mrb;
2 tane muhabbet kusum var.. ((disi olan beyaz , mavi renkte.. erkek lacivert renkte)) erkek ele geliyor ama disinin biraz daha alısması gerekiyor..
YANINDA;
2 tane fazla buyuk olmayan kafes
tunek ,suluk , yem , vitamin v.b veriyorum..
fiyat olarak 50 ytl dusunuyorum , pazarlık payı vardır.
(resimleri ekleyemedim ama cam. dan gosterebilirim)
🔒 Üyelere Özel
mrb;
2 tane muhabbet kusum var.. ((disi olan beyaz , mavi renkte.. erkek lacivert renkte)) erkek ele geliyor ama disinin biraz daha alısması gerekiyor..
YANINDA;
🔒 Üyelere Özel
mrb;
YANINDA;
🔒 Üyelere Özel
MERHABA .. ÇOK SIKI BİR HAYVANSEVERİM EVİMDE KÖPEĞİM KUŞLARIM PAPAĞANIM VAR AMA EVDE BİRAZ ZOR OLUYOR BAKIRKÖY - ZEYTİNBURNU - ATAKÖY - MERTER - BAKÇELİEVLER VE ŞİRİNEVLER - YENİBOSNA CİVARINDA YERİ OLAN 10 METREKARE VE ÜSTÜ HAYVANLARI BESLEMEME YARDIMCI OLACAK VE ÜRETİM YAPACAĞIM HAYVANLARIN BAKIMINA DESTEK OLACAK ..HAYVANLARI SEVEN ÜRETİMİ BİLİP BİLMEMESİ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BEN YETERİNCE BİLİYORUM ... ORTAK - ARKADAŞ ARIYORUM BÜTÇE KONUSU KONUŞULUR ÖYLE CADDE ÜZERİ DÜKKAN VS İSTEMİYORUM .. EVİNİN ÇATISI OLABİLİR BODRUM KATI OLABİLİR KULLANILMAYAN BİR ODA OLABİLİR VS VS VS ... BANA BU KONUDA YARDIMCI OLACAK VARMI ... ilgilenenler bana maıl adresimden ulaşabilirler .. 🔒 Üyelere Özel .. teşekkürler
Uzun bir süre şehir dışına çıkacağım için cennet papağanlarımı satmak zorundayım (Cennetten biraz büyükler). Onlara gerçekten iyi bakacak bir arkadaş bulursam gerçekten sevinirim. Daha önce yavrulamış olan çok güzel renkteki bu papağanları kafesi ve yuvalığıyla birlikte 165YTL ye satıyorum. İlgilenen ve resimlerini görmek isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.
slm arkadaşlar bende 1 çift satılık muhabbet var ilk yumurtlamada 8 yumurta verdi yumurtalardan 6 tanesinden yavru çıktı yavruların hepsi salıklı şekilde büyüdü.
erkek kuşun rengi yeşil
dişi kuşun reng limon sarısı
kuşlarıın tane fiyatı 60 ytl`dir
resim isteyenlere resim gönderebilirim meyil aresim 🔒 Üyelere Özel
ilginiz için şimdiden teşekkürler
slm arkadaşlar bende 1 çift satılık muhabbet var ilk yumurtlamada 8 yumurta verdi yumurtalardan 6 tanesinden yavru çıktı yavruların hepsi salıklı şekilde büyüdü.
erkek kuşun rengi yeşil
erkek kuşun rengi yeşil
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.