Ücretsiz Kuş Verenler
orjinal bilezikli show kuşlarının çifti 400 den 290 ytl ye indirilmiştir hemen yumurtlamak üzereler yarış kazanmış kuşların neslidir irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık jumbo çiftler yurt dışından getirttim kuşlar hemen yumurtlamak üzere üreticiler kaçırmasın fiyat 350 ytl çifti yüzde yüz orjinal bileziki jumbodur kuşlarım irtibat için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel türkiyenin heryerine otobüsle gönderilir
🔒 Üyelere Özel
Merhaba arkadaşlar ;
Satılık 13 adet güvercinim var. Toptan 150 Ytl ye satıyorum(son fiyat). ilgilenen arkadaşlar lütfen İstanbul`dan olsun.İst. dışına gönderme imkanım yok.
🔒 Üyelere Özel numarayı arayabilir ya da 🔒 Üyelere Özel adresine e-mail gönderebilirsiniz.
Teşekkür ederim.
bir erkek biri dişi henüz 5-6 aylık ama birbirine çok bağlı cennet papağanlarımı satıyorum
fiyat 100 ytl dir
bizzat gelip alabilecekler başvurursa iki tarafında zaman kaybı olmaz .yer Kocaeli /Gebze (istanbula yakındır)
🔒 Üyelere Özel iletişim adresim ancak herzaman online olamadığımdan msn e ekleyip online konuşmayı beklemek yerine mail atarsanız daha hızlı iletişim kurarız
kuşlar bu fotoğraftakilerin ta kendisidir :)