Kuş Forumları

Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Yarın çıkacak melezlerim -
Tüm dostlarıma selamlar, yarın inşaallah yavrular çıkacak kısmetse sizlerlede paylaşmak istedim bu almozaik kanaryam 2009 bilezikli baba iri majore yakın yuvadan aldım onunda resmini ekleyeceğim, diğer kanaryamda yuvada onuda paylaşacağım onun eşi mart sakası süper ötümlü hepsi şimdiden melez için sipariş vermek isteyen olursa not bıraksın herkese bol yavrulu sezon diliyorum saygılarımla. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Yarın çıkacak melezlerim -
Tüm dostlarıma selamlar, yarın inşaallah yavrular çıkacak kısmetse sizlerlede paylaşmak istedim bu almozaik kanaryam 2009 bilezikli baba iri majore yakın yuvadan aldım onunda resmini ekleyeceğim, diğer kanaryamda yuvada onuda paylaşacağım onun eşi mart sakası süper ötümlü hepsi şimdiden melez için sipariş vermek isteyen olursa not bıraksın herkese bol yavrulu sezon diliyorum saygılarımla. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

BU İLAÇ OLAY OLACAK..! -
KİMYA BÖLÜMÜ OKUYAN ARKADAŞLARIMIN KATKISIYLA GELİŞTİRDİĞİMİZ İLAÇ MUHABBET KUŞU VE TÜM KANATLILAR İÇİN TAMAMIYLA DENENMİŞ OLUP HİÇİR >>>BİT,KENE,UYUZ,MİKROP>>> BIRAKMAMAKTADIR. İÇERİĞİ:(nematod)MADDESİNDEN OLAN İLAÇ SÜPERDİR. KENDİMDE MUHABBET ÜRETİCİSİ OLDUĞUMDAN KUŞLARI YAKALAYIP TEKTEK İLAÇLAYACAĞIMA 1LT SUYA KÜÇÜK ENJEKTÖRLE 3ML BOŞALTMANIZ YETERLİDİR KUŞLARDA HİÇ BİR BİT KALMAZ. FULL DOLDURULMUŞ EN 7ML YAKIN İLAÇ 10TL OLUP HER İLE KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİT ŞEKİLDE YOLLANIR... TLF:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

BU İLAÇ OLAY OLACAK..! -
KİMYA BÖLÜMÜ OKUYAN ARKADAŞLARIMIN KATKISIYLA GELİŞTİRDİĞİMİZ İLAÇ MUHABBET KUŞU VE TÜM KANATLILAR İÇİN TAMAMIYLA DENENMİŞ OLUP HİÇİR >>>BİT,KENE,UYUZ,MİKROP>>> BIRAKMAMAKTADIR. İÇERİĞİ:(nematod)MADDESİNDEN OLAN İLAÇ SÜPERDİR. KENDİMDE MUHABBET ÜRETİCİSİ OLDUĞUMDAN KUŞLARI YAKALAYIP TEKTEK İLAÇLAYACAĞIMA 1LT SUYA KÜÇÜK ENJEKTÖRLE 3ML BOŞALTMANIZ YETERLİDİR KUŞLARDA HİÇ BİR BİT KALMAZ. FULL DOLDURULMUŞ EN 7ML YAKIN İLAÇ 10TL OLUP HER İLE KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİT ŞEKİLDE YOLLANIR... TLF:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

BU İLAÇ OLAY OLACAK..! -

saka kuşu -
kasım ayından beri besledigim 2 sakamı satıcam fiat 50 tl dir iletişim 🔒 Üyelere Özel kuşlar saglıklı ve ötümdedir

saka kuşu -
kasım ayından beri besledigim 2 sakamı satıcam fiat 50 tl dir iletişim 🔒 Üyelere Özel kuşlar saglıklı ve ötümdedir

saka kuşu -

saka kuşu -

SATILIK SAKA VE EŞİ AL MOZAİK KANARYA -
SAKANIN GAGA BEMBEYAZ FİİSİ İYİCE ÇIKMIŞ KIZGIN DURUMDADIR.AL MOZAİKLE ÖPÜŞÜYORLAR.DİŞİ 2009 DUR. 150 TL.

SATILIK SAKA VE EŞİ AL MOZAİK KANARYA -
SAKANIN GAGA BEMBEYAZ FİİSİ İYİCE ÇIKMIŞ KIZGIN DURUMDADIR.AL MOZAİKLE ÖPÜŞÜYORLAR.DİŞİ 2009 DUR. 150 TL.

Yavrularıyla beraber bir çift damızlık hint bülbülü -
Yaklaşık 25 günlük 3 tane yavrusuyla beraber bir tane normal renk dişi, bir tane pied (alacalı) mutasyon erkek çift satılıktır. Bu kuşlardan yaklaşık 4 defa yavru alınmıştır bir seferde en az 3 yavru vermişlerdir, bakıcılıkları ve kuluçkaları çok iyidir, daha yavruları ayırmadan tekrar yumurta yaparlar, eş tutturma kuşları birbirine alıştırma kaygısı yoktur, kuşları alın evinize götürün yavrular 40 günlük olunca yeni yumurtaları yuvada göreceksinizdir. Sağlık ve yavru yapma garantili ev üretimi kuşlardır. 4 batın alınan yavrular içinde çok değişik renklerde kuşlar bulunmaktadır, yani alan kişiyi olacak yavrular memnun edecektir. 3 yavru ve bir çift damızlık kuşun fiyatı 80 liradır. Yavruları 15 gün sonra zaten en az 12,5 - 15 liradan satabilirsiniz. lütfen mail yoluyla irtibata geçiniz. Mail : 🔒 Üyelere Özel

Muhteşem mutasyon hint bülbülleri Ankara -
Açıklama3 tane erkek png yani penguen mutasyon erkek hint bülbülü, bir tane albino mutasyon dişi, bir tane alacalı mutasyon erkek, bir tane de normal erkek kuş satılıktır. Toplamda 5 erkek, 1 dişi 6 kuş satılıktır, dişi albino kuş 20 lira ve penguen mutasyonların tanesi 25 liradır, alacalı ve normal erkek 15 liradır. Bu penguen mutasyonlardan Ankarada başka hiçbir yerde bulunmamaktadır, kan değişimi istiyorsanız, farklı yavrular alayım, elimde vasıflı kuş olsun istiyorsanız bu kuşlar kaçırılmaz.. Kuşları gördüğünüzde anlayacaksınızdır zaten zor bulunan pek sık rastlanılamayan mutasyonlardır. Kuşlar gayet sağlıklı ve ev üretimidir. Kuşlar 3 aylık ile 6 aylık arasında değişmektedir, annelerinin ve babalarının renkleri dikkate alınarak bu kuşlar en az 4 farklı mutasyonun kan taşıyıcısıdırlar yani yavruları çok çok güzel ve farklı renklerde çıkacaktır, vasıflı kuş isteyenler uaşırlarsa anlaşırız, toplu olarak hepsi alınırsa da indirim yapılır. Lütfen mail yoluyla irtibata geçiniz 🔒 Üyelere Özel. Teşekkür ederim.

BÜLBÜL NASIL BESLENİR YARDIM!!!!! -
ARKADAŞLAR BÜLBÜL BESLEYENLER YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİM. BİRTANE YAVRU SANDIĞIM BİLDİĞİNİZ BÜLBÜL HİNT BÜLBÜLÜ DEĞİL ORJİNAL BÜLBÜL.NASIL BESLENİR KAFESE NASIL ALIŞIR.BIK BIK DİYE ÖTÜYOR. BESLEYEN VARSA YARDIMCI OLSUN.

ARKADAŞLAR BÜLBÜL BESLEYENLER YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİM. BİRTANE YAVRU SANDIĞIM BİLDİĞİNİZ BÜLBÜL HİNT BÜLBÜLÜ DEĞİL ORJİNAL BÜLBÜL.NASIL BESLENİR KAFESE NASIL ALIŞIR.BIK BIK DİYE ÖTÜYOR. BESLEYEN VARSA YARDIMCI OLSUN.