Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık ingiliz yavrular izmir resimli -

merhaba kendi kuşlarımın yavruları 5-6 adet kadar var.tane 75 ytl. yavruların tek fotolarını ve diğer satılık ingilizlerin fotolarını görmek isterseniz başına www koymadan 🔒 Üyelere Özel adresinden satılıklar bölümünden görebilirsiniz.

evde üretilmiş muhabbet yavruları -
merhaba arkadaşlar evde kendi ürettiğim saglıklı muhabbet yavrularım var ilgilenenler irtibata geçebilir... jumbo yavru ingiliz yavru çek yavru resimleri isteyene gösterebilirim 🔒 Üyelere Özel

merhaba arkadaşlar evde kendi ürettiğim saglıklı muhabbet yavrularım var ilgilenenler irtibata geçebilir... jumbo yavru ingiliz yavru çek yavru resimleri isteyene gösterebilirim 🔒 Üyelere Özel

satılık muhabbet yavruları -
her ay düzenli olarak 75 80 adet yavru almaktayım.yavrularımı 12ytlye satıyorum.şemsettin 🔒 Üyelere Özel

her ay düzenli olarak 75 80 adet yavru almaktayım.yavrularımı 12ytlye satıyorum.şemsettin 🔒 Üyelere Özel

2 dişili,ekek izabel,eşe hazır.. -
arkadaşlar bende black(siyah)izbel erkek var 2006 yavrusu,bu erkeginde 2 adet dişisi var,biri gene kendi gibi black izabel 2006 yvrusu,biride bakır izabel 2005 yavrusu.. toplam 3 tane kuş..her iki dişidende bir parti yumurta alarak,başka dişilerin altına koydum..hepsi kızgın eşe hazır olan bu izabel ailesi 180 ytl dir..kuşlar orjinaldir renk maraklıları kaçırmasın..ben istanbul anadolu yakasında maltepe yakınlarındayım..isteyen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel bu adrestende irtibat kurabilirler..isteyen kuşları kameradan görebilir..saygılarımla..not(manilua ilede takas olur,satma sebebimde bu,manilua yavruları ötüşü kapıyorlar)

KUŞLARIN RESİMLERİ -
ARKADAŞLAR HER ZAMAN GİRMEDİĞİM İÇİN MSN YE VERİCEĞİM ADRESTEN KUŞLARIN RESİMLERİNİ BULABİLİRSİNİZ 🔒 Üyelere Özel adresine girin şifresi 123456789 resimlere bakabilirsiniz kimse şifreyi değiştirmesin arkadaşlar herkez baksın.

KUŞLARIN RESİMLERİ -
ARKADAŞLAR HER ZAMAN GİRMEDİĞİM İÇİN MSN YE VERİCEĞİM ADRESTEN KUŞLARIN RESİMLERİNİ BULABİLİRSİNİZ 🔒 Üyelere Özel adresine girin şifresi 123456789 resimlere bakabilirsiniz kimse şifreyi değiştirmesin arkadaşlar herkez baksın.

KUŞLARIN RESİMLERİ -

KUŞLARIN RESİMLERİ -

KUŞLARIN RESİMLERİ -

CİDDİ ARKADAŞLARDAN YAVRU MUHABBET ARIYORUM -
bir arkadaşım pet shop açtı burada satacak muhabbet kuşu arıyor.Bu sitede bazı dostlarım var onlardan bu konuda yardım istiyorum.ben üretimhaneyi bıraktığım için yardımcı olamadım.Ancak bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara jumbo kuş bulmak hususunda ciddi yardımlarım olur.Muhabbet kuşlarını peşin para alacağım.istanbul veya çevresi olursa kendim gelip alabilirim.siz değerli site sakinlerinden yardımcı olmanızı talep ediyorum. hepinize saygılar sevgiler sunuyorum.....MUSTAFA YILMAZ(Mustafa hoca )

CİDDİ ARKADAŞLARDAN YAVRU MUHABBET ARIYORUM -
bir arkadaşım pet shop açtı burada satacak muhabbet kuşu arıyor.Bu sitede bazı dostlarım var onlardan bu konuda yardım istiyorum.ben üretimhaneyi bıraktığım için yardımcı olamadım.Ancak bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara jumbo kuş bulmak hususunda ciddi yardımlarım olur.Muhabbet kuşlarını peşin para alacağım.istanbul veya çevresi olursa kendim gelip alabilirim.siz değerli site sakinlerinden yardımcı olmanızı talep ediyorum. hepinize saygılar sevgiler sunuyorum.....MUSTAFA YILMAZ(Mustafa hoca )

Aydin da satılık muhabbet yavruları (fotolu) -
1,5 aylık tanesi 15 ytl ye satıyorum... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

orjinal bilezikli ingiliz dişiler -

bu dişilerden bir tanesi diğer resimleri de görmek için başına www koymadan 🔒 Üyelere Özel adresinden satılıklar bölümünde görebilirsiniz.