Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

GÜZEL BİR ÇİFTİMİ SATIYORUM GARANTİLİ.... -
çiftimi satıyorum. dişi,yavru iken kendime damızlık olarak ayırdım 1 yaş civarı iken eşleştirdiğim nisan 2005 doğumlu,rengi beyaz parçalı olan yerli dişimi ve eşi normal düz yeşil biraz iri erkeğin yaşı tam olarak bilmiyorum. ama iyi döl verir. şuan yuvalık takmadım. yuvalığı taktığında çiftleşip döllü yumurta yapacağını garantisini veriyorum. bu çiften daha önce yavrular aldım. yavrulardan birkaçtanesi kendime damızlık olarak ayırdım onların resimleri ve çiftin resimleri en kısa zamanda buraya ekleyeceğim. eğer döllü yumurta çıkmasza kuşları geri alıp parasını iade etmek üzere garantisini veriyorum. satmamın sebebi elimde birbuçuk çuval yem kaldı.toptancıdan 200-300 kg.luk yemi bir seferde almak zorundayım (nakliye masrafından dolayı.) yer: istanbul fiyatı: kafes hariç çifti 100 ytl.dir (pazarlıksızdır) msn adresim: 🔒 Üyelere Özel işlerimin yoğunluğundan dolayı sürekli online olamıyorum. mesaj atabilirler.

GÜZEL BİR ÇİFTİMİ SATIYORUM GARANTİLİ.... -
çiftimi satıyorum. dişi,yavru iken kendime damızlık olarak ayırdım 1 yaş civarı iken eşleştirdiğim nisan 2005 doğumlu,rengi beyaz parçalı olan yerli dişimi ve eşi normal düz yeşil biraz iri erkeğin yaşı tam olarak bilmiyorum. ama iyi döl verir. şuan yuvalık takmadım. yuvalığı taktığında çiftleşip döllü yumurta yapacağını garantisini veriyorum. bu çiften daha önce yavrular aldım. yavrulardan birkaçtanesi kendime damızlık olarak ayırdım onların resimleri ve çiftin resimleri en kısa zamanda buraya ekleyeceğim. eğer döllü yumurta çıkmasza kuşları geri alıp parasını iade etmek üzere garantisini veriyorum. satmamın sebebi elimde birbuçuk çuval yem kaldı.toptancıdan 200-300 kg.luk yemi bir seferde almak zorundayım (nakliye masrafından dolayı.) yer: istanbul fiyatı: kafes hariç çifti 100 ytl.dir (pazarlıksızdır) msn adresim: 🔒 Üyelere Özel işlerimin yoğunluğundan dolayı sürekli online olamıyorum. mesaj atabilirler.

SATILIK 1 ÇİFT HİNT BÜLBÜLÜ -
elimde 1 çift çok iyi bakılmış hint bülbülleri var ben muhabbet te beslediğim için bu bülbülleri wermek istiyorum çok yavruluyolar çifti 30 ytl

elimde 1 çift çok iyi bakılmış hint bülbülleri var ben muhabbet te beslediğim için bu bülbülleri wermek istiyorum çok yavruluyolar çifti 30 ytl

SATILI ORJINAL JUMBO VE LUTINO DISI IKISIDE BILEZIKLI -
SELAMA ARKADASLAR ELIMDE BULUNAN BIR CIFT KUSUMU SATMAK ISTIYORUM CUNKU JUMBOMUHABBET ADLI UYE ARKADASIMIZDAN HENUZ 1 AYLIK YAVRU JUMBO ALDIM VE ONU KENDIME ALISTIRICAM CIFT BESLEMEKTEN VAZ GECTIM. KUSLAR OLDUKCA SAGLIKLIDIR. SON FIYAT PAZARLIKSIZ 200 YTL DIR. ISTANBUL FATIHTEYIM ILGILENEN ARKADASLAR 🔒 Üyelere Özel ADRESINDEN ULASABILRILER BANA.. KUSLARIN RESMINI ASAGIDAKI LINKTE VERIYORUM IYI GUNLER... 🔒 Üyelere Özel -------------------------------------------------------------------------------- 🔒 Üyelere Özel

satılık ingiliz kırma(kayseri) -
sürekli yavru aldığım ve 4 ten aşağı yavru vermeyen sağlıklı muhabbet çiftimi satıyorm.şuanda altında 4 tane yavruları var ve tüylendiler.sadece kayseriye verilir,fiyatı çiftim + 4 yavru 150 ytl dir.kuşlar erkek mavi,dişi beyazdır

satılık ingiliz kırma(kayseri) -
sürekli yavru aldığım ve 4 ten aşağı yavru vermeyen sağlıklı muhabbet çiftimi satıyorm.şuanda altında 4 tane yavruları var ve tüylendiler.sadece kayseriye verilir,fiyatı çiftim + 4 yavru 150 ytl dir.kuşlar erkek mavi,dişi beyazdır

!!!3 YTL BILDIRCIN!!! -
Elimde sarı ve duman renkli de olmak uzere bıldırcın palazları var.sadece 3 ytl.ilgilenenler:🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK YUMURTA -
KOLEKSİYONUMDAKİ KIRMIZI ALTUNİ,SARI ALTUNİ,ELMAS (HATUNİ),KAFKAS,KRAL,GÜMÜŞ SÜLÜNLERİN DAMIZLIK YUMURTALARI KINALI VE BEYAZ KEKLİKLERİN DAMIZLIK YUMURTALARI SATILACAKTIR.TÜM MERAKLILARA DUYURULUR. BU TÜR SÜLÜN VE KEKLİK YUMURTALARI ÇIKARMAK TAM OTOMATİK KULUÇKA MAKİNLARI(350 ADET TAVUK,500 ADET SÜLÜN,600 ADET KEKLİK,200 ADET ÖRDEK VE HİNDİ,2000 ADET BILDIRCIN KAPASİTELİDİR) NEMLENDİRME VE SOĞUTMA OPSİYONELDİR MAKİNALAR KARGOYLA TÜM TÜRKİYEYE GÖNDİLİR İLŞETİŞİM İÇİN: OSMANİYE MEHMET DİKİCİ 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel NUMARALARINDAN ULAŞILMASI TAVSİYE EDİLİR NOT: YUMURTALAR AYNI GÜN KARGOYLA TÜM TÜRKİYEYE GÖNDERİLECEKTİR TÜM KANATLI ÜRETECEK ARKADAŞLARA BOL YAVRULU BİR SENE GEÇİRMELERİNİ DİLERİM

SATILIK ÇİFT MUHABBET (İSTANBUL) -
slm arkadaşlar 1,5 yaşını doldurmak üzere çift muhabbetimi satıyorum dişi buz mavisi açık mavi karışık , erkek sapsarı kanatlarının ortasında koyu mavi var dişi kuşumu yavruyken almıştım evcil parmağa geliyor. erkekle iyi anlaşıyorlar erkek dişiye yem yediriyor yakında çiftleşirler yalnız dişim ilgiye alışık olduğu için kuş ticareti yapanlar aramasın. evde çift beslemek isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirler resimleri isteyenlere yollarım fiyatı 75 ytl. İSTANBUL içine verilecektir.

SATILIK ÇİFT MUHABBET (İSTANBUL) -
slm arkadaşlar 1,5 yaşını doldurmak üzere çift muhabbetimi satıyorum dişi buz mavisi açık mavi karışık , erkek sapsarı kanatlarının ortasında koyu mavi var dişi kuşumu yavruyken almıştım evcil parmağa geliyor. erkekle iyi anlaşıyorlar erkek dişiye yem yediriyor yakında çiftleşirler yalnız dişim ilgiye alışık olduğu için kuş ticareti yapanlar aramasın. evde çift beslemek isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirler resimleri isteyenlere yollarım fiyatı 75 ytl. İSTANBUL içine verilecektir.

satılık eş muhabbet çiftleri -
elimde iki çift muhabbet var .. yavru alındı bir kere şu an dinlenmedeler .. bir çift beyaz parcalı ..diğer çiftinde dişisi parcalı .erkeğide mavi beyaz .. kuşların hepsine kafes yuvalık dahil 100 ytl istiyorum .. şu an normal bir muhabbet bile 30 lira ... 🔒 Üyelere Özel gelip görüp alabilirsiniz ...

SATILIK SULTAN (3 AYLIK ERKEK)(ERZİNCAN) -
SLM ARKADAŞLAR İLGİLENEMEDİĞİM İÇİN SULTAN PAPAĞANIMI ALDIĞIM FİYATA SATIYORUM.SARI BEYAZ RENKLİ. KAFES+SULTAN (90+80) 170 YTL MAİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel MAİLLERİNİZİ BEKLİYORUM RESİM YOLLAYABİLİRİM

SATILIK 3 AYLI SULTAN (ERZİNCAN) -
slm arkadaşlar 3 aylık bi sultan papağanım var erkek sarı beyaz renkli jako kafesiyle birlikte 170 istiyom ilgilenenlere resm atabilirim mail 🔒 Üyelere Özel erzincan yakını

Satılık Orjinal Show Muhabbet Dişi ve Jumbo Erkek -

iLETİŞİM : 🔒 Üyelere Özel

Yeşil Dişi show kuşu : 150 YTL

ve sarı kafa mavi erkek jumbo Tane: 150 YTL

PAZARLIK SÖZKONUSU DEĞİLDİR !!!!!

iSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECEDEYİM

ŞEHR DIŞINA GÖNDEREMEM

İLGİLENEN ARKADAŞLARA RESİM YOLLAYABİLİRİM.

Kuşları çift olarak alırsanız fiyatı 250 YTL`dir

ŞEHR DIŞINA GÖNDEREMEM

ŞEHR DIŞINA GÖNDEREMEM

JUMBOCULAR -
SELAM ARKADAŞLAR YER BURSA TEL:🔒 Üyelere Özel MYNETE RESİMLERİ KOYDUM üye adı: jjumbo şifre: 123456789 bakabilirsiniz resimlere birkaçı