Kuş Forumları

Papağanlar

satılık yavru cennet papağanları -
iyi günler arkadaşalr kendi üretimim olan cennet yavrularını satacağım. ilk yumurtanın çatlamasına 1 hafta kaldı. sipaişleri şimdiden alıyorum. 5 yumurta var.4 tanesi kesin dolu. diğerine bakamadım.yavrular tahminimce temmuzun sonuna hazır olur.tanesi 60 ytl.ilgilenenlere duyurulur....

iyi günler arkadaşalr kendi üretimim olan cennet yavrularını satacağım. ilk yumurtanın çatlamasına 1 hafta kaldı. sipaişleri şimdiden alıyorum. 5 yumurta var.4 tanesi kesin dolu. diğerine bakamadım.yavrular tahminimce temmuzun sonuna hazır olur.tanesi 60 ytl.ilgilenenlere duyurulur....

Büyük boy sultan veya jako kafesi satılık -
Arkadaşlar ihtiyaç fazlası temiz büyük boy kafes satılıktır içerisinde rahatlıkla 2-3 adet sultan veya jako veya diğer küçük ve orta türlerin yaşayabileceği kafes satılıktır ilgilenenlere duyurulur. Alana şimdiden hayırlı olsun kafes istanbul karaköyde teslim yeri karaköydür tşk. Yavuz Mutluay YILMAZ 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Büyük boy sultan veya jako kafesi satılık -
Arkadaşlar ihtiyaç fazlası temiz büyük boy kafes satılıktır içerisinde rahatlıkla 2-3 adet sultan veya jako veya diğer küçük ve orta türlerin yaşayabileceği kafes satılıktır ilgilenenlere duyurulur. Alana şimdiden hayırlı olsun kafes istanbul karaköyde teslim yeri karaköydür tşk. Yavuz Mutluay YILMAZ 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ANKARA`DAN CENNET PAPAĞANI -
KLASİK RENKLERDE KAFESSİZ CENNET PAPAĞANI 50 YTL ANKARA İÇİNE SATILIKTIR. TEL 0 536 69 4 69 69

kırmızı kuyruk jakolar -
egitimlerini tamamlayan hırlama,kafesın ıcıne el sokulunca bagırma olayı olmayan,ıslık çalan tuy problemı olmayan bılezıklı ıkı adet bırı 8 aylık dıgeri 10 aylık kırmızı kuyruk jakolar satılacaktır.her ıle gonderılır.gozlerısıyahtır.🔒 Üyelere Özel antalya

kırmızı kuyruk jakolar -
egitimlerini tamamlayan hırlama,kafesın ıcıne el sokulunca bagırma olayı olmayan,ıslık çalan tuy problemı olmayan bılezıklı ıkı adet bırı 8 aylık dıgeri 10 aylık kırmızı kuyruk jakolar satılacaktır.her ıle gonderılır.gozlerısıyahtır.🔒 Üyelere Özel antalya

kırmızı kuyruk jakolar -

satılık sultan papağanı 2 aylık -
şu an elimde bulunan 3 adet yavru sultanı satıyorum fiyat 125 tl

satılık sultan papağanı 2 aylık -
şu an elimde bulunan 3 adet yavru sultanı satıyorum fiyat 125 tl

YAVRU JAKO -
Egitilmek icin en idealı kara gozlu tımneh satılıklır.İsteyene resim yollayabılırım.Yalnızca ist ici elden teslim edebilirim.Kafesle bırlıkte 425ytl. 🔒 Üyelere Özel

YAVRU JAKO -
Egitilmek icin en idealı kara gozlu tımneh satılıklır.İsteyene resim yollayabılırım.Yalnızca ist ici elden teslim edebilirim.Kafesle bırlıkte 425ytl. 🔒 Üyelere Özel

Yavru Cennet Alınacaktır! -
Mavi renkli olması tercihimdir.İstanbul elden alış veriş yapabiliriz.iletişim : 🔒 Üyelere Özel ama özellikle mavi ve genç,yavru olması önemli!

SATILIK ERKEK CENNET PAPAĞANI -
elimde bir adet erkek cennet papağanı vardır fiyat 40 ytl dir.ilan ankara için geçerli. 🔒 Üyelere Özel.

SATILIK ERKEK CENNET PAPAĞANI -
elimde bir adet erkek cennet papağanı vardır fiyat 40 ytl dir.ilan ankara için geçerli. 🔒 Üyelere Özel.

🔒 Üyelere Özel -
sitemiz yeni tasarlanmış olup tüm papağanseverlerin hizmetindedir.saygılarımla

ANKARA`DAN TİMNEH JACO -
KENDİNİ SEVDİREN ALIŞIK YENİ YENİ KELİME SÖYLEMEYE BAŞLAYAN TİMNEH JACO ANKARA İÇİNE SATILIK,BAĞIRMASI,HIRLAMASI YOK.ŞAHANE TİMNEH JACO KAFESSİZ 600 FERPLAST KAFESİYLE 800 YTL DİR.FİYAT PAZARLIKSIZ PEŞİNDİR.0 536 69 4 69 69

mutasyon renklerde çift sarı renkli cennet papağanı -
kuşlar çok sağlıklı olup damızlıktır tanesi 80 ytl dir

mutasyon renklerde çift sarı renkli cennet papağanı -
kuşlar çok sağlıklı olup damızlıktır tanesi 80 ytl dir