Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık üç kafes -
çok az kullanılmış üç adet kafes satıyorum ölçüleri 25x37 genişlik 42 cm yükseklik 25x40 genişlik 42cm yükseklik 24x27 genişlik 38cm yükseklik tam takım olarak stılıktır üçü birden 50 ytl dir istanbul zeytinburnundayım tlf 🔒 Üyelere Özel

satılık üç kafes -
çok az kullanılmış üç adet kafes satıyorum ölçüleri 25x37 genişlik 42 cm yükseklik 25x40 genişlik 42cm yükseklik 24x27 genişlik 38cm yükseklik tam takım olarak stılıktır üçü birden 50 ytl dir istanbul zeytinburnundayım tlf 🔒 Üyelere Özel

ELMAS,KIRMIZI ALTUNİ,SARI ALTUNİ,KRAL,GÜMÜŞ SÜLÜNLER VE SÜS TAVUKLARI VE KINALI KEKLİKLER -
ELMAS SÜLÜN ÇİFTİ 200YTL DİR KIRMIZI ALTUNİ SÜLÜN 200YTL DİR SARI ALTUNİ SÜLÜN ÇİFTİ 200YTL DİR KRAL SÜLÜN ÇİFTİ 200YTL DİR GÜMÜŞ SÜLÜN ÇİFTİ 200YTL DİR SÜS TAVUKLARI SİYAH BEYAZ CÜCE KOŞİNLER TANE 20YTL SİLKİYE TANE 20YTL BEÇ TAVUĞU TANE 30YTLDİR KINALI KEKLİKLER TANE 20YTL DİR KUŞLAR OTOBÜSLE GÖNDERİLİR GÖNDERME ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR. MEHMET DİKİCİ OSMANİYE 🔒 Üyelere Özel

jako -
arkdaşım ben jako almayı düşünüyorum yalnız fiyatta anlaşabilirsek.adresim 🔒 Üyelere Özel eklersen burdan görüşelim

orjinal yarış jumbolarında indirim -

orjinal bilezikli show kuşlarının çifti 400 den 290 ytl ye indirilmiştir hemen yumurtlamak üzereler yarış kazanmış kuşların neslidir irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Malesef jakomu satmak zorundayım :( -
Arkadaşlar 4 gün önce aldıgım kongo cinsi papaganımı annem evde istemiyo :( habersiz almıstım kabul eder diye ama cok kavga etmeye basladık kuş yüzünden .. Bu yuzden satıyorum. 800 ytl ye kuşu artı üstüne 150 ytl ye imac kare yatay telli çift kapılı üstü açılır kafesimi satıyorum Fiyat olarak 900 ytl istiyorum kafesin 50 ytlsini kendi cebimden cıkarmıs olucam öğrenciyimde zaten ama napalım güç bela para biriktirip aldıgım papaganımı satmak zorunda kaldım. Kuş evcil daha 4-5 yaşlarında çünkü gözleri cok ucuk bi sarı.Evcil her gördüğpüne kafasını sevdirir hatta ben ilk alırken direk sevdirmişti o yuzden cok heveslenmiştim :( Elden yem yior cekirdek elma vs vs bu 3 gun içinde verdim hatır hutur yedi.En son dün veterinere götürdüm hiç bi sağlık problemi yok.Hatta bugun yeni yerinede alışmaya baslamıstı ötmeye baslamıstı cok üzülüyorum ama mecburumda satmaya hemde bir an önce çünkü annemle ettigimiz kavgalar dayanılmaz oldu artık. Evet fiyat 900 ytl eger ciddi alıcıysanız bişeyler daha yapabilirim ama öğrenci oldugum için bnmde paraya ihtiyacım var. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel Öğlen 1 den gece 1 e kadar telefonum acık.İstanbulda oturuyorum...

Arkadaşlar 4 gün önce aldıgım kongo cinsi papaganımı annem evde istemiyo :( habersiz almıstım kabul eder diye ama cok kavga etmeye basladık kuş yüzünden .. Bu yuzden satıyorum. 800 ytl ye kuşu artı üstüne 150 ytl ye imac kare yatay telli çift kapılı üstü açılır kafesimi satıyorum Fiyat olarak 900 ytl istiyorum kafesin 50 ytlsini kendi cebimden cıkarmıs olucam öğrenciyimde zaten ama napalım güç bela para biriktirip aldıgım papaganımı satmak zorunda kaldım. Kuş evcil daha 4-5 yaşlarında çünkü gözleri cok ucuk bi sarı.Evcil her gördüğpüne kafasını sevdirir hatta ben ilk alırken direk sevdirmişti o yuzden cok heveslenmiştim :( Elden yem yior cekirdek elma vs vs bu 3 gun içinde verdim hatır hutur yedi.En son dün veterinere götürdüm hiç bi sağlık problemi yok.Hatta bugun yeni yerinede alışmaya baslamıstı ötmeye baslamıstı cok üzülüyorum ama mecburumda satmaya hemde bir an önce çünkü annemle ettigimiz kavgalar dayanılmaz oldu artık. Evet fiyat 900 ytl eger ciddi alıcıysanız bişeyler daha yapabilirim ama öğrenci oldugum için bnmde paraya ihtiyacım var. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel Öğlen 1 den gece 1 e kadar telefonum acık.İstanbulda oturuyorum...

SATLIK BİLEZİKLİ İTHAL JUMBO -

satılık jumbo çiftler yurt dışından getirttim kuşlar hemen yumurtlamak üzere üreticiler kaçırmasın fiyat 350 ytl çifti yüzde yüz orjinal bileziki jumbodur kuşlarım irtibat için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel türkiyenin heryerine otobüsle gönderilir

🔒 Üyelere Özel

1 ÇİFT EŞLİ JUMBOLARIM AKVARYUM ALDIM JUMBO MUHABBETLERIMLE ILGILENEMIYORUM VE SATIYORUM -
SLM AKVARYUNM ALDIĞIM İÇİN JUMBO MUHABBETLERIMI SATIYORUM ÇOOK ACİL 250 YTL LEYE VERECEĞİM HER İKİSİDE EV ORTAMINDA BUYUMUŞ INSANA ALIŞIK ERKEK MAVİ DİŞİ GRİ MSN NEDEN RESIM ATABILIRIRIM LÜTFEN CİDDİ ALICILAR EKLESIN 🔒 Üyelere Özel

1 ÇİFT EŞLİ JUMBOLARIM AKVARYUM ALDIM JUMBO MUHABBETLERIMLE ILGILENEMIYORUM VE SATIYORUM -
SLM AKVARYUNM ALDIĞIM İÇİN JUMBO MUHABBETLERIMI SATIYORUM ÇOOK ACİL 250 YTL LEYE VERECEĞİM HER İKİSİDE EV ORTAMINDA BUYUMUŞ INSANA ALIŞIK ERKEK MAVİ DİŞİ GRİ MSN NEDEN RESIM ATABILIRIRIM LÜTFEN CİDDİ ALICILAR EKLESIN 🔒 Üyelere Özel

Satılık Güvercin -

Merhaba arkadaşlar ;

Satılık 13 adet güvercinim var. Toptan 150 Ytl ye satıyorum(son fiyat). ilgilenen arkadaşlar lütfen İstanbul`dan olsun.İst. dışına gönderme imkanım yok.

🔒 Üyelere Özel numarayı arayabilir ya da 🔒 Üyelere Özel adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

damızlık muhabbet kuşu arıyorum(izmir) -
arkadaşlar üretim yapmak için genç damızlık muhabbet kuşlar arı🔒 Üyelere Özel

damızlık muhabbet kuşu arıyorum(izmir) -
arkadaşlar üretim yapmak için genç damızlık muhabbet kuşlar arı🔒 Üyelere Özel

satılık norviç -
abisi madalyalı bir buçuk yaşında kafesiyle satılık sıfır papağan kavesinden uyarlama rahatı için tüy dökümünden yeni çıktı idman yapıyor 150 ytl pazarlıksız 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık norviç -
bir buçuk yaşında sağlıklı tüy dökümünden yeni çıktı idman yapıyor kafesiyle cumhur cemaat satılık papağan kafesi aldım sıfırdır 250 ytl ye uyarlama yaptım dağildir. resim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

J U M B O ( ERKEK )ARIYORUM -
İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR,GRİ VEYA MAVİ RENKTE ORJİNAL BİLEZİKLİ ERKEK ARIYORUM ( A N K A R A ) İÇİ OLURSA İYİ OLUR TŞK MSNM : 🔒 Üyelere Özel

bir çift cennet papağanı -

bir erkek biri dişi henüz 5-6 aylık ama birbirine çok bağlı cennet papağanlarımı satıyorum

fiyat 100 ytl dir

bizzat gelip alabilecekler başvurursa iki tarafında  zaman kaybı olmaz .yer Kocaeli /Gebze (istanbula yakındır)

🔒 Üyelere Özel iletişim adresim ancak herzaman online olamadığımdan msn e ekleyip online konuşmayı beklemek yerine mail atarsanız daha hızlı iletişim kurarız

kuşlar bu fotoğraftakilerin ta kendisidir :)