Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

bir çift cennet papağanı -

bir erkek biri dişi henüz 5-6 aylık ama birbirine çok bağlı cennet papağanlarımı satıyorum

fiyat 100 ytl dir

bizzat gelip alabilecekler başvurursa iki tarafında  zaman kaybı olmaz .yer Kocaeli /Gebze (istanbula yakındır)

🔒 Üyelere Özel iletişim adresim ancak herzaman online olamadığımdan msn e ekleyip online konuşmayı beklemek yerine mail atarsanız daha hızlı iletişim kurarız

kuşlar bu fotoğraftakilerin ta kendisidir :)

bir çift cennet papağanı -

bir erkek biri dişi henüz 5-6 aylık ama birbirine çok bağlı cennet papağanlarımı satıyorum

fiyat 100 ytl dir

bizzat gelip alabilecekler başvurursa iki tarafında  zaman kaybı olmaz .yer Kocaeli /Gebze (istanbula yakındır)

🔒 Üyelere Özel iletişim adresim ancak herzaman online olamadığımdan msn e ekleyip online konuşmayı beklemek yerine mail atarsanız daha hızlı iletişim kurarız

kuşlar bu fotoğraftakilerin ta kendisidir :)

SATILIK JUMBO ÇİFTLER -
YURT DIŞINDAN GETİRTTİĞİM YÜZDEYÜZ ORJİNAL BİLEZİKLİ SHOW KUŞLARI SATILIKTIR ÇİFTİ 400 YTL İNANINKİ BU PARAYA DEGECEK KUŞLARDIR 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel otobüsle gönderilir

süt beyaz jumbo kırıgı erkek-izmir -
Eşi öldügü için tek kalan erkegi satıyorum..Hiç lekesiz süt beyazdır ve oldukca iridir..fiyatı 40ytl.. ayrıca 10 tane 3-4 aylık hint bulbulu 3 disi 3 erkek..2 tanesi es olustur dişi yumurtlamaya basladı..tanesi 10 ytl. izmir dısına gonderemiyorum izmir icindeki arkadasların maillerini beklerim.. msn:🔒 Üyelere Özel tel.:🔒 Üyelere Özel

Eşi öldügü için tek kalan erkegi satıyorum..Hiç lekesiz süt beyazdır ve oldukca iridir..fiyatı 40ytl.. ayrıca 10 tane 3-4 aylık hint bulbulu 3 disi 3 erkek..2 tanesi es olustur dişi yumurtlamaya basladı..tanesi 10 ytl. izmir dısına gonderemiyorum izmir icindeki arkadasların maillerini beklerim.. msn:🔒 Üyelere Özel tel.:🔒 Üyelere Özel

Satılık erkek sultan papaganı... -
satılık sultan resimler asagıdadır. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel not: Bursa içi iletişim tel:🔒 Üyelere Özel mail 🔒 Üyelere Özel

Satılık erkek sultan papaganı... -
satılık sultan resimler asagıdadır. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel not: Bursa içi iletişim tel:🔒 Üyelere Özel mail 🔒 Üyelere Özel

satılık -
akaradan satılık yavru ve damızlıklar muhabbet kuşları iletişim 🔒 Üyelere Özel cep 🔒 Üyelere Özel

Damızlık Muhabbet Kuşları(İZMİR) -
Selam elimde 50 adet genç damızlık muhabbet kuşu var.Kuşlar çok sağlıklı olup isteyen arkadaşlar gelip görebilir adet fiyatı 20 ytl dir.Kuşlar toplu satılacaktır 🔒 Üyelere Özel adresinden görüşülür.

Damızlık Muhabbet Kuşları(İZMİR) -
Selam elimde 50 adet genç damızlık muhabbet kuşu var.Kuşlar çok sağlıklı olup isteyen arkadaşlar gelip görebilir adet fiyatı 20 ytl dir.Kuşlar toplu satılacaktır 🔒 Üyelere Özel adresinden görüşülür.

Satılık 2007 bilezikli erkek jumbo -
BASKIN DARKGREEN ERKEK JUMBO 2007 BİLEZİKLİ VE DAHA ÖNCE YAVRUSU ALINMIŞTIR 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL/KÜÇÜKÇEKMECE 🔒 Üyelere Özel

BASKIN DARKGREEN ERKEK JUMBO 2007 BİLEZİKLİ VE DAHA ÖNCE YAVRUSU ALINMIŞTIR 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL/KÜÇÜKÇEKMECE 🔒 Üyelere Özel

Daha önce bir ağız yavrusunu aldığım Erkek jumbomu satıyorum.Kuşun eşini tepeliyle eşleştirdiğim için tek kaldı baskın bir erkekdir ve dişileri çiftleşmeye zorlar. Fiyat 100 ytldir. Yer İstanbul/Küçükçekmece İletişim : 🔒 Üyelere Özel

Satılık Muhabbet Kuşları ( İstanbul ) -
1-2 aylık muhabbet orta irilikte cek ve kırmalar 20 YTL 🔒 Üyelere Özel yerim üsküdarda şu an sadece istanbul içine verebilirim 🔒 Üyelere Özel abdullah acar

jumbo çift ( yumurtalı ) -
altında yumurtası ile satılık ikiside kendi yavrularımdır 1 agız yavru alınmıstır ERKEK JUMBO ( ANNE BABASI BİLEZİKLİ ) DİŞİ İNGİLİZ DÜN 2. YUMURTAYI YUMURTLADI SADECE ANKARA İCİNE VE EN GEÇ CUMA GÜNÜNE KADAR SATILIKTIR FİYAT : 250 YTL ( KAFES,YUVALIK DAHİL TAKIM HALDE ) İLETİŞİM : 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel resim msn de yollanır.

satılık cennet papağan(çift) -
1 çift cennet papağanım var 120`ye veriyorum ama artı bide kafesiyle birlikte.istanbul/avcılar mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

satılık cennet papağan(çift) -
1 çift cennet papağanım var 120`ye veriyorum ama artı bide kafesiyle birlikte.istanbul/avcılar mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

Sultan papaganı satılıktır -
Resimlerde gördügünüz sultan papağanı (erkek 4-5 aylık) satılıktır. fiyat 80 ytl dir. fiyatda kar amacı güdülmemiştir. Kuşun bana olan toplam masrafıdır. Kusla birlikte yanında kusun 1 kg parakit vitaminli papagan yemi, dezenfekte spreyi ve 1 kg muhabbet kusu yemide verilecektir. Not: Kuşa gerçekten bakabilecek, ilgilenebilcek arkadasların irtibata geçmesi rica olunur ilan bursada gecerlidir. irtibat: 🔒 Üyelere Özel arkadaslar resimler cıkmamıs asagıdaki adreslerden bakabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel