Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

*TÜM IRK PAPAĞAN ÇEŞİTLERİ ve DİĞER EVCİLLER* -
ayrıntılı bilgi için web sitemizden veya telefonla ulaşa bilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 0212 5122317 0212 5126873

*TÜM IRK PAPAĞAN ÇEŞİTLERİ ve DİĞER EVCİLLER* -
ayrıntılı bilgi için web sitemizden veya telefonla ulaşa bilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 0212 5122317 0212 5126873

nadir bulunan lori ve bıldırcın arıyorum -
nadir bulunan black lori,dusky lori,stella lori,Duyvenbode''s Lori,Cardinal lori,Black-winged Lori,Bechstein lori,Red-breasted lori,Chattering lorilerini, mavi pullu bıldırcın,kaliforniya bıldırcını ve gambel bıldırcınlarını arıyorum bunları bulacak bir babayiğit varsa bana mesaj atsın mehmet dikici 🔒 Üyelere Özel

DİŞİ SAKA -
elinde kafese ortamına alışmış saka olan varsa bana mail atsınfiyatını lütfen yazsı🔒 Üyelere Özel''a mail atabilir.

papağanlar aranıyor -
arkadaşlar uzun zamandır açmaya çalıştığımız petshopumuzu nihayet açabilicez bunun için sizlerin yardımına da ihtiyacım var jako lori kakdu amazon ara gibi papağanlar almak istiyoruz yanlız kuş satıcıları veya toptancılardan değil evcil özellikli pappağanlar almak istiyorum yanlız fiyatı uygun olması lazım satılana kadar en iyi şekilde bakılacağına ve en iyi yerlerde barındırılacağına emin olabilirsiniz hatta bazılarını ben kendime ayırıcam amacımız ticaret değil hobi olarak bu işlerle uğraşmak ban 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz ödemelerimiz nakit olacaktır

papağanlar aranıyor -
arkadaşlar uzun zamandır açmaya çalıştığımız petshopumuzu nihayet açabilicez bunun için sizlerin yardımına da ihtiyacım var jako lori kakdu amazon ara gibi papağanlar almak istiyoruz yanlız kuş satıcıları veya toptancılardan değil evcil özellikli pappağanlar almak istiyorum yanlız fiyatı uygun olması lazım satılana kadar en iyi şekilde bakılacağına ve en iyi yerlerde barındırılacağına emin olabilirsiniz hatta bazılarını ben kendime ayırıcam amacımız ticaret değil hobi olarak bu işlerle uğraşmak ban 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz ödemelerimiz nakit olacaktır

papağanlar aranıyor -

JAKO VEYA LORİ CİNSİ PAPAĞAN ARIYORUM -
BAKMAK İÇİN JAKO VEYA LORİ CİNSİ PAPAĞAN UYGUN FİYATA ARIYORUM 🔒 Üyelere Özel

damızlık ingiliz -
damızlık uygun fiyatta ingiliz muhabbet kuşları arıyorum. elinde olanlar için 🔒 Üyelere Özel

damızlık ingiliz -
damızlık uygun fiyatta ingiliz muhabbet kuşları arıyorum. elinde olanlar için 🔒 Üyelere Özel

damızlık ingiliz -

damızlık ingiliz -

damızlık ingiliz -

damızlık ingiliz -

gloster disi ariyorum -
temiz beyaz , tepeli gloster disi ariyorum 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulasabilirsiniz..

KIRMA MUHABBET VE ÜRETİM KAFESİ ARIYORUM -
üRETİM YAPMAK İÇİN JUMBO VEYA İNGİLİZ KIRIĞI KALİTELİ DAMIZLIK ALMAK İSTİYORUM. İZMİRDE OLANLARLA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM. AYRICA ÜRETİM İÇİN UYGUN KAFES ARIYORUM. İLGİLENEN ARKADAŞLARIN MAİLLERİNİ BEKLİYORUM. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SAĞLIKLI JAKO PAPAĞAN CONGO SATILIKTIR -
sahibinden konuşan sağlıklı stressiz görünümü iri ve güzel kırmızı kuyruk congo papağan üstü açlılan yeni ferplast kafesi ile beraber bakabileceklere satılıktır 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel