merhaba istanbuldan Tepeli taçlı ve diğer cins muhabbet kuşu üreticiyim. Elimde üretime elverişli olmayan 2 adet orj.tepeli 2.5 aylık erkek yavru satılıktır. Fiyatı en yüksek teklif verene satılacaktır. Bilgilerinizle.. Email adresim: 🔒 Üyelere Özel.
ARKADAŞLAR BEN HAYVANLARI ÇOK SEVEN BİRİSİ OLARAK TANIMLIYORUM KENDİMİ. ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ HEP BİR PAPAĞAN SAHİBİ OLMAK İSTEDİM SİZLERDEN RİCAM UYGUN FİYATA SAHİP OLABİLECEĞİM BİR PAPAĞAN İÇİN BANA YARDIMCI OLMANIZ TERCİHİM KIRMIZI KUYRUK YARDIMCI OLUR VE BANA ULAŞIR İSENİZ SEVİNİRİM BANA (🔒 Üyelere Özel) ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ SİZLERDEN HABER BEKLİYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM.
0,5-1 yaşları arasında yavru bir jako almak istiyorum. satmak isteyen varsa ankara içi yazsın lütfen. ankarada öğrenciyim ve o kuşları çok seviyorum. ama daha önce hiç papagan beslemedim. şimdiden mail atan arkadaşlara teşekkürler.
🔒 Üyelere Özel
Tokat tavukları neden o kadar çok bağırır bilen var mı?Acaba özel bir ortam mı istiyor.Mesela çalılık,ağaçlık gibi bir yer mi arıyorlar.Sesleri gerçekten rahatsız edici.Bilenlerden yardım.
Sait
Tokat tavukları neden o kadar çok bağırır bilen var mı?Acaba özel bir ortam mı istiyor.Mesela çalılık,ağaçlık gibi bir yer mi arıyorlar.Sesleri gerçekten rahatsız edici.Bilenlerden yardım.
Sait
Merhabalar,
Saka ötümlü olan, ötümüne kanarya karıştırmayan saka melezi arıyorum. İstanbuldayım. Buradan ya da yakın civar illerden dinleyerek satın almak isterim.
Merhabalar,
Saka ötümlü olan, ötümüne kanarya karıştırmayan saka melezi arıyorum. İstanbuldayım. Buradan ya da yakın civar illerden dinleyerek satın almak isterim.
Merhabalar,
Merhabalar,
Saka ötümlü olan, ötümüne kanarya karıştırmayan saka melezi arıyorum. İstanbuldayım. İstanbuldan ya da yakın civar illerden dinleyerek satın alabilirim. Teşekkürler.
Kaliforniya Bıldırcını
Gambel Bıldırcını
Mavi Pullu Bıldırcın
Bobwhite Bıldırcını
Çin Bıldırcını
Uygun fiyata arıyorum. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
teşekkürler
merhaba ankarada okumaktayım ve evde arkadaşlarımla kalıyorum. yavru bir jako almak istiyoruz. sağlıklı bir kuş olması şart. ve çok fazlada paramiz yok. ankarada elinde böyle bir kuş olan varsa bize istediği fiyatla birlikte iletişim kurabileceğim bir tlf verirse seviniriz. şimdiden teşekkürler.
merhaba ankarada okumaktayım ve evde arkadaşlarımla kalıyorum. yavru bir jako almak istiyoruz. sağlıklı bir kuş olması şart. ve çok fazlada paramiz yok. ankarada elinde böyle bir kuş olan varsa bize istediği fiyatla birlikte iletişim kurabileceğim bir tlf verirse seviniriz. şimdiden teşekkürler.
Üniversitede görev yapıyorum. Veteriner hekimim.Zaten hayvanları sevdiğim için bu mesleği seçtim. Anatomist olduğumdan ölmüş hayvanlara ihtiyacım var. Fizan, tavus kuşu, balıkçıl vs olabilir. sukruhakan@hotmail ile bağlantı kurabiliriz. ÇOK TEŞEKKÜRLER....
Üniversitede görev yapıyorum. Veteriner hekimim.Zaten hayvanları sevdiğim için bu mesleği seçtim. Anatomist olduğumdan ölmüş hayvanlara ihtiyacım var. Fizan, tavus kuşu, balıkçıl vs olabilir. sukruhakan@hotmail ile bağlantı kurabiliriz. ÇOK TEŞEKKÜRLER....