nadir bulunan black lori,dusky lori,stella lori,Duyvenbode''s Lori,Cardinal lori,Black-winged Lori,Bechstein lori,Red-breasted lori,Chattering lorilerini, mavi pullu bıldırcın,kaliforniya bıldırcını ve gambel bıldırcınlarını arıyorum bunları bulacak bir babayiğit varsa bana mesaj atsın
mehmet dikici
🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar uzun zamandır açmaya çalıştığımız petshopumuzu nihayet açabilicez bunun için sizlerin yardımına da ihtiyacım var jako lori kakdu amazon ara gibi papağanlar almak istiyoruz yanlız kuş satıcıları veya toptancılardan değil evcil özellikli pappağanlar almak istiyorum yanlız fiyatı uygun olması lazım satılana kadar en iyi şekilde bakılacağına ve en iyi yerlerde barındırılacağına emin olabilirsiniz hatta bazılarını ben kendime ayırıcam amacımız ticaret değil hobi olarak bu işlerle uğraşmak ban 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz ödemelerimiz nakit olacaktır
arkadaşlar uzun zamandır açmaya çalıştığımız petshopumuzu nihayet açabilicez bunun için sizlerin yardımına da ihtiyacım var jako lori kakdu amazon ara gibi papağanlar almak istiyoruz yanlız kuş satıcıları veya toptancılardan değil evcil özellikli pappağanlar almak istiyorum yanlız fiyatı uygun olması lazım satılana kadar en iyi şekilde bakılacağına ve en iyi yerlerde barındırılacağına emin olabilirsiniz hatta bazılarını ben kendime ayırıcam amacımız ticaret değil hobi olarak bu işlerle uğraşmak ban 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz ödemelerimiz nakit olacaktır
sahibinden konuşan sağlıklı stressiz görünümü iri ve güzel kırmızı kuyruk congo papağan üstü açlılan yeni ferplast kafesi ile beraber bakabileceklere satılıktır 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.