1 çift orjinal F1 gloster.1.ağız yavrusu alındı. 2. ağız yumurtlamak üzere. Dişisi tepeli sarı. Erkek süper ve ötücü.Salma kafesi ve malzemeleri ile birlikte toplam 200 YTL. tel:3022397
1 çift damızlık gloster. 1. ağız yavru alındı. 2.ağız yumurtlamak üzere. salma kafesi ve malzemeleri ile birlikte çifti 200 ytl. Erkek gloster 1.sınıf orjinal. ana tepeli sarı çok süper.Yer sıkıntısı nedeni ile satılık.
1 çift damızlık gloster. 1. ağız yavru alındı. 2.ağız yumurtlamak üzere. salma kafesi ve malzemeleri ile birlikte çifti 200 ytl. Erkek gloster 1.sınıf orjinal. ana tepeli sarı çok süper.Yer sıkıntısı nedeni ile satılık.
Ankarada oturuyorum ve jako papağan istiyorum.Ancak bu iş için ayırabileceğim miktar sınırlı olduğundan uygun fiyatlı jako & kafes-malzemeler arıyorum.
çift jumbo satlıktır daha 3-4 aylıklar ikiside mavi bilezikli 2007 doğumlu kuşlar temizdir hiç bir sağlık sorunları yoktur fiyat olarak son 175 ytl yer istanbul
çift jumbo satlıktır daha 3-4 aylıklar ikiside mavi bilezikli 2007 doğumlu kuşlar temizdir hiç bir sağlık sorunları yoktur fiyat olarak son 175 ytl yer istanbul
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.