dün yaptı fakat ara ara bakıordum
yumuta dolasıor bi kenarında görüom bi ortada ortada duruor şimdi devamı gelirmi yumurtların dün yapmıs ilk yumurtayı saınrım
dün yaptı fakat ara ara bakıordum
yumuta dolasıor bi kenarında görüom bi ortada ortada duruor şimdi devamı gelirmi yumurtların dün yapmıs ilk yumurtayı saınrım
ARKADAŞ 2-3 AYLIK 100 KADAR YERLİ MUHABBET ARIYORUM..
DENİZLİDE OTURUYORUM.....DENİZLİ YE YOLLAMA İMKANI OLAN ARKADAŞLAR VARSA TELEFONDAN YA DA MSN DEN GÖRÜŞELİM....
🔒 Üyelere Özel
murat birer
🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞ 2-3 AYLIK 100 KADAR YERLİ MUHABBET ARIYORUM..
DENİZLİDE OTURUYORUM.....DENİZLİ YE YOLLAMA İMKANI OLAN ARKADAŞLAR VARSA TELEFONDAN YA DA MSN DEN GÖRÜŞELİM....
🔒 Üyelere Özel
murat birer
🔒 Üyelere Özel
ARKADASLAR SORU SORAN ARKADASLARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR ANA SAYFADA GÖRÜNTÜLENEMİYOR BU YÜZDEN SORULARINIZIN İÇERİKLERİNİ GÜNLÜK KONTROL ETMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM...
ARKADASLAR SORU SORAN ARKADASLARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR ANA SAYFADA GÖRÜNTÜLENEMİYOR BU YÜZDEN SORULARINIZIN İÇERİKLERİNİ GÜNLÜK KONTROL ETMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM...
Sayın arkadaşlarım Damızlık dişi(anac)tavşan alınacktır.Zonguldak ili içi veya yakın ıl ve ilçelerden alım yapılabilir.Aradığımız tavşanın özelliği önemli değildir.Sadece sağlıklı bir anac olmasıdır.Ayrıca tavşanın 1 yaş üzeri olmaması gerekir.Tavşanlar hakkında herşey[🔒 Üyelere Özel.gg.]
🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir detaylar hakkında konuşabiliriz!!!
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ben yeni bir muhabbet kuşu aldım.İsminide cincan koydum.Kafesin büyüklüğü ve içeriği nasıl olmalı?Kuş bakımında acemiyimde.Yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ben yeni bir muhabbet kuşu aldım.İsminide cincan koydum.Kafesin büyüklüğü ve içeriği nasıl olmalı?Kuş bakımında acemiyimde.Yardımcı olabilirmisiniz?
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.