ARKADAŞLAR MERHABA 3 TANE YUVADAN YENİ ÇIKMIŞ YAVRU SATILIKTIR 2 TANESİ MAVİ BEYAZ 1 TANESİ MAVİ TANESİ 60 YTLDİR TEŞEKKÜRLER
İ R T İ B A T : 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
NOT : SADECE ( A N K A R A )İÇİNE VEREBİLİRİM
ARKADAŞLAR MERHABA 3 TANE YUVADAN YENİ ÇIKMIŞ YAVRU SATILIKTIR 2 TANESİ MAVİ BEYAZ 1 TANESİ MAVİ TANESİ 60 YTLDİR TEŞEKKÜRLER
İ R T İ B A T : 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
NOT : SADECE ( A N K A R A )İÇİNE VEREBİLİRİM
akvaryum ve yanında dolphin 1600 dış motoru ile malinua veya 5, 6 aylık dişi yerli muhabbet kuşlarıyla takas yapacağım ankara içi takas yapacağım
ahmet
ankara
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
kanarya beslemeye başladıgından dolayı elimdeki damızlık muhabbetlerimi satıyorum
çifti 70 ytl dir. istanbul dışından aranmasın teslimat elden yapılır
serdar kılıç...msn 🔒 Üyelere Özel. resim isteyene gönderilir.
kanarya beslemeye başladıgından dolayı elimdeki damızlık muhabbetlerimi satıyorum
çifti 70 ytl dir. istanbul dışından aranmasın teslimat elden yapılır
serdar kılıç...msn 🔒 Üyelere Özel. resim isteyene gönderilir.
2007 nisan doğumlu belçika erkek malinua ile en az 1 yaşında eşe atılmamış dişi malinua takas etmek isteyen varsa görüşelim. Ortak bir noktada anlaşırız.
İstanbul Beşiktaştayım.
🔒 Üyelere Özel
4 çift eş olarak damızlık muhabbet kuşlarımı kafesi,yuvalığı vs herşeyiyle birlikte vereceğim 4 çifti takım hepsini alan arkadaşa 200 ytl ye vereceğim evet sadece 200 ytl ye vereceğim 16 haziranda istanbula geleceğim istanbuldan isteyenlerede arabamla gelirken getirebilirim 🔒 Üyelere Özel tel numaram ankara bahçelievlerdeyim saygılar.
11 ÇİFT MUHABBET KUŞUMU SATIYORUM
2 ÇİFTİN ALTINDA YUVADAN AYRILMAK ÜZERE 3 ER YAVRUSU VAR
3 ÇİFTİN ALTINDA YENİ TÜYLENMİŞ YAVRU 3-4TANE VAR
2 ÇİFTİN ALTINDA 5 ER YUMURTA VAR
ÇİFT FİYATI 50YTL ALTINDAKİ YAVRULARLA YUMURTALARLA VERİLECEKTİR
CEP:🔒 Üyelere Özel
iki çift satılık jumbo kuşum var ikiside 2007 doğumlu bir çiftin erkek ve dişisi mavi
diğer çift ise erkek sarımsı yeşil dişiside gri iki çifte sağlıklıdır yerim istanbul avrupada resimleri mevcuttur 🔒 Üyelere Özel
iki çift satılık jumbo kuşum var ikiside 2007 doğumlu bir çiftin erkek ve dişisi mavi
diğer çift ise erkek sarımsı yeşil dişiside gri iki çifte sağlıklıdır yerim istanbul avrupada resimleri mevcuttur 🔒 Üyelere Özel
çift olup olmadıklarını bilmediğim 2 sultan papağanı kafesiyle satılıktır. Ele geliyorlar elden yemek yiyorlar. kuş sesi taklidi yapıyorlar. gayet sağlıklılar. bakamadığım için satıyorum. isteyenlere resim gönderebilirim. fiyat 150 ytl dir, pazarlık payı vardır. İst- üsküdar dayım. elden ya da yakın bir merkezden teslim. 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.