Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık çok ucuz a bilezikli saka -
tatile çıkcam acil vermem lazım . 11 aylık saka dinledi ders te şu an .. kafes te doğmuş büyümüş bi kuş önceki ilan 75 ti.. 50 ye indirdim acil vermem lazım .. her şey dahl komple vercem ... bana gun için de 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ...

satlık jako -
adana`da satılık 2 adet kırmızı kuyruk jako ikisinin fiyatı pazarlıksız 850ytl.gsm:🔒 Üyelere Özel

satlık jako -
adana`da satılık 2 adet kırmızı kuyruk jako ikisinin fiyatı pazarlıksız 850ytl.gsm:🔒 Üyelere Özel

satılık damızlık ingiliz muhabbet kuşu -
merhaba arkadaşlar.kuşumun eşi öldüğü için satıyorum.damızlıktır yavrularını aldım.acele edin.istanbul içine vercem.elden vermek istiyorum kuşu gösterip sonra sorun olmasın.fiyatı 70ytl kafes dahil. iletişim adreslerim: 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz... not:buraya resim ekleyemedim isteyenlere mail olarak atabilirim...

Satılık Anne Altı Jumbo Yavrular -
Satılık anne altı jumbo yavrular.3 adet yavru var 2 tanesi yeşil 1 tanesi mavi yavrulara 80 ytl istiyorum.yer istanbul küçükçekmece şehir dışına gönderme imkanım yok. iletişim : 🔒 Üyelere Özel Yer : Sefaköy merkezde kaplan çıkmazı sokağa(Eski yapıkredi bankasının tam karşısı K.çekmece belediye durağından sonra sefaköy yönünde üçüncü duraktan 50 mt yukarıda tel:🔒 Üyelere Özel yavruların ve babasının resmi kuşlar bölümünde

satılık bilezikli saka -
bu senenin yavrusu saka dersi aldı .. saka ötümü için ders yapıyor kafeste doğup büyüme .. kafes dahil 75 ytl ..yer bakırköy gelip görüp alabilrsiniz bi arkadşım almış ve bana verdi bakamıyor bende tatile çıkcam acil vermek zorundayız .. bana 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilrsiniz bi önceki saka melezi ilanımda da yazıyor zaten .. saygılar

satılık bilezikli saka -
bu senenin yavrusu saka dersi aldı .. saka ötümü için ders yapıyor kafeste doğup büyüme .. kafes dahil 75 ytl ..yer bakırköy gelip görüp alabilrsiniz bi arkadşım almış ve bana verdi bakamıyor bende tatile çıkcam acil vermek zorundayız .. bana 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilrsiniz bi önceki saka melezi ilanımda da yazıyor zaten .. saygılar

PAPAĞANIMI SATIYORUM-PATAGONYALI KONUR -
ELDE OMUZDA GEZEN ELDEN YEM YİYEN EVDE SERBEST DOLAŞABİLEN KENDİNİ SEVDİREN PATAGONYALI KONUR CİNSİ PAPAĞANIMI SATIYORUM İSTEYENLER MSN ADRESİMDEN SAAT 20:00 DEN SONRA PAPAĞANI WEBCAM DAN GÖREBİLİRLER İSTANBULDAYIM FİYAT 700,00 YTL DİR MSN ADRESİM 🔒 Üyelere Özel DAMIZLIK MUHABBET ÇİFTİ TAKAS TEKLİFLERİNE AÇIĞIM

Satılık ele alışmış çok güzel eğitimli sarı sultan papağanı -
Eğitilmiş sultanımı jumbolara yer açmak için satıyorum. fiyat 150 ytl ama pazarlığa açık çünkü satmak istiyorum. kuş dişi ve daha önce yumurtladı. 🔒 Üyelere Özel istanbul küçükçekmece

KALİTELİ NORWICH, MOZAİK, BAKIRİ VE BORDERLER -
Şehir değişikliğinden dolayı elimdeki iyi kalite avrupa bilezikli norwich damızlık ve yavruları ile bakıri, mozaik, border yavru ve damızlıklar satılıktır. Yer Adana. İrtibat Eyüp Künlev 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel da bazılarının resmi, iletişim bilgilerin tümü vardır. Msn 🔒 Üyelere Özel ( Eyüp Beyin) ve benim msn ise 🔒 Üyelere Özel, adım Gökhan Özerdem.

satılık çok ucaz a saka melezi -
merhaba elimde kanarya saka öten bilezikli erkek saka melezi var .. kafes dahil 80 ytl istiyorum .. yer istanbul zeytinburnu .. gelip görerek almanız gerekiyor ..kargo vs ile gönderemem ..sadece kafesin piyasa değeri 40 ytl .. tatile çıkcağımdan acil vermek durumundayım sadece kuşu almak isterseniz fiyat son 60 ytl olur ..bana 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz ...

satılık çok ucaz a saka melezi -
merhaba elimde kanarya saka öten bilezikli erkek saka melezi var .. kafes dahil 80 ytl istiyorum .. yer istanbul zeytinburnu .. gelip görerek almanız gerekiyor ..kargo vs ile gönderemem ..sadece kafesin piyasa değeri 40 ytl .. tatile çıkcağımdan acil vermek durumundayım sadece kuşu almak isterseniz fiyat son 60 ytl olur ..bana 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz ...

Cift veya disi jumbo muhabbet araniyor -
afyondayim... jumbo cift veya disi jumbo muhabbet ariyorum... 🔒 Üyelere Özel

şahin yavrusu buldum -
merhaba: yol kenarında bir şahin yavrusu buldum, daha ayaklarının üzerinde bile duramıyor ewde kıyma il besliyorum fakat iyimi kötümü yapıyorum bilmiyorum. Bu kuşu doğru bir şekilde nereye werebilirim yada nasıl, neyle besleyip ne kadar zamanda doğasına salabilirim lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

şahin yavrusu buldum -
merhaba: yol kenarında bir şahin yavrusu buldum, daha ayaklarının üzerinde bile duramıyor ewde kıyma il besliyorum fakat iyimi kötümü yapıyorum bilmiyorum. Bu kuşu doğru bir şekilde nereye werebilirim yada nasıl, neyle besleyip ne kadar zamanda doğasına salabilirim lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

şahin yavrusu buldum -

şahin yavrusu buldum -

Satılık Damızlık Gloster Kanarya Çifti -
Merhaba arkadaslar damızlık gloster çiftimi satıyorum orjinal jumbo erkek + yerli dişi çiftiylede takas yapabilirim 🔒 Üyelere Özel adresimden bana ulasabilrisiniz ankarada ikamet etmekteyim

4,5 AYLIK DİŞİ VE ERKEK MUHABBET KUŞLARI kafesi ve kafes askısıyla birlikte -
düşünen olursa iletişime geçebilirler resim gönderebilirim 🔒 Üyelere Özel

4,5 AYLIK DİŞİ VE ERKEK MUHABBET KUŞLARI kafesi ve kafes askısıyla birlikte -
düşünen olursa iletişime geçebilirler resim gönderebilirim 🔒 Üyelere Özel