Arkadaşlar dün aldığım erkek muhabbet kuşum, yavru değil fakat 1 yaşını doldurmamış. Genç yani. Yemini yemiyor, acaba yeni eve geldiği için midir? Ortama zamanla alışır yem yer mi sizce?
Şimdiden sağolun..
Arkadaşlar dün aldığım erkek muhabbet kuşum, yavru değil fakat 1 yaşını doldurmamış. Genç yani. Yemini yemiyor, acaba yeni eve geldiği için midir? Ortama zamanla alışır yem yer mi sizce?
Şimdiden sağolun..
değerli arkadaşlar uygun ortam olunca muhakkak yavru alırsınız.ilk önce ısı 18 derece olacak kuşların 6 veya 7 aylık olması iyi olur.erken ese atılan kuşlar cabuk biter.kuşların öpüşmesi onların ese geldiğine delalet değildir çünkü bu kuşlar oyuncudur.biri bir tüneğe gidiyorsa ötekide gitmeli erkek ayaklarıyla üstüne çıkmaya çalışmalıdır.dişi sıksık yuvalığa girmeli erkekte onun basında beklemelidir.
değerli arkadaşlar show kuşu demek yarışa çıkacak kuş demektir.Türkiyede şu nada muhabbet kuşları yapılmamaktadır.sadece kanaryalar yarışır.ama bu demek değildirki elinizdeki kuşu yarıstıramazsınız.tabiiki yarışabilir ama yurt dışında bu sene belçikada kuşlarınızı üye olduğunuz federasyona verirsiniz onlar sizin adınıza gönderir.fakat gözlemlerin daha üreticilerimizin buna hazır olmadığıdır.elde kaliteli damızlıklar yok.dolayısıyle yavruda yok.çünkü yarısan kuşlar o yılın yavrusu olmak zorunda.hem piyasada dolasan jumbo denilenkuşlar avrupalının çıkma kuşlarıdır.dünya sanpiyonu çekoslavak ile görüşmemde söylediği takım fiyatı 2500 euro idi.avrupada kuş takım olaraksatılır buraya gelen çıkmalardan show kuşu olmaz.
10 adet muhabbet kuşu arıyorum yavru da olabilir. yanlız 150 ytl verebilirim. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel den bana ulaşabilirler. şimdiden teşekkürler.
10 adet muhabbet kuşu arıyorum yavru da olabilir. yanlız 150 ytl verebilirim. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel den bana ulaşabilirler. şimdiden teşekkürler.
Arkdaslar bende Bir tane Jumbo Birtanede İri Dişi Muhabbet Kuşu VAR bunlar çiftler isteyen olursa Satabilirim Jumbo Olan Erkek Dişi İse İngiliz olması lazım.Bu arada Dişi yumurtada Yatıyor 1 Hafta İçindeYumurtadan Çıkıcaklar bu yüzden hepsi dahil yani 1 Tane Jumbo,1 Tane İngiliz (dişi) ve 3 Tane Yumurta daha Önce 5 Tane Yumurtlamıştı ama her yumurtlamada bir seferinde 5 tane yumurtladıysa digerki yumurtlamada 3 tane yumurtluyor bunların hepsi dahil Fiyatı 175 YTL diyorum ama fiyatta Anlaşabiliriz bu yuzden ulaşmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel adresini ekleyebilirsiniz bu benim msn adresim isterseniz resimlerini yada kendilerini oradan gösterebilirim ......
Arkdaslar bende Bir tane Jumbo Birtanede İri Dişi Muhabbet Kuşu VAR bunlar çiftler isteyen olursa Satabilirim Jumbo Olan Erkek Dişi İse İngiliz olması lazım.Bu arada Dişi yumurtada Yatıyor 1 Hafta İçindeYumurtadan Çıkıcaklar bu yüzden hepsi dahil yani 1 Tane Jumbo,1 Tane İngiliz (dişi) ve 3 Tane Yumurta daha Önce 5 Tane Yumurtlamıştı ama her yumurtlamada bir seferinde 5 tane yumurtladıysa digerki yumurtlamada 3 tane yumurtluyor bunların hepsi dahil Fiyatı 175 YTL diyorum ama fiyatta Anlaşabiliriz bu yuzden ulaşmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel adresini ekleyebilirsiniz bu benim msn adresim isterseniz resimlerini yada kendilerini oradan gösterebilirim ......