Papağan aldığımdan dolayı muhabbet kuşumu satmak istiyorum. 7 kelime konuşabiliyor (babacım, boncuk, maviş, canım, aşkım, beşiktaş) ve ıslık öttürüyor, insanlara alışkın. Mavi renkteki bu sevimli yaramazı 100YTL ye satıyorum
Damızlık ingiliz kırığı ve spangile eş muhabbet kuşları çifti 50 ytl yavruların adet fiyatı 15 ytl dir almak isteyenler bu numaradan ulaşabilir 🔒 Üyelere Özel lütfen ciddi alıcılar arasın
2 adt fancy 1 adt border 2 adt kırma (kırıklar fancye benzemektedir)toplam 5 adt erkek kanaryalarımı satıyorum.hepsi sarı renkte ve öter durumdadır.hepsinin fiyatı 150 ytl ilgilenen arkadaşlar telefon ile bana ulaşabilirler.🔒 Üyelere Özel serdar.dudullu/istanbul
2 adt fancy 1 adt border 2 adt kırma (kırıklar fancye benzemektedir)toplam 5 adt erkek kanaryalarımı satıyorum.hepsi sarı renkte ve öter durumdadır.hepsinin fiyatı 150 ytl ilgilenen arkadaşlar telefon ile bana ulaşabilirler.🔒 Üyelere Özel serdar.dudullu/istanbul
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.