Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

ULTRAVİOLELİ YEM TEMİZLEME MAKİNESİ -
DETAYLAR İÇİN LÜTFEN SİTEYİ ZİYARET EDİNİZ 🔒 Üyelere Özel

ULTRAVİOLELİ YEM TEMİZLEME MAKİNESİ -
DETAYLAR İÇİN LÜTFEN SİTEYİ ZİYARET EDİNİZ 🔒 Üyelere Özel

MUHABBET KUŞU YAVRULARI ANKARA -
yeni parti muhabbet yavruları çıkmıştır.tek 30,toptan 18 YTL.25 güne kadar satışlara başlanacaktır.ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulaşabilir.ankara dışına kuş gönderilmez.ödemeler nakit yapılacaktır.

MUHABBET KUŞU YAVRULARI ANKARA -
yeni parti muhabbet yavruları çıkmıştır.tek 30,toptan 18 YTL.25 güne kadar satışlara başlanacaktır.ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulaşabilir.ankara dışına kuş gönderilmez.ödemeler nakit yapılacaktır.

takaslık bilezikli jumbo dişi -

elimde çok fazla yeşil tonlarında jumbo olduğundan dolayı değişik tonlarda jumbo lar ile takas yaparım, ankara olması şarttır

Takaslık kuşum : 2006 doğumlu bilezikli zeytin yeşili jumbo DİŞİ ( eşe atıldı yavrusu alındı )

isteyene resim yollanır : 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

YEŞİL DIŞINDA HER TONDA İNGİLİZ JUMBO DİŞİ İLE TAKAS YAPARIM

slm meslektaşım. -
slm ercan bey,meslektaş sayılırız.bende uzman doktorum.ismim erhan.çiftliğimin bahçesindeki ördek ve kaz kolleksiyonuma halkalı ördek ve baykal ördeği ilave etmek istiyorum.nette, hayvanat bahçelerinde,pet shoplarda ve çiftliklerde bulamadım.sizde var mı yada nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

SATLIK JAGO KIRMIZI KUYRUK -
JAGO KIRMIZI KUYRUK KANGO CİNSİ.KONUŞUYOR.FİYATI:1500YTL.ADANA 🔒 Üyelere Özel

satlık jago -
jago kırmızı kuyruk dişi ve erkek,çift olarak satıyorum.fiyatı3000ytldir. erkek konuşuyor dişi evcil bagırma 🔒 Üyelere Özel. dan ulaşa bilirler.tl.🔒 Üyelere Özel.ADANA.

satlık jago -
jago kırmızı kuyruk dişi ve erkek,çift olarak satıyorum.fiyatı3000ytldir. erkek konuşuyor dişi evcil bagırma 🔒 Üyelere Özel. dan ulaşa bilirler.tl.🔒 Üyelere Özel.ADANA.

satılık muhabbet kuşu.......... -
3 aylıktır ele gelir kendini sevdirir.sarı renk dişi msn:🔒 Üyelere Özel fiyatı msnde konuşuruz.kafeside isterseniz veririm .buraya fotoları koymayı bilmediğim için msn mi yazdım.kuş parlak tüylüdür

Jumbo 1 Çift Yavru Satılık -
Bir çift yavru jumbo ayrı anne babadan, çok iyi anlaşıyorlar, eşleşme ihtimalleri çok yüksek. Telefon : 🔒 Üyelere Özel İstanbul

Jumbo 1 Çift Yavru Satılık -
Bir çift yavru jumbo ayrı anne babadan, çok iyi anlaşıyorlar, eşleşme ihtimalleri çok yüksek. Telefon : 🔒 Üyelere Özel İstanbul

satılık 2 çift orj. bilezikli ingiliz -
elimde 2 çift orjinal bilezikli ingiliz bulunmakta ilgilisine satabilirim 1.çift erkek ve dişi zeytin yağı yeşili....2.çift erkek parlak yeşil dişi gri yer izmir yerli muhabbetlede takas olabilir msn:🔒 Üyelere Özel

elimde 2 çift orjinal bilezikli ingiliz bulunmakta ilgilisine satabilirim 1.çift erkek ve dişi zeytin yağı yeşili....2.çift erkek parlak yeşil dişi gri yer izmir yerli muhabbetlede takas olabilir msn:🔒 Üyelere Özel

GOFFIN KAKADU 650 YTL -
ARKADASLAR MERHABA.. DAHA ÖNC DOĞUDAYDIM.. BENİM ŞİMDİ TAYİNİM ANKARAYA ÇIKDI. MİSAFİRHANEDE KALIYORUM. BU NEDENLE MALESEF BENİM COŞKUNU ANNEMLERİN YANINDA BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM..... ANNEMLERDE BAKAMIYOR MALESEF. İNANILMAZ TATLI Bİ HAYVandIR. KENDİNİ SEVDİRMEYE BAYILIR. SAATLERCE BAŞINI OKŞAYIN YOK DEMEK. ZATEN KENDİSİNİ ZORLA SEVDİRİR YA GELİR KIYAFETİNİZDEN ÇEKER YADA GELİR ELİNİZLE KOLUNUZLA ZORLA OYNAR BAĞIRMA PROBLEMİ BÜYÜK ORandA HALLOLDU.. ÇOK NADİR BAĞIRIYOR. TUVALETİNİ İSE KAFESİNE YAPMAYI ÖĞRENDİ..ÇIK İN KOMUTLARINA UYUYOR. ÖPÜCÜK VERİYOR. İNANILMAZ DERECEDE TATLI Bİ HAYVandIR. ONDAN AYRILACAĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM AMA BAŞKA ÇAREM YOK ONA GERCEKDEN BAKABİLECEĞİNE İNANA ARAKDALAR LÜTFEN İRTİBATA GECSİN. DÜŞÜNDÜĞÜM FİYAT 650 YTL msn : 🔒 Üyelere Özel tlf : 🔒 Üyelere Özel

GOFFIN KAKADU 650 YTL -
ARKADASLAR MERHABA.. DAHA ÖNC DOĞUDAYDIM.. BENİM ŞİMDİ TAYİNİM ANKARAYA ÇIKDI. MİSAFİRHANEDE KALIYORUM. BU NEDENLE MALESEF BENİM COŞKUNU ANNEMLERİN YANINDA BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM..... ANNEMLERDE BAKAMIYOR MALESEF. İNANILMAZ TATLI Bİ HAYVandIR. KENDİNİ SEVDİRMEYE BAYILIR. SAATLERCE BAŞINI OKŞAYIN YOK DEMEK. ZATEN KENDİSİNİ ZORLA SEVDİRİR YA GELİR KIYAFETİNİZDEN ÇEKER YADA GELİR ELİNİZLE KOLUNUZLA ZORLA OYNAR BAĞIRMA PROBLEMİ BÜYÜK ORandA HALLOLDU.. ÇOK NADİR BAĞIRIYOR. TUVALETİNİ İSE KAFESİNE YAPMAYI ÖĞRENDİ..ÇIK İN KOMUTLARINA UYUYOR. ÖPÜCÜK VERİYOR. İNANILMAZ DERECEDE TATLI Bİ HAYVandIR. ONDAN AYRILACAĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM AMA BAŞKA ÇAREM YOK ONA GERCEKDEN BAKABİLECEĞİNE İNANA ARAKDALAR LÜTFEN İRTİBATA GECSİN. DÜŞÜNDÜĞÜM FİYAT 650 YTL msn : 🔒 Üyelere Özel tlf : 🔒 Üyelere Özel

4 çift damızlık hollanda eş satılıktır -

arkadaslar kuslar damızlık yumurtlamaya hazır kuslardır.çift tane basına 75 ytl

hepsini alan rakadaslar icinde 275 ytl dir.pazarlık söz konusu degildir.

kuslar hollandadır gayet bakımlıdır.yavru almak isteyen arladaslar önerilir.

msn  🔒 Üyelere Özel

tel:🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK HOLLANDA VE ÇEK MUHABBETLER -
15 ÇİFT HOLLANDA VE 8 ÇİFT ÇEK MUHABBET KUŞLARIMIZ DAMIZLIK İRİ CİNS KUŞLARDIR ÇİFTLERİN FİYATI HOLLANDA 55 YTL ÇEK 50 YTL DİR TEK SATIŞIMIZDA MEVCUTTUR BİLEZİKLİ KUŞLARIMIZDA VARDIR YER İSTANBUL-İÇERENKÖY MSN:🔒 Üyelere Özel TEL:0216 572 16 95