Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık jumbolar ve ingilizler ankara -
bi çift ingiliz ve 3 çift jumbo var altlarında yumurtaları ile veriyorum cep:🔒 Üyelere Özel

Satılık Muhabbet Kuşum + Kafes -
Muhabbet kuşumu satmaktayım.. Henüz yetişkin olmayan yeşil renkli erkek muhabbet kuşu + Kafes ve Kafesin içinde bulunması gerekenler hepsi 70 YTL 🔒 Üyelere Özel a mail atın iletişime geçelim..

SALMA İÇİN ÖN TEL YARDIM! -
ARKADAŞLAR MERHABA ÜRETİM AMAÇLI SALMALAR İÇİN ÖN TEL İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?ÖLÇÜLERİ VE FİYATLARI NEDİR?🔒 Üyelere Özel

ARKADAŞLAR MERHABA ÜRETİM AMAÇLI SALMALAR İÇİN ÖN TEL İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?ÖLÇÜLERİ VE FİYATLARI NEDİR?🔒 Üyelere Özel

normal muhabbet kuşu arıyorum -
normal muhabbet kuşu arıyorum.erkek olsun.4 yada 6 haftalık olsun.1 yaşına girmemiş olsunda kesin.15 ytlyi aşmıcak param yok yani o açıdan

SATILIK JAKO -
3 YAŞINDA ELDEN YEM YİYOR KONUŞUYOR ISLIK ÇALIYOR MİYAVLAMA VE HAVLAMA TAKLİDİ YAPIYOR KAFESİNE KENDİSİ GİRİP ÇIKABİLİYOR KAFES DAHİL FİYAT 850 YTL. İLGİLENEN ARKADAŞLAR n_saytan@hotmail den bana ulaşabilirler

ingiliz kırmasina erkek eş veya yavru takası -
meraba arkadaslar benim elimde damızlık bir kusum var.ingiliz kırmasi iri bir kus.Kücükken almıstım erkek die ama dişi cıktı.Simdi önümde 2 secenegim var ya yanina erkek bi eş alicam ayni büyüklükte (ya ingiliz kırma ya da orjinal ingiliz) Yada daha yuvadan cıkmamıs bir yavru muhabbetle takas yapicam yavrular orjinal jumbo veya ingiliz olursa fark ödeyebilirim. ayrica tek almak isteyen olursada fiyati 30 ytl resimlerini burda. Yer ankara ilgilenen arkadaslarima duyrulur. iletişim icin 🔒 Üyelere Özel [img src="🔒 Üyelere Özel"]

ingiliz kırmasina erkek eş veya yavru takası -
meraba arkadaslar benim elimde damızlık bir kusum var.ingiliz kırmasi iri bir kus.Kücükken almıstım erkek die ama dişi cıktı.Simdi önümde 2 secenegim var ya yanina erkek bi eş alicam ayni büyüklükte (ya ingiliz kırma ya da orjinal ingiliz) Yada daha yuvadan cıkmamıs bir yavru muhabbetle takas yapicam yavrular orjinal jumbo veya ingiliz olursa fark ödeyebilirim. ayrica tek almak isteyen olursada fiyati 30 ytl resimlerini burda. Yer ankara ilgilenen arkadaslarima duyrulur. iletişim icin 🔒 Üyelere Özel [img src="🔒 Üyelere Özel"]

SATILIK KIRMIZI KUYRUK JAKO -
JAKOM KONUŞUYOR ELDEN YEM YİYOR KAFESİNE KENDİ ÇIKIP GİRİYOR 3 YAŞINDA EVCİL V.B İLGİLENENLER n_saytan@hotmail ADRESİNDEN OLAŞABİLİRLER

damızlık hintbülbülleri (zebra ispinozları) -
elimde kendi damızlığım hint bülbülleri bulunmaktadır tane 15 adanadayım msnim 🔒 Üyelere Özel çiftlerde var

satılık jako kırmızı kuyruk konusan papağan -
Kırmızı kuyruk jako 2,5 yasında gayet sağlıklı,hırlaması,bağırması yok.11 kelımeye kadar konusuyor,elden yem yıyor,dudagı ısırmadan opuyor,omuza gelıyor,cok çeşıtlı ıslık çalıyor.Türkiyenın her yerıne anlasmalı fırmalarla gönderılır.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulasabılırler.

satılık jako kırmızı kuyruk konusan papağan -
Kırmızı kuyruk jako 2,5 yasında gayet sağlıklı,hırlaması,bağırması yok.11 kelımeye kadar konusuyor,elden yem yıyor,dudagı ısırmadan opuyor,omuza gelıyor,cok çeşıtlı ıslık çalıyor.Türkiyenın her yerıne anlasmalı fırmalarla gönderılır.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulasabılırler.

damızlık muhabbetler -
arkadaşlar elimde50 tane satılık muhabbetvar hepsi toplu halde satılacaktır tanesi 15 verilecektir yer aydın 🔒 Üyelere Özel

jako -
bana acil jako papagan lazim telefon 🔒 Üyelere Özel

jako -
bana acil jako papagan lazim telefon 🔒 Üyelere Özel

ucuz jako ariyorum -
ucuz konusabilen hırlamayan evcil konusabilen kırmızı kuyruklu jako arıyorum telefon: 🔒 Üyelere Özel msn adresim 🔒 Üyelere Özel

Jumbo -
Satılık 6 aylık kendi yavrusuyla beraber eşli Jumbo toplam 3 adet.Baba da kendi üretimimdir.Babanın anne ve babası bilezikli.Yanında kafesiyle yavruluğu ile beraber toplam 200 YTL.Antalyada ikamet ediyorum.Msn den yazmanız rica olunur. 🔒 Üyelere Özel NOT: Dişi tekrar yuvaya girmeye başladı heran kuluçkaya yatabilir. Anne yeşil baba mavi yavru yeşil .Resim yollanabilir.Saygılar.

SATILIK BEYAZ VE SARI MALİNUALAR -
2006 1ADET KIZ DİŞİ BEYAZ VE ERKEK AYRICA 2007 2 ADET DİŞİ BEYAZ VE 2 ADET SARI ERKEK MALİNUA SATILIKTIR. TANE 60YTL DİR. TEL:🔒 Üyelere Özel