Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

Dişi Jumbo 1 Yaşında -
Slm.Siteyi çok beğendim,yeni üye oldum ama 1 aydan beri takip ediyorum.Emeği geçenlere saygılar.Bende 1 yaşında Orjinal Dişi jumbo var erkeği bir arkadaşa verdim,Benim dişiyi satıp,normal jumbo olmayan yerli muhabbet besleyeceğim.Cep :🔒 Üyelere Özel

Dişi Orj. Jumbo -
2007 Doğumlu Bilezikli Orj.Jumbo Dişiyi satıyorum.🔒 Üyelere Özel

satılık jumbo cift(resimli) -
erkek ve dişi de 2007 bilezikli.. ikisi de eş olmus kuslardır.. kafesleri ile birlikte satılıktır.. fiyat 200 ytl..(cift) msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel /izmir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık jumbo cift(resimli) -
erkek ve dişi de 2007 bilezikli.. ikisi de eş olmus kuslardır.. kafesleri ile birlikte satılıktır.. fiyat 200 ytl..(cift) msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel /izmir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

acil satılık -
arkadaşlar elimde 3 tane damızlık dişi parçalı ve iri 1 tane de albino yavru war fiyatları 15 ytl dir. 1 kere sağlıklı yavrular aldım kuşu bırakmak zorunda olduğum için satıyorum. YERİM: İZMİR/BORNOVA/OSMANGAZİ MSN:🔒 Üyelere Özel CEP:🔒 Üyelere Özel

EŞOLMUŞ YURT DIŞINDAN GETİRTTİĞİM 2 ÇİFT JUMBOMU SATMAK ZORUNDAYIM -
HEMEN YUMURTLAMAK ÜZERE OLAN YURT DIŞINDAN GETİRTTİĞİM JUMBO ÇİFTLERİMİ 2 ÇİFT YER SORUNU NEDENİYLE SATMAK ZORUNDAYIN İKİ ÇİFT TOPTAN 570 YTL ÇİFT OLARAKTA SATILMAKTADIR İRTİBAT 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

jakomu(timneh) satıyorum :( -
giri gözlü, elimden omzumdan inmeyen çok oyuncu kendini sevdirmek için elinden gelen her şeyi yapan.çeşitli konuşma ve ıslıkları olan yakup u satıyorum. konuştuğu kelimeler: yakup,napıyon oğlum,ne diyosun,naber lan,şişko başak,merhaba,gel bakalım,yap kakanı,hehehehehe diye gülüyor. ilk başta yabancılara kendini sevdirmez ama birkaç gün alıştıktan sonra çok yakın olur. yemek seçmez her şeyi yer. çok sağlıklı parlak tüylü.sitresi felan olmayan.kesinlikle hırlamayan bi kuş.tek sorunumuz eşimi çok kıskanması.birbirlerine cir türlü ısınamadılar. ayrıca bütün gün ikimizde çalıştığımız için evde yanlız kalıyor. ona iyi bakabilecek bir aileye vermek istiyorum. Fiyatı taşıma kafesi ile birlikte 750 ytl.İstanbul avrupa dayım. saygılarımla... 🔒 Üyelere Özel

Satılık jumbo yavruları -
Elimdeki bir normal yeşil erkek birde opaline mavi dişi jumbo muhabbeti satıyorum.Kuşlar kendi üretimim olup orjinal bilezikli anne babadan gelmedir. Çift fiyatı 120 ytldir.Tek fiyatı 65 Ytldir. İletişim: 🔒 Üyelere Özel Yer İstanbul/Küçükçekmece

SATLIK BİLEZİKLİ İTHAL JUMBO çiftler resimli indirimli -

yurt dışından getirttiğim orjinal bilezikli eş olmuş yavru alınmış jumbo çiftler fiyat 300 ytl kuşlar hemen yumurtlamak üzereler irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

yurt dışından getirttiğim orjinal bilezikli eş olmuş yavru alınmış jumbo çiftler fiyat 300 ytl kuşlar hemen yumurtlamak üzereler irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

süper muhabbetler -
*****SÜPER***** -Çabuk konuşan kuşlar -Tamamen sağlıklı yavrular -Renk çeşiti çok -Tamamen ev üretimi yavru oldukları için çabuk konuşurlar. Yavrular arasında fark olduğu için fiyatları da farklı kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : 🔒 Üyelere Özel e-mail:🔒 Üyelere Özel

180 ÇİFT TOPTAN YAVRULU YUMURTALI MUHABBET -
İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE 180 ÇİFT YAVRULU YUMURTALI MUHABBET KUŞU, BİR ÇİFT SULTAN PAPAĞAN VE HİNT BÜLBÜLLERİ TOPTAN,DOLAP SİSTEMİNDE ÜRETİMHANE SATILIKTIR. KUŞLARIN HEPSİ ÇALIŞIR VAZİYETTEDİR. YER İZMİR-BUCA TEL: 🔒 Üyelere Özel

İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE 180 ÇİFT YAVRULU YUMURTALI MUHABBET KUŞU, BİR ÇİFT SULTAN PAPAĞAN VE HİNT BÜLBÜLLERİ TOPTAN,DOLAP SİSTEMİNDE ÜRETİMHANE SATILIKTIR. KUŞLARIN HEPSİ ÇALIŞIR VAZİYETTEDİR. YER İZMİR-BUCA TEL: 🔒 Üyelere Özel

KIRMIZI KUYRUK JAGO SATLIK -
kırmızı kuyruk kago 30-40 kelime konuşuyor kendini sevdirir,taklit yapar.ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan ulaşa bilirler.ben ADANA`DAYIM.TL:🔒 Üyelere Özel TÜKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİLİR

kırmızı kuyruk kago 30-40 kelime konuşuyor kendini sevdirir,taklit yapar.ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan ulaşa bilirler.ben ADANA`DAYIM.TL:🔒 Üyelere Özel TÜKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİLİR

satılık yumurtlamak üzere olan eş olmuş bilezikli orjinal jumbolar hepsini yurt dışından getirttim kaliteli ve parlak renkli kuşlardır İRTİBAT 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel çift fiyatı 400 den 300 düşürülmüştür

ResimEkle.Gen.Tr" alt=""/>

satılık bilezili orjinal jumbo eşler RESİMLİ -

satlık yurt dışından getirttiğim jumbo çiftler eş olmuş çiftlerdir benim üretecek yerim yok fiyat 300 pazarlıksız 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ResimEkle.Gen.Tr