturduğunuz Yerden Bonus ve Maximum Kredi Kartlarına 12 aya varan taksit imkanı (Webcam canlı alacağınız evcil Hayvanları görebilirsiniz..) Satışı yapılan evcil hayvanlarda ve malzemelerde %99 varan müşteri memnuniyeti ile sizleride evcil hayvan sahibi yapalım 🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilir Bilgi Deposu bölümünden Evcil Hayvanlarınız ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.. ARKIN KUŞ CENNETİ (30.YIL) İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ İstanbul Libadiye Şubemiz ile Hizmetinizdeyiz.. Bulgurlu Mah.Üçpınar Cad.Güvercin Sok.No:6/1 Libadiye/İSTANBUL 0216 3258593 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel Hatay Merkez Meydan Cad.No:127 Antakya/HATAY 0326 2275796 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel

İTHAL Cites Belgeli Yavru Kırmızı Kuyruk Jako Papağanlar -
Yavru ve Yetişkin Jako Papağanlarımızı Cites belgeli,Faturalı ve Bilezikli bir şekilde Satışa Sunmuş bulunmaktayız....Detaylı resimler için lütfen sitemizin galeri bölümünü ziyaret ediniz.. Türkiyede En Çok Çeşit Türkiyede En Cazip Fiyatlar Türkiyede En Uygun Ödeme Koşulları Türkiyenin Her Yerine 1 Günde ulaşım Türkiyenin Her yerine Oturduğunuz Yerden Bonus ve Maximum Kredi Kartlarına 12 aya varan taksit imkanı (Webcam canlı alacağınız evcil Hayvanları görebilirsiniz..) Satışı yapılan evcil hayvanlarda ve malzemelerde %99 varan müşteri memnuniyeti ile sizleride evcil hayvan sahibi yapalım 🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilir Bilgi Deposu bölümünden Evcil Hayvanlarınız ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.. ARKIN KUŞ CENNETİ (30.YIL) İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İstanbul Libadiye Şubemiz ile Hizmetinizdeyiz.. Bulgurlu Mah.Üçpınar Cad.Güvercin Sok.No:6/1 Libadiye/İSTANBUL 0216 3258593 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel Hatay Merkez Meydan Cad.No:127 Antakya/HATAY 0326 2275796 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Mail ve Messenger) 🔒 Üyelere Özel Not: Lütfen Size Yakın Olan Şehir ile irtibat Kurunuz..

İTHAL Red ve Channell Billed Tukan -
İTHAL Red Billed ve Channell Billed Tukanlar...Detaylı resimler için lütfen sitemizin galeri bölümünü ziyaret ediniz.. Türkiyede En Çok Çeşit Türkiyede En Cazip Fiyatlar Türkiyede En Uygun Ödeme Koşulları Türkiyenin Her Yerine 1 Günde ulaşım Türkiyenin Her yerine Oturduğunuz Yerden Bonus ve Maximum Kredi Kartlarına 12 aya varan taksit imkanı (Webcam canlı alacağınız evcil Hayvanları görebilirsiniz..) Satışı yapılan evcil hayvanlarda ve malzemelerde %99 varan müşteri memnuniyeti ile sizleride evcil hayvan sahibi yapalım w w w . a r k i n k u s c e n n e t i . c o m web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilir Bilgi Deposu bölümünden Evcil Hayvanlarınız ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.. ARKIN KUŞ CENNETİ (30.YIL) İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İstanbul Libadiye Şubemiz ile Hizmetinizdeyiz.. Bulgurlu Mah.Üçpınar Cad.Güvercin Sok.No:6/1 Libadiye/İSTANBUL 0216 3258593 - 🔒 Üyelere Özel S a t i s @ a r k i n k u s c e n n e t i . c o m (Mail ve Messenger) W w w . a r k i n k u s c e n n e t i . c o m Hatay Merkez Meydan Cad.No:127 Antakya/HATAY 0326 2275796- 🔒 Üyelere Özel İ n f o @ a r k i n k u s c e n n e t i . c o m (Mail ve Messenger) w w w . a r k i n k u s c e n n e t i . c o m

ücretsiz kuş almak istiyorum -
evde beslediğim bin çift sultan papağanım vardı 6 ay önce biri öldü, digeri de geçen hafta öldü kafeslerim boş kaldı. yeni kuş almak istiyorum ancak şu an kuş için masraf yapamam kuşu olup ta bakamayan varsa onun yerine papağan cinsi kuşuna iyi bakabilirim Düzce de yaşıyorum bağlantı için arkadaşımın tel 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz kuş almak istiyorum -
evde beslediğim bin çift sultan papağanım vardı 6 ay önce biri öldü, digeri de geçen hafta öldü kafeslerim boş kaldı. yeni kuş almak istiyorum ancak şu an kuş için masraf yapamam kuşu olup ta bakamayan varsa onun yerine papağan cinsi kuşuna iyi bakabilirim Düzce de yaşıyorum bağlantı için arkadaşımın tel 🔒 Üyelere Özel

jako papağanım hiç ötmüyor -
slm arkdşlar jako papağnm alalı 10 gün oldu ilk başta çok hırlıodu şimdi biras alıştı. ancak eldivenle seviyorum sesi çıkmıyor elimden yem yiyor fakat hiç öttüğünü duymadım. elimle sevmeye korkuyorum meyve yemiyor son olarak bu papağanlar çok uyurmu?tşkler

SENEGAL PAPAGANI -
MRH.1 YASINDA ELDEN YEM YİYEN.YENİ YENİ KAFES DISINA CIKAN OYUNCU 1 KUSTUR.İ🔒 Üyelere Özel

Yeni aldığım jako -
Arkadaşlar bugün petshoptan afrika gri papağanı aldım..Aldığım kişinin söylediğine göre 2-3 yaşındaymış.. Bu yaştaki papağan ıslık çalabilirmi???Öğretebilirmiyiz?? Elimize alışabilirmi? Ve papağanın yanına 50 cm kadar yaklaştığım zaman hırmlıyor..Bu hırlaması geçermi acaba? Yardımlarınız için Şimdiden teşekkür ederim..

Yeni aldığım jako -
Arkadaşlar bugün petshoptan afrika gri papağanı aldım..Aldığım kişinin söylediğine göre 2-3 yaşındaymış.. Bu yaştaki papağan ıslık çalabilirmi???Öğretebilirmiyiz?? Elimize alışabilirmi? Ve papağanın yanına 50 cm kadar yaklaştığım zaman hırmlıyor..Bu hırlaması geçermi acaba? Yardımlarınız için Şimdiden teşekkür ederim..

Yeni aldığım jako -

cift BEYAZ cennet papağanı herşeyi ile 250 ytl -
Çift cennet papağanımı sultan papağanı aldığım için yer sıkıntısından vermek zorundayım. Herşeyi le vericem, bunlar; kafes+yemlik+suluk+tül+1 kutu whitemollen yemi ile birlikte. Cennet papağanlarım oldukça sağlıklı. Resimlerdede gördügünüz üzere bileziklidirler. Kesinlikle ev kuşları. Kafeslerinide 1 ay önce yenilemiştim. 9-10 aylıklar 2-3 ay sonra yuva konulduğunda yumurtada alınabilinir. 🔒 Üyelere Özel a mail atarsanız görüşebilriz.

cift BEYAZ cennet papağanı herşeyi ile 250 ytl -
Çift cennet papağanımı sultan papağanı aldığım için yer sıkıntısından vermek zorundayım. Herşeyi le vericem, bunlar; kafes+yemlik+suluk+tül+1 kutu whitemollen yemi ile birlikte. Cennet papağanlarım oldukça sağlıklı. Resimlerdede gördügünüz üzere bileziklidirler. Kesinlikle ev kuşları. Kafeslerinide 1 ay önce yenilemiştim. 9-10 aylıklar 2-3 ay sonra yuva konulduğunda yumurtada alınabilinir. 🔒 Üyelere Özel a mail atarsanız görüşebilriz.

ankara dan timneh jaco -
Sahibinden alışık,kendini sevdiren,kafes dışında gezinen timneh jacomu satıyorum.fiyat kafes hariç 690 YTL.Yeni yeni kelime söylemeye başladı. 🔒 Üyelere Özel

ankara dan timneh jaco -
Sahibinden alışık,kendini sevdiren,kafes dışında gezinen timneh jacomu satıyorum.fiyat kafes hariç 690 YTL.Yeni yeni kelime söylemeye başladı. 🔒 Üyelere Özel

ankara dan timneh jaco -

ankara dan timneh jaco -

ankara dan timneh jaco -