danmes1000 güvencesiyle satılık daha önceden yumurtası yavrusu alınmış eş yerli kuşlar.
gösterdiginiz yogun ilgiden dolayı yavrulu kuş satışımız kalmamıştır.
sadece yumurtalı kuş satışlarımız devam etmektedir.
göstermiş oldugunuz ilgiye teşekkürler.
tel : 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Kendi Üretimimiz olan muhabbetleri 10 ytl satıyoruz bir kaç ay önce çekmiş olduğum fotograflara bakmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresine bakabilir ayrıca 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz iyi günler...
Kendi Üretimimiz olan muhabbetleri 10 ytl satıyoruz bir kaç ay önce çekmiş olduğum fotograflara bakmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresine bakabilir ayrıca 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz iyi günler...
slm arkadaşlar elimde bulunan 5 çift ingiliz kırığı muhabbet çiftlerimi (1,5 yaşlarında) ve 7 çift yine kendi üretimim hollanda yavrularım olan damızlıklarımı kanarya üretimine geçiş yapacağımdan satıyorum. 4 kafesde yumurta 2 kafesde ise yavru mevcut.
ÇANKIRI ilinde bulunduğumdan yakın illerden talep olursa sevinirim.🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
en yakın zamanda resimde eklenecektir
slm arkadaşlar elimde bulunan 5 çift ingiliz kırığı muhabbet çiftlerimi (1,5 yaşlarında) ve 7 çift yine kendi üretimim hollanda yavrularım olan damızlıklarımı kanarya üretimine geçiş yapacağımdan satıyorum. 4 kafesde yumurta 2 kafesde ise yavru mevcut.
ÇANKIRI ilinde bulunduğumdan yakın illerden talep olursa sevinirim.🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
elimde iyi ve kaliteli Norwichler mevcut bunlara yarışmalarda derece alanlarda dahil, şuan maddi durumum sıkışık olduğu için uygun fiyattan vermeyi düşünüyorum ilgilene olursa GSM: 🔒 Üyelere Özel YALOVA DA oturuyorum. aşşağıdaki linki tıklayarak kuşlarımın bazı resimlerine ulaşabilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel