Kuş Forumları

Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

saka üstadlarına soru -
yüzde 50 kanarya yüzde 50 saka öten bir melezz ki 2009 yavrusudurrr tüy dökümünde saka dinlersee ötümünde düzelme olabilir mii şimdiden teşekkürkler

saka üstadlarına soru -
yüzde 50 kanarya yüzde 50 saka öten bir melezz ki 2009 yavrusudurrr tüy dökümünde saka dinlersee ötümünde düzelme olabilir mii şimdiden teşekkürkler

saka üstadlarına soru -

saka üstadlarına soru -

kanarya altında büyüme erkek saka -
kanarya altında büyüme erkek saka,ortalama 7-8 aylık doğada yuva yapmadığı ve kafeste büyüdüğü için eşe gelmesi çok daha kolay olacaktır 50 tl bahadır Uğurlu : 🔒 Üyelere Özel Ankara

kanarya altında büyüme erkek saka -
kanarya altında büyüme erkek saka,ortalama 7-8 aylık doğada yuva yapmadığı ve kafeste büyüdüğü için eşe gelmesi çok daha kolay olacaktır 50 tl bahadır Uğurlu : 🔒 Üyelere Özel Ankara

floryanın ustadı -
arkadaslar adım ımdat rizelıyım sıtenızın yenı sakınıyım ama pek te anlamıyorum bende yavrudan buyutme 3 adet florya var bunları florya melezı almak ısteyen arkadaslara eskı saka karsılıgında takas etmek ıstıyorum sakalarım otum garantılıdır 🔒 Üyelere Özel nolu telden aramak ısteyenlerle ırtıbata geçebılırım

lütfenn -
Herkeze merhaba arkadaşlar,,gecen hafta açtığım başlıkta benim yiğenim ve kardeşimin sitede yaptığı yanlışlar ve polemikler yüzünden özür dileyip tel numaramı bıraktığım halde bi kaç kendini bilmez bana hakaret tehdit ve küfür yazmış bana söylediklerinin hepsini aynen onlara iade ediyorum kendine güvenip beni arama cesarati olmayıp burdan atıp tutması kolay,,arkadaşlar ben sitenin tadı tuzu kaçmasın diye o başlığı açtım ve kimseden bi beklentim yok bi korkum çekiniceğim bişiy yok LÜTFEN artık siteyi eski düzenine sokalım,,bu cvp geç yazdım çünkü her gün nete giremiyorum..eski engellenen nikim perlepe kartalgol,,herkeze hayırlı cumalar.

SATILIK 2 ADET ERKEK DAĞ İPİNOZU VE İSKETE -
2 ADET MUNTA DAĞ İSPİNOZU ÖTÜMDE VE KOSTÜMLERİ COK GÜZEL 25 TL 1 ADET DİSİ 1 ADET ERKEK İSKETE TANE 25 TL MUHABBETLE TAKAS OLABILIR 🔒 Üyelere Özel RESUL IŞIK 🔒 Üyelere Özel

SATILIK SAKA KAFESİ -
ELİMDE AZ KULLANILMIŞ TAHTA SAKA KAFESLERİ VE TAŞIMA KAFESLERİ BULUNMAKTADIR.KAFESLERİ 15 İLA 20 LİRA ARASINDA VERECEĞİM.TAŞIMALARIN FİYATIDA 15 TL DİR.İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel NOLU TELEFONDAN ULAŞABİLİRLER.

AKGERDAN YAVRULAR -
ADAMLAR NELERLE UĞRAŞIYOR BİZLER HALA HIRSIZ VAR DOLANDIRICI VARLA UĞRAŞIYORUZ ŞU AKGERDAN YAVRULARIN GÜZELLİĞİNEBAKARMISINIZ 🔒 Üyelere Özel AÇAMAYANLAR 🔒 Üyelere Özel a girip ordaki boş adres kısmına linki olduğu gibi kopyalasın enter yapsın açılacaktır. Herkese bol yavrulu bir sezon diliyorum.

Melez için kullanacağım elimde büyüttüğüm dişim -
🔒 Üyelere Özel bir tanede erkek sakam var kendi üretimim onunda en kısa zamanda videosunu paylascam inş SAYGILAR..

🔒 Üyelere Özel bir tanede erkek sakam var kendi üretimim onunda en kısa zamanda videosunu paylascam inş SAYGILAR..

Dikkat dikkat -
Herkese merhaba,bi aksilik olmazsa allahın izniyle hafta sonu istanbula gelicem,istanbulda oturan arkadaşlardan ricam 5-6 tane uygun fiyatlı saka almayı düşünüyorum.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar telefon bırakırsa sevinirim.Dediğim gibi uygun fiyatlı bakıyorum teşekkürler...

Dikkat dikkat -
Herkese merhaba,bi aksilik olmazsa allahın izniyle hafta sonu istanbula gelicem,istanbulda oturan arkadaşlardan ricam 5-6 tane uygun fiyatlı saka almayı düşünüyorum.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar telefon bırakırsa sevinirim.Dediğim gibi uygun fiyatlı bakıyorum teşekkürler...

Dikkat dikkat -

Dikkat dikkat -