Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık genç muhabbet kuşları 16ytl -
arkadaşlar elimde kendime ayırdıgım 1 yasına daha girmemiş genç 13 adet damızlık kuşlar bulunmaktadır erkek dişi karışık kuşlar daha hiç eş almadı kızgınlar 🔒 Üyelere Özel iyi günler

arkadaşlar elimde kendime ayırdıgım 1 yasına daha girmemiş genç 13 adet damızlık kuşlar bulunmaktadır erkek dişi karışık kuşlar daha hiç eş almadı kızgınlar 🔒 Üyelere Özel iyi günler

Satılık Muhabbet Kuşları -
🔒 Üyelere Özel sitede üreticilerin ilgileneceği ürünleri bulabilirsiniz.

DAMIZLIK EŞ JUMBO VE İNGİLİZ MUHABBET KUŞLARI -
KUŞLARIN DETAYLI RESİMLERİ VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ SİTEYİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ NOT: KUŞLAR KESİNLİKLE EŞ TUTMUŞTUR , HER HANGİ BİR SORUNLARI YOKTUR, KIZILAYDA HASAN ABİYİ HERKEZ TANIR SANIRIM VE KUŞLARINI BİLİRLER , KUŞ FAZLALIĞINDAN DOLAYI SATILIKTIR , DİLERSENİZ ALTINDA YUMURTALARI İLE DE ALABİLİRSİNİZ. SATILIK KUŞ SADECE 1 ÇİFT DEĞİLDİR SİTEYİ ZİYARET ETMENİZDE FAYDA VARDIR, ÇİFTLERİN RESİMLERİNE KUŞLARIM BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ İLETİŞİM : 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel RESİMLER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ KULLANIN. 🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK EŞ JUMBO VE İNGİLİZ MUHABBET KUŞLARI -
KUŞLARIN DETAYLI RESİMLERİ VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ SİTEYİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ NOT: KUŞLAR KESİNLİKLE EŞ TUTMUŞTUR , HER HANGİ BİR SORUNLARI YOKTUR, KIZILAYDA HASAN ABİYİ HERKEZ TANIR SANIRIM VE KUŞLARINI BİLİRLER , KUŞ FAZLALIĞINDAN DOLAYI SATILIKTIR , DİLERSENİZ ALTINDA YUMURTALARI İLE DE ALABİLİRSİNİZ. SATILIK KUŞ SADECE 1 ÇİFT DEĞİLDİR SİTEYİ ZİYARET ETMENİZDE FAYDA VARDIR, ÇİFTLERİN RESİMLERİNE KUŞLARIM BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ İLETİŞİM : 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel RESİMLER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ KULLANIN. 🔒 Üyelere Özel

STILIK BEYAZ ÇİFT MUHABBET VE SULTAN PAPAĞANI -
🔒 Üyelere Özel adresinde göreceğiniz 2 yetişkin beyaz(albino değildir!!) eş muhabbet 80 ve 4-5inci resimlerdeki sultan 100 ytl ye satılıktır. Kuşlarımın bir sorunu yok,aksine hepsi seçme,sultan bilezikli ve ithal 2006 .Yer sorunundan satıyorum,Beşiktaş veya Beylerbeyinde teslim edebilirim,pazarlık yok... 🔒 Üyelere Özel

toptan satılık yavru muhabbetler -
izmitte üreticiyim. elimde her cins yavru muhabbet bulunmaktadır. iletişim için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SATILIK ORJINAL JUMBO ERKEK VE 1.5 AYLIK YAVRU JUMBO -
SELAM ARKADALAR COK SEVDIGIM BI ARKADASIM ERKEK JUMBO BIRAKTI SATMAM ICIN BENDE SITEYE BI EKLEYEYIM DEDIM. BILIYOSUNUZ BEN BU ISI BIRAKIYORUM AMA KENDISINI KIRAMAYIP SATMAK UZERE ALDIM YESIL ERKEK 2006 BILEZIKLIDIR.. HEE BIRDE BENIM EVDE BESLEDIGIM HENUZ 1.5 AYLIK OLAN ERKEK JUMBO YAVRUMUDA SATIYORUM GRI.. ARKADAS YESIL ERKEGE 100 YTL . ISTIYO .. KENDIMIN OLAN HENUZ 1.5 AYLIK OLAN GRI YAVRUYADA BEN 120 YTL VERIP ALDIGIM ICIN 120 YTL ISTIYORUM... ILGILENEN ARKADASLAR 🔒 Üyelere Özel NOLU TELDEN BANA ULASABILRILER YER ISTANBUL FATIH... BU YESIL OLAN ARKADASIN JUMBOSU 🔒 Üyelere Özel BUDA BENIM YAVRUM..) 🔒 Üyelere Özel _________________ hakan

satılık beyaz çift muhabbet kuşu -
ERKEK TAM BEYAZ,DİŞİ BEYAZ SARIBAŞ(çok orjinal!)PAZARLIKSIZ 80YTL İSTEYENE FOTOĞRAF YOLLAYABİLİRİM. DİKKAT:KUŞLAR KIRMIZI GÖZ DEĞİLDİR.

satılık beyaz çift muhabbet kuşu -
ERKEK TAM BEYAZ,DİŞİ BEYAZ SARIBAŞ(çok orjinal!)PAZARLIKSIZ 80YTL İSTEYENE FOTOĞRAF YOLLAYABİLİRİM. DİKKAT:KUŞLAR KIRMIZI GÖZ DEĞİLDİR.

SATILIK EŞ MUHABBETLER -
10 ÇİFT MUHABBETİMİ SATIYORUM.ALTINDA YAVRU VE YUMURTA OLANLAR VAR HEPSİ PARÇALIDIR.1 PARTİ YAVRU ALINMIŞTIR. ŞU ANDA 2 NCİ PARTİDELER. 1-1,5 YAŞINDALAR. YER BURSA TEL:🔒 Üyelere Özel

SATILIK EŞ MUHABBETLER -
10 ÇİFT MUHABBETİMİ SATIYORUM.ALTINDA YAVRU VE YUMURTA OLANLAR VAR HEPSİ PARÇALIDIR.1 PARTİ YAVRU ALINMIŞTIR. ŞU ANDA 2 NCİ PARTİDELER. 1-1,5 YAŞINDALAR. YER BURSA TEL:🔒 Üyelere Özel

SATILIK EŞ MUHABBETLER -

SATILIK EŞ MUHABBETLER -

satılık ingiliz kırıgı -
satılık ingiliz kırıkğı eşli çift ve şıpan kuşlarım sağlıklıdır manisada oturuyorum şehir dışına gönderemem eğer istyen varsa gelir memnun kalırsınız

satılık ingiliz kırıgı -
satılık ingiliz kırıkğı eşli çift ve şıpan kuşlarım sağlıklıdır manisada oturuyorum şehir dışına gönderemem eğer istyen varsa gelir memnun kalırsınız