elimde erkek bu senen in yavrusu malinua cinsi kanarya var bu kuşu 25 ytlye veriorum almak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler acele ederseniz ii olur Adanadayım
Yeni bir iş fırsatı.Muhabbet kuşu,sultan ve cennet papağanı.Elinde bu tür kuş olanlar.Hiç bir zahmete katlanmadan kafes kuşları üreterek para kazanmak,hemde boş zamanlarınızı değerlendirmek istermisiniz.Göreviniz ne olursa olsun üretim yapılacak kuşlar gözetmen bakıcılar nezaretinde olacaktır.Sizin boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz yeni bir kazanç kapınız olacaktır.Kaç kuş olursa olsun.Amatör yada profösyonel.Bu proje her kesime açıktır.İLginize şimdiden teşekkürler.
2 yaşlarında erkek lori papaganım var,askere gidecegim için satmak zorundayım,cok özel bir papagan,kafasını kaşıtır,elden yem yer hatta agzınızdan yer,dans eder,zıplar,sırt üstü yatar ,kendi kendine banyo yapar,birkaç kelime konuşur,gel deyince gelir,ele omuza kafaya her yere cıkar,loriler papaganların palyonçolarıdır,fiyat olarak 800 ytl istiyorum.
🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulaşabilirsiniz resimleri msnle gönderilir,petshoplara satılık degildir gercek papagan sewerler arasın saygılar..
2 yaşlarında erkek lori papaganım var,askere gidecegim için satmak zorundayım,cok özel bir papagan,kafasını kaşıtır,elden yem yer hatta agzınızdan yer,dans eder,zıplar,sırt üstü yatar ,kendi kendine banyo yapar,birkaç kelime konuşur,gel deyince gelir,ele omuza kafaya her yere cıkar,loriler papaganların palyonçolarıdır,fiyat olarak 800 ytl istiyorum.
🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulaşabilirsiniz resimleri msnle gönderilir,petshoplara satılık degildir gercek papagan sewerler arasın saygılar..
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
ve bu resimdeki kuslar yukardaki ciftin yavrusu (1 bayında alınmıstır)
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
laf olsun diye adresimi ekleyip sonra ne için eklediklerini unutanlar eklemesinler lütfen!
🔒 Üyelere Özel
merhaba bence bu kuşa 60 ytl kefesiyle beraber deyer vermeye hazırım kardeşim ancak ordan gel cek olan yakınımız bilmiyorum gelirmi buraya izmirde akraba çok ama istanbula şimdi gelen yok ben akrabağlarla görüşücem alabilirlerse alsınlar ben olmasa onlardan alırım giderim iyi günler dilerim
arkadaşlar kuş damızlıktır.2 kere yavru aldım.
artık evde bakamıyorum o yüzden satıyorum.
ilgilenen arkadaşlarla
🔒 Üyelere Özel no ulaşa bilirler
resim için 🔒 Üyelere Özel msn adresim
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.