Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

Hint Bülbülü Ailesi -
Merhaba, 2 sene önce bir çift olarak aldığım hint bülbüllerim şimdi 8 kişilik bir aile oldu. İş yoğunluğum nedeniyle kendilerine gereken ilgiyi gösteremiyorum. Yavru dişi de yumurtlamaya başladı ve artık yeni yavruların sorumluluğunu alamayacağım için kuşlarımı vermeye karar verdim. Başta zorlandıysalar da artık bir aile olarak yaşamaya alıştılar bu yüzden hepsini aile olarak almak isteyen varsa tercih ederim. Yavrular evde doğup büyüdüler bu yüzden sadece iyi bir yuvaya veririm, pet shop kesinlikle olmaz. Ankara`dayım, isteyene resim gönderebilirim.

Hint Bülbülü Ailesi -
Merhaba, 2 sene önce bir çift olarak aldığım hint bülbüllerim şimdi 8 kişilik bir aile oldu. İş yoğunluğum nedeniyle kendilerine gereken ilgiyi gösteremiyorum. Yavru dişi de yumurtlamaya başladı ve artık yeni yavruların sorumluluğunu alamayacağım için kuşlarımı vermeye karar verdim. Başta zorlandıysalar da artık bir aile olarak yaşamaya alıştılar bu yüzden hepsini aile olarak almak isteyen varsa tercih ederim. Yavrular evde doğup büyüdüler bu yüzden sadece iyi bir yuvaya veririm, pet shop kesinlikle olmaz. Ankara`dayım, isteyene resim gönderebilirim.

SATILIK YAVRU ERKEK CENNET PAPAĞANI -
IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] Hiçbir sağlık problemi 2 hafta önce satınaldım Eşimin kulak problemi olduğundan tiz seslere çok hassas o yüzden satmak zorundayım.40ytl ye bırakıcam Ankarada yaşıyorum dışarıya gönderme imkanım yok satınalmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

Satılık Malta cinsi (Sarı, Kula ve yeşil)kanarya -
Adana`da kendi üretimimiz olan 50 adet Malta cinsi (Sarı, Kula ve yeşil renkte) kanarya satılıktır. Bilgi için, Hamdi-🔒 Üyelere Özel

SATILIK EŞ YERLİ KUŞLAR -
danmes1000 güvencesiyle satılık daha önceden yumurtası yavrusu alınmış eş yerli kuşlar. isteyene altında yavruyla isteyene eş halinde isteyene yumurtalarıyla. tel : 🔒 Üyelere Özel- 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

danmes1000 güvencesiyle satılık daha önceden yumurtası yavrusu alınmış eş yerli kuşlar. isteyene altında yavruyla isteyene eş halinde isteyene yumurtalarıyla. tel : 🔒 Üyelere Özel- 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kaliteli kanarya isteyenler -
arkadaşlar daha önceki ilanıma gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim.fiyat soran arkadaşlar arasın bir tlf nu çok görmesinler.elimde bakıcı norwich roller mozaik ve çok kaliteli glosterlerim var.arayın tanışalım görüşelim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel. yalovada ikamet ediyorum.türkiyenin heryerine kuş gönderebilirim.