kafesiyle birlikte özellikle bursa için 4 aylık yavru muhabbet satılıktır. papağan ve öpücük sesleri çıkartıyor. çok açık turkuaz ve beyaz karışımı erkek, parmakta durmaya ve omuza alışkın.isteyenlere resim gonderebilirim. ve isteyenler sadece kuşu alabilir. 🔒 Üyelere Özel a mail atınız.
Kendi üretimim 4 adet yavru muhabbet satılıktır resimdeki kardeşlerinden 4 gün büyük olan ve yuvadan ilk atlayan yavrudur.fiyat20 ytl(tek fiyat pazarlık teklif etmeyiniz) ankara sincan 0554822070
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
Kendi üretimim 4 adet yavru muhabbet satılıktır resimdeki kardeşlerinden 4 gün büyük olan ve yuvadan ilk atlayan yavrudur.fiyat20 ytl(tek fiyat pazarlık teklif etmeyiniz) ankara sincan 0554822070
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
merhaba canlı sarı ve yeşil renkteki dişi 6 aylık muhabbet kuşumu kafesi, salıncağı ,yemliği ,yemi, suluğu ,aynası parazitten koruyucu spreyi ile 50 ytl ye satıyorum. kafesi geniş papağan kafesi gibidir. altı acıldıgından rahat temizlenır. ilgilenenler için mail adresim 🔒 Üyelere Özel cep tel 🔒 Üyelere Özel istanbuldan ilgilenenler arayabilir
merhaba canlı sarı ve yeşil renkteki dişi 6 aylık muhabbet kuşumu kafesi, salıncağı ,yemliği ,yemi, suluğu ,aynası parazitten koruyucu spreyi ile 50 ytl ye satıyorum. kafesi geniş papağan kafesi gibidir. altı acıldıgından rahat temizlenır. ilgilenenler için mail adresim 🔒 Üyelere Özel cep tel 🔒 Üyelere Özel istanbuldan ilgilenenler arayabilir
merhaba sarı canlı renkteki dişi muhabbet kuşumu kafesi yemi suluğu salıncağı yemliği aynası mikroptan koruyucu parazit spreyi ile birlikte 50 ytl ye satıyorum. kafesi altı rahatca acılan buyuk papagan kafesı dir isteyenler için mail adresim
🔒 Üyelere Özel cep numaram 🔒 Üyelere Özel istanbuldayım ilgilenenler arayabilir iyi gunler