jumbolarım 2007 doğumlu damızlık
kendıme ayırmıştım ama
şimdi akvaryuma
merak sardım almak ıstenyen olursa süper kuşlar garantılı
maaya verıyorum
msn verın
resım atayım
kendıme ayırmıştım ama
şimdi akvaryuma
maaya verıyorum
msn verın
resım atayım
kendıme ayırmıştım ama
şimdi akvaryuma
maaya verıyorum
msn verın
resım atayım
kendıme ayırmıştım ama
şimdi akvaryuma
maaya verıyorum
msn verın
resım atayım
bir çift muhabbetim olsun istedim ve ayrı kuşçudan iki kuş aldın ve aynı kafese koydum kavga etmediler ama 10 gün oldu gaga gagaya çok az geliyorlarbirde ikiside tüy dökme döneminde önce erkek daha sonra dişi girdi fakat aldığımdan beri erkek biraz yavaş dişi daha istekli yuvalıkta koydum ne yapmalıyım tek çift olduğu için yumurta almak zormudur yoksa daha çok mu olaması gerek
bir çift muhabbetim olsun istedim ve ayrı kuşçudan iki kuş aldın ve aynı kafese koydum kavga etmediler ama 10 gün oldu gaga gagaya çok az geliyorlarbirde ikiside tüy dökme döneminde önce erkek daha sonra dişi girdi fakat aldığımdan beri erkek biraz yavaş dişi daha istekli yuvalıkta koydum ne yapmalıyım tek çift olduğu için yumurta almak zormudur yoksa daha çok mu olaması gerek
Benim muhabbet kuşumu alalı 1 hafta oldu. gagasını sanki hızlı hızlı nefes alır gibi tıkırdatıyor veya sanki susamış gibi ama ne olduğunu çözemedim geldiğinde çok yapıyordu ama bi ara kesildi bu gün yine yapıyor neden acaba bi hastalık filanmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
yeni yem kırmaya başlayan muahbbet yavrularını siz değerli hepsi evcil üyeleri ne satışa başlanmıştır.
türkiyenin her yerine otobüsle gönderebilirim,
en az alım : 10 adet
fiyat : 22,50 ytl ( adet fiyatı )
msn adresim : 🔒 Üyelere Özel
cep tel : 0 506 3 4 5 6 7 8 9
yeni yem kırmaya başlayan muahbbet yavrularını siz değerli hepsi evcil üyeleri ne satışa başlanmıştır.
arkadaşlar yaklaşık 2 aylık yeni aldığım yavru muhabbet kuşum... tüylerini kabartmadan uyukluyor.. tepki veriyor.. bazen çok canlı oluyor..ötüyor... ara sıra kusuyor... popo kısmına bazen dışkısı yapışıyor ama genel anlamda temiz.. kendide temizliyor ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim...
arkadaşlar yaklaşık 2 aylık yeni aldığım yavru muhabbet kuşum... tüylerini kabartmadan uyukluyor.. tepki veriyor.. bazen çok canlı oluyor..ötüyor... ara sıra kusuyor... popo kısmına bazen dışkısı yapışıyor ama genel anlamda temiz.. kendide temizliyor ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim...
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR. ARKADAŞLAR SORUNUM YAVRULARIMDA BAZEN GAGALARINDA YAMUKLUK OLUYO BUNUN NEDENİNİ BİLEN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM. TABİ BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ VARSA O KONU DA DA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.