Kuş Forumları

Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

SÜPEEER KUŞLAR RESİMLİİİ -

ARKADAŞLAR KUŞLARIMIN HEPSİ FULL DİK ÖTÜMDE MAJÖR YAPIYA SAHİP SAĞLIKLI PARLAK KUŞLARDIR KÜMESİMDE SIRADAN KUŞ YOKTUR KUŞLAR EŞE GELEBİLECEK KALİTELİ BAKIMLA BESLENMİŞ KUŞLARDIR ,İYİ MERAKLILAR RESİMLERDEN DE ALGILAYACAKTIR

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

100-150-200

SÜPEEER KUŞLAR RESİMLİİİ -

ARKADAŞLAR KUŞLARIMIN HEPSİ FULL DİK ÖTÜMDE MAJÖR YAPIYA SAHİP SAĞLIKLI PARLAK KUŞLARDIR KÜMESİMDE SIRADAN KUŞ YOKTUR KUŞLAR EŞE GELEBİLECEK KALİTELİ BAKIMLA BESLENMİŞ KUŞLARDIR ,İYİ MERAKLILAR RESİMLERDEN DE ALGILAYACAKTIR

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

100-150-200

Satılık Melezler -
Arkadaşlar elimde 2 tane melez var cinsiyetleri konusunda bi tahminde bulunamıyorum.Bir tanesi ötüyor ama iyi değil.Birtanesi kesin dişi.Erkek tahmin ettiğimde TKF bileziği var ikisini 75 Tl ye vericem.Saygılar İsmail ŞEN msn:🔒 Üyelere Özel TEL:🔒 Üyelere Özel

Satılık Melezler -
Arkadaşlar elimde 2 tane melez var cinsiyetleri konusunda bi tahminde bulunamıyorum.Bir tanesi ötüyor ama iyi değil.Birtanesi kesin dişi.Erkek tahmin ettiğimde TKF bileziği var ikisini 75 Tl ye vericem.Saygılar İsmail ŞEN msn:🔒 Üyelere Özel TEL:🔒 Üyelere Özel

Satılık Melezler -
Arkadaşlar elimde 2 tane melez var cinsiyetleri konusunda bi tahminde bulunamıyorum.Bir tanesi ötüyor ama iyi değil.Birtanesi kesin dişi.Erkek tahmin ettiğimde TKF bileziği var ikisini 75 Tl ye vericem.Saygılar İsmail ŞEN

SATILIK 4 senelik SAKA -
satılık elimde 4 senelik saka erkek insana çok alışkın öter durumda .yanına muhabbet kuşu bile atsanız sulanır kanaryaya çifleşmesi bğyğk ihtimal bir adette erkek gibi öten bozuksuz 2 senelik ötümlü dişi saka.. erkek saka: 150 tl dişi saka : 100 tl tel:🔒 Üyelere Özel

SATILIK 4 senelik SAKA -
satılık elimde 4 senelik saka erkek insana çok alışkın öter durumda .yanına muhabbet kuşu bile atsanız sulanır kanaryaya çifleşmesi bğyğk ihtimal bir adette erkek gibi öten bozuksuz 2 senelik ötümlü dişi saka.. erkek saka: 150 tl dişi saka : 100 tl tel:🔒 Üyelere Özel

SATILIK 4 senelik SAKA -

ÇAPRAZ GAGA SENELİK VE İNSANA ÇOK ALIŞKIN -
ELİMDE BİR ADET SENELİK VE İNSANA ÇOK FAZLASIYLA ALIŞIK ÇAPRAZ GAGA VARDIR. KUŞUN CİNSİYETİ ERKEK VE FİYATI PAZARLIKSIZ 70 TL DİR KUŞ İSTANBUL, ANKARA İSTİKAMETİNDE HER YERE GÖNDERİLİR. KUŞU DAHA ÖNCE ISPARTADAN BİR ABİMİZE SÖZ VERDİM AMA GÖNDEREMEDİM.