Kuş Forumları

Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Kasım sakaları -
Kasımdan beri beslediğim 5 tane saka var.tanesi 50 tl.senelik çift kenesetli saka parlak renkli.125 tl.parlak kasım sakası 100 tl.1 tane melez için akdeniz sakası 100 tl.Şimdilik bunları satıyorum.Büyük ihtimalle sezon sonunda tüm melez babası sakalarım ve eşlerini(dişi kanaryaları )satacağım.Kafesleri ve aksesuarları ile birlikte.Bu işi artık yapmayı düşünmüyorum.Ancak şunu belirteyim burada çok iyi dostuklarım oldu.Onlara teşekkür ediyorum.Bu işi sevdiğim için ve hobi amaçlı yaptım.Herkese bol yavrulu sezonlar dilerim.Okuyan herkese teşekkür ederim.SAYGILAR.Ramazan Tüfekçi.İstanbul.0535.445.96.52

Kasım sakaları -
Kasımdan beri beslediğim 5 tane saka var.tanesi 50 tl.senelik çift kenesetli saka parlak renkli.125 tl.parlak kasım sakası 100 tl.1 tane melez için akdeniz sakası 100 tl.Şimdilik bunları satıyorum.Büyük ihtimalle sezon sonunda tüm melez babası sakalarım ve eşlerini(dişi kanaryaları )satacağım.Kafesleri ve aksesuarları ile birlikte.Bu işi artık yapmayı düşünmüyorum.Ancak şunu belirteyim burada çok iyi dostuklarım oldu.Onlara teşekkür ediyorum.Bu işi sevdiğim için ve hobi amaçlı yaptım.Herkese bol yavrulu sezonlar dilerim.Okuyan herkese teşekkür ederim.SAYGILAR.Ramazan Tüfekçi.İstanbul.0535.445.96.52

Kasım sakaları -

satılık florya ötümlü vaziyette -
kafese alışkın örtüsüz öter vaziyette 1 yaşında 🔒 Üyelere Özel

tüm kuşlarım satılıktır melez babaları yavrulu eşli -
10 takım melez babası 20 adet besleme sakalarım 🔒 Üyelere Özel

2010 dişi renk kanaryaları arıyorum -
2010 yavrusu 5 adet dişi renk kanaryası alınacaktır. 2010 bilezikli sağlıklı ve yeme düşmüş olması şarttır 1 adet sarı topaz, diğerleri kırmızı ağırlıklı 🔒 Üyelere Özel yunus akça kırıkkale

İRİ,PARLAK KASIM SAKALARI -
2 parlak iri ve alımlı kasım sakası yer sıkıntısından satılıktır.almak isteyenler kaçırmasın bana 🔒 Üyelere Özel numaralı telden ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel adet fiyat 100 tl dir

BU NE... -
DAHA ÖNCE SAKA MELEZLERİ ALMAK İÇİN BULUNAN ÜRETİMHANEMİ KAPPATTIĞIM İÇİN ELİMDE 2 YILLIK TAM ÖTEN 2-ERKEK SAKA 1-DİŞİ FLORYA 1-ERKEK İSKETE VE 1 KULA DİŞİ KANARYA BULUNMAKTADIR HEPSİNİN TOPLAM FİYATI 400TLDİR DİYARBAKIR 🔒 Üyelere Özel

BU NE... -
DAHA ÖNCE SAKA MELEZLERİ ALMAK İÇİN BULUNAN ÜRETİMHANEMİ KAPPATTIĞIM İÇİN ELİMDE 2 YILLIK TAM ÖTEN 2-ERKEK SAKA 1-DİŞİ FLORYA 1-ERKEK İSKETE VE 1 KULA DİŞİ KANARYA BULUNMAKTADIR HEPSİNİN TOPLAM FİYATI 400TLDİR DİYARBAKIR 🔒 Üyelere Özel

BU NE... -

DİKKAT..!!! -

FİYATLARA BAK ÇOK UCUZ... -

SİNCAP -
SATILIK KIZIL SİNCAP 120TL 6 AYDIR KAFESTE BESLENMEKTE DİYARBAKIR 🔒 Üyelere Özel

ÇİFT SAKA FLORYA ŞAKRAK -
YER DARLIĞINDAN DOLAYI KUŞLARI AZALTMAM GEREKİYOR ÇİFTLER ANLAŞMIŞ DURUMDA AĞIZDAN YEMLEŞİYORLAR SAKALAR 150 FLURYALAR 100 ŞAKRAKLAR 150 🔒 Üyelere Özel mail adresim kuşların resimlerini yükleyemiyorum isteyenler gelip görebilirler

ÇİFT SAKA FLORYA ŞAKRAK -
YER DARLIĞINDAN DOLAYI KUŞLARI AZALTMAM GEREKİYOR ÇİFTLER ANLAŞMIŞ DURUMDA AĞIZDAN YEMLEŞİYORLAR SAKALAR 150 FLURYALAR 100 ŞAKRAKLAR 150 🔒 Üyelere Özel mail adresim kuşların resimlerini yükleyemiyorum isteyenler gelip görebilirler

çift kenesetli saka -
satılık kasım ayından beri beslediğim çift keneset erkek saka fiyat pazarlıksız 100 tl. Bahadır Uğurlu 🔒 Üyelere Özel ANKARA

2 senelik sakam -
arkadaşlar 2 senelik dik ötümde şak şaklı erkek sakamı satıyorum önce dinle sonra karar ver dinlemeden kuş alma benim görüşüm bu ayrıca birtane erkek flurya oda çok güzel ötüyo isteyene 2008 bilezikli erkek saka kafes üğretimi melezi alınmıştır tel.🔒 Üyelere Özel

satılık seçme sakalar -
ister sandıklı eşe atabileceginiz,isterseniz 1 aylık mayıs kuşları dinleyebileceginiz sakalar mevcuttur.2 takım florya satılıktır.dişiler hazır durumdaslar yuvayı ördüler.irtibat için tlf no caner; 🔒 Üyelere Özel.saygılar