Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

cennet papağanı -
elimde eşe hazır cennet papağanı kafes dahil 140 ytlpazarlık yapılır mail adresim 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

cennet papağanı -
elimde eşe hazır cennet papağanı kafes dahil 140 ytlpazarlık yapılır mail adresim 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

***muhabbet kusu (2)*** -
mrb; 2 tane muhabbet kusum var.. ((disi olan beyaz , mavi renkte.. erkek lacivert renkte)) erkek ele geliyor ama disinin biraz daha alısması gerekiyor.. YANINDA; 2 tane fazla buyuk olmayan kafes tunek ,suluk , yem , vitamin v.b veriyorum.. fiyat olarak 50 ytl dusunuyorum , pazarlık payı vardır. (resimleri ekleyemedim ama cam. dan gosterebilirim) 🔒 Üyelere Özel

mrb; 2 tane muhabbet kusum var.. ((disi olan beyaz , mavi renkte.. erkek lacivert renkte)) erkek ele geliyor ama disinin biraz daha alısması gerekiyor.. YANINDA; 2 tane fazla buyuk olmayan kafes tunek ,suluk , yem , vitamin v.b veriyorum.. fiyat olarak 50 ytl dusunuyorum , pazarlık payı vardır. (resimleri ekleyemedim ama cam. dan gosterebilirim) 🔒 Üyelere Özel

SATILIK JUMBO VE İNGİLİZ MUHABBETLER -
JUMBO 60 YTL İNGİLİZ 30 YTL JUMBO ÇİFT 250 YTL İNGİLİZ ÇİFT 100 YTL TEL 🔒 Üyelere Özel

JUMBO 60 YTL İNGİLİZ 30 YTL JUMBO ÇİFT 250 YTL İNGİLİZ ÇİFT 100 YTL TEL 🔒 Üyelere Özel

lütfen okuyun ------ yer aranıyor -
MERHABA .. ÇOK SIKI BİR HAYVANSEVERİM EVİMDE KÖPEĞİM KUŞLARIM PAPAĞANIM VAR AMA EVDE BİRAZ ZOR OLUYOR BAKIRKÖY - ZEYTİNBURNU - ATAKÖY - MERTER - BAKÇELİEVLER VE ŞİRİNEVLER - YENİBOSNA CİVARINDA YERİ OLAN 10 METREKARE VE ÜSTÜ HAYVANLARI BESLEMEME YARDIMCI OLACAK VE ÜRETİM YAPACAĞIM HAYVANLARIN BAKIMINA DESTEK OLACAK ..HAYVANLARI SEVEN ÜRETİMİ BİLİP BİLMEMESİ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BEN YETERİNCE BİLİYORUM ... ORTAK - ARKADAŞ ARIYORUM BÜTÇE KONUSU KONUŞULUR ÖYLE CADDE ÜZERİ DÜKKAN VS İSTEMİYORUM .. EVİNİN ÇATISI OLABİLİR BODRUM KATI OLABİLİR KULLANILMAYAN BİR ODA OLABİLİR VS VS VS ... BANA BU KONUDA YARDIMCI OLACAK VARMI ... ilgilenenler bana maıl adresimden ulaşabilirler .. 🔒 Üyelere Özel .. teşekkürler

ACİL SATILIK CENNET PAPAĞANI (çift) -
Uzun bir süre şehir dışına çıkacağım için cennet papağanlarımı satmak zorundayım (Cennetten biraz büyükler). Onlara gerçekten iyi bakacak bir arkadaş bulursam gerçekten sevinirim. Daha önce yavrulamış olan çok güzel renkteki bu papağanları kafesi ve yuvalığıyla birlikte 165YTL ye satıyorum. İlgilenen ve resimlerini görmek isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

çiftleştirmek için erkek jumbo ya da ingiliz arıyorum(izmir) -
arkadaşlar çiftleştirmek için erkek jumbo yada ingiliz muhabbet kuşu arıyorum.mail: aeakkus@hotmail lütfen resimlerini gönderin.ciddi alıcıyım.

ankaradan çift muhabbet -
slm arkadaşlar bende 1 çift satılık muhabbet var ilk yumurtlamada 8 yumurta verdi yumurtalardan 6 tanesinden yavru çıktı yavruların hepsi salıklı şekilde büyüdü. erkek kuşun rengi yeşil dişi kuşun reng limon sarısı kuşlarıın tane fiyatı 60 ytl`dir resim isteyenlere resim gönderebilirim meyil aresim 🔒 Üyelere Özel ilginiz için şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar bende 1 çift satılık muhabbet var ilk yumurtlamada 8 yumurta verdi yumurtalardan 6 tanesinden yavru çıktı yavruların hepsi salıklı şekilde büyüdü. erkek kuşun rengi yeşil dişi kuşun reng limon sarısı kuşlarıın tane fiyatı 60 ytl`dir resim isteyenlere resim gönderebilirim meyil aresim 🔒 Üyelere Özel ilginiz için şimdiden teşekkürler