Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

jako arıyorum -
kırmızı kuyruk jako arıyorum. yavruda olabilir. email: 🔒 Üyelere Özel

işin biraz zor -
jako papaganları 4 yasından sonra gözleri renk alır daha dogrusu almaya baslar. suanda türkiyeye senin istedigin standartlarda jako girmiyor bunun nedeni ise riskin cok fazla olması cünkü yavru olan jakoların yasama sansı cok düsük... onun için sen genc ve uysal bir kus bulmayua calısss

Yetişkin dişi sutan arıyorum -
İzmirdeyim eşe atmaya elverişli sultan arıyorum.

Yetişkin dişi sutan arıyorum -
İzmirdeyim eşe atmaya elverişli sultan arıyorum.

MAVİ KULAKLI SÜLÜN VE DİĞER SÜLÜN VE TAVUK PALAZLARI -
SÜLÜN PALAZLARI: MAVİ KULAKLI SÜLÜN YAVRULARI BEYAZ TEPELİ KALİJ YAVRULARI SARI ALTUNİ YAVRULARI KIRMIZI ALTUNİ YAVRULARI KRAL SÜLÜN YAVRULARI GÜMÜŞ SÜLÜN YAVRULARI TAVUK CPALAZLARI: FİZAN PALAZLARI JAPONES PALAZLARI CÜCE KOŞİN PALAZLARI KINALI KEKLİK PALAZLARI YETİŞKİN KEKLİKLER İLETİŞİM İÇİN: MEHMET DİKİCİ 🔒 Üyelere Özel OSMANİYE NOT:KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR

SLMLAR -
MUHABBET KUŞU HEDİYE ETMEK İSTEYENLER VAR MI CVB BEKLİYORUM...

Sultan Papağanı arıyorum ACELE!!! -
Merhababen erkek sultan papağanı arıyorum yanında diside olabilir yani 1 siyah olan erkek digeri beyaz olan disi.yavru olmalı yani cok kücük alıstırmak icin ve uysal olmalılar.

Merhababen erkek sultan papağanı arıyorum yanında diside olabilir yani 1 siyah olan erkek digeri beyaz olan disi.yavru olmalı yani cok kücük alıstırmak icin ve uysal olmalılar.

Damızlık Yumurta -
Uygun fiyata sülün keklik tavuk gibi hayvanların damızlık yumurtasını arıyorum .Elinde olan arkadaslar varsa lütfen yardımcı olsunlar 🔒 Üyelere Özel Yusuf URLU İZMİR

Damızlık Yumurta -
Merhaba ben sülün ,keklik ,denizli ,hindiye gibi türlerin damızlık yumurtasını arıyorum.elinde olan arkadaslar varsa lütfen yardımcı olsunlar. bu benim e mail adresim: 🔒 Üyelere Özel Yusuf URLU İZMİR

jumbo çift aranıyor -
jumbo muhabbet kuşu olan varsa bana mail atsı 🔒 Üyelere Özel. bir çift jumbo arıyorum, resimleri gönderirseniz ,pazarlık yapabiliriz.

jumbo çift aranıyor -
jumbo muhabbet kuşu olan varsa bana mail atsı 🔒 Üyelere Özel. bir çift jumbo arıyorum, resimleri gönderirseniz ,pazarlık yapabiliriz.

jumbo çift aranıyor -

jumbo çift aranıyor -

1.5 aylık erkek dişi kuş aranıyor -
arkadaşlar erkek dişi kuş satıyorsanız benim için çok iyi ama tel şartım var 1.5 aylık olmasını istiyorum. ilgilenenler şu adreslere e-mail atsın 🔒 Üyelere Özel

muhabbet kuşu arıyorum -
arkadaşalar yavru muhabbet kuşu arıyorum uçumıyacak kadar küçük istanbul anadolu yakasında nerde bulabilirim