Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

dişi jumbo damızlık -
mavi parçalı renkli damızlık dişi jumbo satılıktır isteyene resim gönderilir tlf 🔒 Üyelere Özel istanbul

dişi jumbo damızlık -
mavi parçalı renkli damızlık dişi jumbo satılıktır isteyene resim gönderilir tlf 🔒 Üyelere Özel istanbul

dişi jumbo damızlık -

dişi jumbo damızlık -

dişi jumbo damızlık -

dişi jumbo damızlık -

dişi jumbo damızlık -

dişi jumbo damızlık -

Hayat Yalman Kuşevi Hakkında -
Hatay-Yalmankuş evinden ( Mahir bey: Gsm:🔒 Üyelere Özel Tlf:(0326) 214 68 28 ) görmeden sadece telefonla konuşarak aldığım Ara`m Safir ( Blue -Gold Macaw ) ile ilgili açık bir teşekkür yayınlamak istiyorum. Ara mı istanbul`a en uygun seyahat şartları ile gönderdiler ve telefonda söylediklerinin tamamının doğru olduğunu sevinçle gördüm ..(evcilliği, konuşması vs ).. Teşekkürler Mahir bey... Dr. Cevat ŞENGÜL 0216 397 59 00 dahili 161

Hayat Yalman Kuşevi Hakkında -
Hatay-Yalmankuş evinden ( Mahir bey: Gsm:🔒 Üyelere Özel Tlf:(0326) 214 68 28 ) görmeden sadece telefonla konuşarak aldığım Ara`m Safir ( Blue -Gold Macaw ) ile ilgili açık bir teşekkür yayınlamak istiyorum. Ara mı istanbul`a en uygun seyahat şartları ile gönderdiler ve telefonda söylediklerinin tamamının doğru olduğunu sevinçle gördüm ..(evcilliği, konuşması vs ).. Teşekkürler Mahir bey... Dr. Cevat ŞENGÜL 0216 397 59 00 dahili 161

SÜPER yavru muhabbet kuşları tamamen ev üretimi ve sağlıklı -
*****SÜPER***** -Çabuk konuşan kuşlar -Tamamen sağlıklı yavrular -Renk çeşiti çok -Tamamen ev üretimi yavru oldukları için çabuk konuşurlar. Yavrular arasında fark olduğu için fiyatları da farklı kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : 🔒 Üyelere Özel e-mail:🔒 Üyelere Özel

Herkese Merhaba -
Bu gün dünya hayvanları koruma günü , herkese kutlu olsun biliyorum bu sitedeki insanlar hayvanlarına sahip çıkan sorumluluk sahibi insanlardır ama sadece biz sevmeyelim hayvanları sevelim sevdirelim herkese mutlu evcilli günler

satılık eş cennet papağanı -
fiyat görüşülür 🔒 Üyelere Özel

Satılık İngiliz-Jumbo -

Kuşlar kaliteli... İrtibat MSN: 🔒 Üyelere Özel

iki dişi sultan papağanımı çift muhabbetlerle değişmek istiyorum -
yaklaşık 8 aylık, biri normal gri, diğeri parçalı beyaz dişi sultan larım satılıktır veya her biri bir çift yetişkin muhabbetle takas olunur...afyondayım

yaklaşık 8 aylık, biri normal gri, diğeri parçalı beyaz dişi sultan larım satılıktır veya her biri bir çift yetişkin muhabbetle takas olunur...afyondayım