Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık yumurtalı ve yavrulu muhabbetler -
yavrulu ve yumurtalı muhabbet çiftleri yuvadan çıkmış yavrularda var kuşlar orjinaldir yer ankara

yavrulu ve yumurtalı muhabbet çiftleri yuvadan çıkmış yavrularda var kuşlar orjinaldir yer ankara

satılık toptan kanaryalar -
elimde bu yılın yavrusu tüyden çıkmış 50 kadar karışık kanarya var. bunları toptan 1500 ytlye satacağım ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilir

satılık toptan kanaryalar -
elimde bu yılın yavrusu tüyden çıkmış 50 kadar karışık kanarya var. bunları toptan 1500 ytlye satacağım ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilir

Sultan papağanı istanbul anadolu yakası -
2 tane sultan papağanı 🔒 Üyelere Özel dan telefonlardan ulaşabilrisiniz istanbul anadolu yakası

SATLIK BİLEZİKLİ İTHAL JUMBO çiftler resimli indirimli -

satlık orjinal kırmızı bilezikli genç eş jumbo çiftler kendim için getirtmiştim yurt dışından satmak zorundayım bazı nedenlerle elimde 2 çift kaldı iki çift kafes ulaşım türkiyenin her yerine otobüsle gönderirim 550 ytl kuşlar çok kaliteli orjinal jumbodur irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kanarya bülbül saka ispinoz muhabbet -
Her tür kuş bulunur sakalar da fiyatlar çok uygun diğer türler ise uygun olmaya aday... 🔒 Üyelere Özel

Her tür kuş bulunur sakalar da fiyatlar çok uygun diğer türler ise uygun olmaya aday... 🔒 Üyelere Özel

HERCİNS KANARYA İSPİNOZ PAPAĞAN KÖPEK --ANTALYA [ALANYA] -
MERHABA ARKADASLAR İSTEDIĞINIZ KOPEK TURUNU SIPARIS EDEBILIR HATTA ISTEDIĞINIZ KANARYAYI TEMIN EDEBILIRSINIZ. BAZI İSPİNOZ CESITLERIMIZDE VARDIR

HERCİNS KANARYA İSPİNOZ PAPAĞAN KÖPEK --ANTALYA [ALANYA] -
MERHABA ARKADASLAR İSTEDIĞINIZ KOPEK TURUNU SIPARIS EDEBILIR HATTA ISTEDIĞINIZ KANARYAYI TEMIN EDEBILIRSINIZ. BAZI İSPİNOZ CESITLERIMIZDE VARDIR

SATLIK BİLEZİKLİ İTHAL JUMBO çiftler resimli -
satılık orjinal jumbo çiftler 2 çift vardır eş olmuş yavru alınmış kuşlardır 2006 doğumludur kuşlarım yer sorunu nedeniyle satıyorum iki çift kafes nakliye 570 ytl isteyene tek çift olrakta satılır irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

*yavru muhabbet kuşu*satılık ist anadolu -
25 ytl.yeme düşünce satılacaktır 20 gün sonra..

Dişi Jumbo 1 Yaşında -
Slm.Siteyi çok beğendim,yeni üye oldum ama 1 aydan beri takip ediyorum.Emeği geçenlere saygılar.Bende 1 yaşında Orjinal Dişi jumbo var erkeği bir arkadaşa verdim,Benim dişiyi satıp,normal jumbo olmayan yerli muhabbet besleyeceğim.Cep :🔒 Üyelere Özel

Dişi Jumbo 1 Yaşında -
Slm.Siteyi çok beğendim,yeni üye oldum ama 1 aydan beri takip ediyorum.Emeği geçenlere saygılar.Bende 1 yaşında Orjinal Dişi jumbo var erkeği bir arkadaşa verdim,Benim dişiyi satıp,normal jumbo olmayan yerli muhabbet besleyeceğim.Cep :🔒 Üyelere Özel

Dişi Jumbo 1 Yaşında -

Dişi Jumbo 1 Yaşında -

Dişi Jumbo 1 Yaşında -