elime 2 çift malinua (Sarı renk)
birde yavru bulunmaktadır yavru muhtemelen erkek
3 adet kafes(kafesler büyük boy) + 3 adet dış yavruluk
ve diğer malzemelerle birlikte 200 ytl
🔒 Üyelere Özel adresinden
🔒 Üyelere Özel nolu telefonan ulabilirsiniz
slm arkadaşlar satlık ıngılız jumbo muhabbet kuşum var erkek tam ekeleşmış yanına dışı ısdıyo evın içinde yasdıklara elıme omuzuma kerkınıyo yanına dışı atacam ama vaz geçdım satıyom paraya ıhdıyacım var bılgınıze
slm arkadaşlar satlık ıngılız jumbo muhabbet kuşum var erkek tam ekeleşmış yanına dışı ısdıyo evın içinde yasdıklara elıme omuzuma kerkınıyo yanına dışı atacam ama vaz geçdım satıyom paraya ıhdıyacım var bılgınıze
satılık sultan ama ne sultan kuşumu satıyorum cunku daha önce cennet papganı besledım 3 senelık bır kuşum vardı kactı sımdı sulatn onun yerını doldurmuyor ilgilenenler icin 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel isteyene resim yollanır sarı renkli fiyatı: 100 ytl
3 Yaşında sağlıklı 1 çift cennet papğanı satılıktır. Erkek ve dişi çok iyi anlaşıyorlar, İlgilenenlere 🔒 Üyelere Özel msn adresinden resim gönderebilirim.
Email : 🔒 Üyelere Özel
yavru albino ve lutino yavrularıve sipangle yavrular istiyenlere gönderelir toplam 10 adet yavru var arkadaşlar kimisi ingiliz diyor kimisi jumbo diyor memlekete göre değişiyor ama anne ve babaları almanyadan gelme toplu satış yapılacaktır tane fiyatı 50ytl resimleri http:/gedser.🔒 Üyelere Özel resimleri bi görün bence (pazarlık payı vardır)
bakırilerimi ve maltalarımı yer darlı sebebi ile satıyorum iletisim kurmak isteyenler icin msn ad 🔒 Üyelere Özel egedısına yollama imkanım yoktur aydında ikamet etmekteyim.bakırilerim 🔒 Üyelere Özel maltalarım 🔒 Üyelere Özel