Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

kuslarıma yuva arıyorum -
2 tane muhabbet kusum var 2 kusumu uygun fıyata satıyourm ilginenelerın 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasabılırler. ankara etlik

JUMBO MUHABBET ARIYORUM! -
İSTANBULDAYIM BURDA OLAN JUMBO ÜRETİCİLERİNİN MESAJLARINI BEKLİYORUM!

ALTINBAŞ LİZATT VEYA GÜMŞR LİZATR -
Arkadaşlar elinde altınbaş veya gümüş lizart bulunan varmı varsa bir çift orjinal olmak kaydı ile almak istiyorum yardımcı olursanız memnun kalırım 🔒 Üyelere Özel 0.505.5446355

Cacadu Ariyorum -
Yavru ya da yetiskin Cacadu cins papagan ariyorum. Izmir ya da Mugla civarindan olabilir ancak. Ucretsiz ya da uygun fiyata varsa daha iyi, cunku durumlar cok kotu bu ara.. Tesekkurler

İki adet dişi cüce koşin arıyorum Ankaradayım -
Uygun fiyata iki adet cüce koşin arıyorum Ankaradayım... Tavuklar yumurta verecek olgunlukta ve kuluçka makinasıyla değil de doğal yöntemlerle üretilmiş olursa sevinirim. renk ve fiyat vermeniz rica olunur. mail adresime foto atarsanız dahaciddiye alırım... 🔒 Üyelere Özel

jumbo muhabbet arıyorum -
arkadaslar elınde orj mavi ve yesil sarı da olabilir erkek ve dişi cift jumbo yavru olursa daha makbule gecer fiyatı da makul olmalı maille ulasabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel saygılar

jumbo uretıcılerı dıkkatıne -
1 cıft orj ıngılız jumbo arıyorum elımde crest kanarya var kafesiyle beraber takas da yapabılırım fiyat ve resim lutfen ıstanbulda olmalı 🔒 Üyelere Özel

jumbo uretıcılerı dıkkatıne -
1 cıft orj ıngılız jumbo arıyorum elımde crest kanarya var kafesiyle beraber takas da yapabılırım fiyat ve resim lutfen ıstanbulda olmalı 🔒 Üyelere Özel

``````````` enişte ``````` sizinle kuşlar konusunda -
merhaba ben ankara da ingiliz muhabbet kuşları üretmekteyim jumbo da alıp üretmek istiyorum eğer satmayı düşünürseniz, bana olur yada olmaz diye bilgi verirseniz çok sevinirim ahmet ankara tel: 0312 433 34 03 ilginize teşekkür ederim

merhaba ben ankara da ingiliz muhabbet kuşları üretmekteyim jumbo da alıp üretmek istiyorum eğer satmayı düşünürseniz, bana olur yada olmaz diye bilgi verirseniz çok sevinirim ahmet ankara tel: 0312 433 34 03 ilginize teşekkür ederim

alim in dikkatin e -
kardeş bana da bilgi verirsen ben de almak istiyorum tepeli veya jumbo 🔒 Üyelere Özel

alim in dikkatin e -
kardeş bana da bilgi verirsen ben de almak istiyorum tepeli veya jumbo 🔒 Üyelere Özel

jumbo muhabbet yavru -
alim kardeş ben de jumbo ve tepeli almak istiyorum cp 🔒 Üyelere Özel bilgi verirsen sevinirim

macaw ara veya amazon -
yavru veya eğitimli macaw ara veya amazon papağan arı🔒 Üyelere Özel

İZMİRLİ MUHABBET ÜRETİCİLERİ -
Yavru-anaç toptan alınır İLKER 🔒 Üyelere Özel

ben jumbo yada ingiliz arıyorum -
yavru yada damızlık jumbo + ingiliz muhabbet arıyorum mail + messenger : 🔒 Üyelere Özel