Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

Çok Kaliteli Malinualar -
Orjinal Belçika malinuası,1 adet 2005 doğumlu bileziksiz erkek(çok şahane ötümü var,123 puanlı kuşun yavrusu) ,,, 1 adet 2006 doğumlu kız dişi orjinal bilezikli.Kuşlar ünlü yetiştirici ve malinua hakemi Mittemeijer(Mitemayır) kanına aittir.Taşınma nedeniyle bütün evcil hayvanlarımı vermek zorundayım.Bana e-mail adresimden ulaş🔒 Üyelere Özel

Çok Kaliteli Malinualar -
Orjinal Belçika malinuası,1 adet 2005 doğumlu bileziksiz erkek(çok şahane ötümü var,123 puanlı kuşun yavrusu) ,,, 1 adet 2006 doğumlu kız dişi orjinal bilezikli.Kuşlar ünlü yetiştirici ve malinua hakemi Mittemeijer(Mitemayır) kanına aittir.Taşınma nedeniyle bütün evcil hayvanlarımı vermek zorundayım.Bana e-mail adresimden ulaş🔒 Üyelere Özel

satılık iki adet süper muhabbet yavru -
ev üretimi, iki adet, bir aylık, dedeleri jumbo,sağlıklı, damızlığa ayırdıklarımdan, ikisi de mavi gri, muhabbet yavrular satılık.. tanesi 25 ytl...ankara içine sadece.tel: 312-3525528 den ömer..

ev üretimi, iki adet, bir aylık, dedeleri jumbo,sağlıklı, damızlığa ayırdıklarımdan, ikisi de mavi gri, muhabbet yavrular satılık.. tanesi 25 ytl...ankara içine sadece.tel: 312-3525528 den ömer..

JAKO VEYA LORİ CİNSİ PAPAĞAN ARIYORUM -
Sağlıklı evcil kırmızı kuyruk jako papağan veya lori cinsi papağan bakmak için uygun fiyata arıyorum Tel:🔒 Üyelere Özel msn: 🔒 Üyelere Özel

2 çift hintbülübülü, 65X35 kafes fuul aksesuar 100 YTL -
Merhaba arkadaşlar, 2 çift hintbülbülümü kafesleriyle birlikte satıyorum. Herşey içinde (yemlik, suluk, tünek, yuvalar, yuva kılı, gaga taşı vs). İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler. Arş. Gör. Bülent ŞENER İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Beyazıt/İSTANBUL e-mail: 🔒 Üyelere Özel Tlf: 🔒 Üyelere Özel

2 tane muhabbet kuşu satılık -
istanbul...kartal-maltepe 2 muhabbetim var...kışın ilgilenemediğim için satıyorum... erkeği yeşil+sarı karışımı dişisi ise açık gök mavisi... tanesini 15 ytl ye veririm...kuşlara cidden iyi baktım...bu fiyat kaçar! kuşçularda var af buyrun götü boklu kuşlar 20 ytl... ayrıca benimkiler eylülde 1 yaşına girecekler...yani henüz bebekler ama artık pempırs kullanmıyorlar :)) 2 muhabbet + kafes+ 2 suluk+ kafes örtüsü = 30 +15 = 45 ytl dir...kafes artı kıvır zıvır almak istemeyen olursa 30 ytl kuşlara sayarız... 🔒 Üyelere Özel dan ilgilenenler mesaj atabilir... kuşlar çok saglıklı dışardaki kuşlara benzemez... kartal maltepe....ye yakın olanlar ,ancak temin edebilir...

ACİL SATILIK SHOW KANARYALARI -
Arkadaşlar 45 adet norwich 30 adet roller ve kırmızı mozaik 38 adet bakıcı malta ve kırık kanaryalar satılıktır. Kanaryayı bırakıyorum bu yüzden avrupa ve türkiyenin seçkin üreticilerinden almış olduğum kuşları ve onların yavruları bu kuşlarla 5 senedir her sene yarışmalarda derece yaptım sevmeme rağmen yoğunluktan kuşlarımı satı🔒 Üyelere Özel fiyatlar çok uygun olacaktır...

izmirden satılık kanaryalar RESİMLİ -

MERHABA 3 SENEDE OLUŞTURDUĞUM DAMIZLIKLARIMI SATIYORUM.İZMİR DIŞINA GÖNDEREMİYORUM. İSTEYEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.

TEL: 🔒 Üyelere Özel

MAİL: kadirkeskin@ahmetyar.🔒 Üyelere Özel

MERHABA 3 SENEDE OLUŞTURDUĞUM DAMIZLIKLARIMI SATIYORUM.İZMİR DIŞINA GÖNDEREMİYORUM. İSTEYEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.

jumbo -
🔒 Üyelere Özel

jumbo -
🔒 Üyelere Özel

jumbo -
🔒 Üyelere Özel

jumbo -
🔒 Üyelere Özel

jumbo -
🔒 Üyelere Özel

jumbo -
🔒 Üyelere Özel

KONUŞAN KARGA(MAYNA) VEYA LORİ ARIYORUM -
KONUŞAN KARGA(MAYNA) VEYA LORİ ARIYORUM MEHMET DİKİCİ 🔒 Üyelere Özel OSMANİYE

bir dişi bir erkek hint bülbülü (çift)(ankara) -
Arkadaslar annemin ısrarcı tavırları nedeni ile hint bülbüllerimi satmak istiyorum.kafesi sulugu yumurtama sepeti yemliğiyle 25 ytl ye 🔒 Üyelere Özel isteyene resimlerini de atabilirim.saygılarımla.