Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Tokat Tavugu Ariyorum!!!!!! -
Yetiskin ya da yavru fark etmez elinde olan varsa 🔒 Üyelere Özel ya da buradan ulasabilir

Tokat Tavugu Ariyorum!!!!!! -
Yetiskin ya da yavru fark etmez elinde olan varsa 🔒 Üyelere Özel ya da buradan ulasabilir

Saka kırmaları aranıyor!!! -
merhaba arkadaşlar saka kırması yetiştiren ve istanbulda(avrupa yakası tercihimdir)olanlar benle irtibata geçerlerse sevinirim. mail adresim 🔒 Üyelere Özel

merhaba arkadaşlar saka kırması yetiştiren ve istanbulda(avrupa yakası tercihimdir)olanlar benle irtibata geçerlerse sevinirim. mail adresim 🔒 Üyelere Özel

EVCİL KONUŞAN ELE GELEN JAKO ARIYORUM -
SLM LAR EVCİL KONUŞAN SAĞLIK PRBLMİ OLMAYAN JAKO ARYORUM SATMAK İSTİYENLER BENİ 🔒 Üyelere Özel DAN YADA 🔒 Üyelere Özel TEN ARAYABİLİR .

sülün çeşitleri verilir -
damızlık elmassülün,altuni sülün,sarı altuni sülün ve yerli sülünler ve yavruları fiyatları damızlık elmas sülün 200ytl yavrusuerkek 100ytl dişi 120ytl damızlık altunisülün 120ytl yavrusuerkek 90ytl dişi 110 damızlık sarı altuni sülün200ytl yavrusu erkek 120ytl dişi150ytl damızlık yerli sülün 50ytl yavrusu erkek 25ytl dişi 30ytl cep no🔒 Üyelere Özel not. elimde bulunan fazla yerli sülün yavrularını toptan satmak veya gerçekten doğaya salmak isteyen büyük kuruluşlara (özellikle kamu kuruluşlarına)ücretsiz vermek istiyorum. çünkü osmaniyede çok fazla sayıda bulunan ağaç sansarı ve fare sansarı yüzünden doğaya bıraktığımız sülünler yok oluyor

ACİLEN SATILIK OTOMATİK KULUÇKA MAKİNESİ -
El Yapımı Ahşap Otomatik %85 Randımanlı Kuluçka Makinesi Satmak İstiyorum. Kapasitesi: Tavuk:280 Hindi-Ördek:215 Bıldırcın:700 Keklik:560 Sülün:385 Kaz:135 Fiyat:800 Milyon 🔒 Üyelere Özel Adresinden ulaşabilirsiniz.

hollanda ve ingiliz kırıkları -
kanaryaya geçtiğim için elimde tutuğum özel ren hollanda ve ingiliz kırık çiftlerimi satıyorum.. üreticisine gitmesini tercih ederim çifti 40 ytl dir.. ankara

kanaryaya geçtiğim için elimde tutuğum özel ren hollanda ve ingiliz kırık çiftlerimi satıyorum.. üreticisine gitmesini tercih ederim çifti 40 ytl dir.. ankara

altunı / kral sulun / tavuskusu / bıldırcın arayanlar -
altunı / kral sulun / tavuskusu / bıldırcın istersenız bana 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırsınız kolay gelsın

Tavus Kuşu Yavruları Arayanlar -
Tavus kuşu arayanlar Bana 🔒 Üyelere Özel mail atabilirler...

SATILIK İYİ IRK YAVRULAR -
%100 ORJİNAL 2 AYLIK GRİ İNGİLİZ ERKEK YAVRU + 3 TANE HOLLANDA YAVRU ( şu an yuvada 1kaç güne kadar ye yiyecek )KENDİ YETİŞTİRDİĞİM KUŞLARIMIN YAVRULARI + HOLLANDA DAMIZLIK ÇİFT + 4 TANE KAFES YEMLİK SULUK VS TÜM APARATLARI İLE SATILIKTIR, İNGİLİZ YAVRU GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR KUŞ VE ŞU AN PİYASADA BÖYLE GRİ YOK İSTEYENE RESMİNİ GÖNDEREBİLİRİM. TEL İŞ: 0312 448 00 26 GSM : 🔒 Üyelere Özel E-MAİL: 🔒 Üyelere Özel not: fiyat ve bilgi için arayabilirsiniz

SATILIK İYİ IRK YAVRULAR -
%100 ORJİNAL 2 AYLIK GRİ İNGİLİZ ERKEK YAVRU + 3 TANE HOLLANDA YAVRU ( şu an yuvada 1kaç güne kadar ye yiyecek )KENDİ YETİŞTİRDİĞİM KUŞLARIMIN YAVRULARI + HOLLANDA DAMIZLIK ÇİFT + 4 TANE KAFES YEMLİK SULUK VS TÜM APARATLARI İLE SATILIKTIR, İNGİLİZ YAVRU GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR KUŞ VE ŞU AN PİYASADA BÖYLE GRİ YOK İSTEYENE RESMİNİ GÖNDEREBİLİRİM. TEL İŞ: 0312 448 00 26 GSM : 🔒 Üyelere Özel E-MAİL: 🔒 Üyelere Özel not: fiyat ve bilgi için arayabilirsiniz