Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

bir salma iki kafes satılık -
60x33x32ölçülerinde istenirse ortadan bölünebilen salma ve iki adet büyükce kullanışlı alttan sürgülü kafes satılıktır salma35 kafesler 25 er ytl dir hepsi paslanmaz telden yapılmadır üçünü alana indirim yapılır ist zeytinburnundayım mail adrsm 🔒 Üyelere Özel

60x33x32ölçülerinde istenirse ortadan bölünebilen salma ve iki adet büyükce kullanışlı alttan sürgülü kafes satılıktır salma35 kafesler 25 er ytl dir hepsi paslanmaz telden yapılmadır üçünü alana indirim yapılır ist zeytinburnundayım mail adrsm 🔒 Üyelere Özel

süper orjinal jumbo eşler yumurtlamak üzereler -
şimdiye kadar sattığım bütün çiftlerden yavru alınmıştır hepside bilezikli jumbo kuşlardır jumbodan yavru alınmaz diyenlere duyurulur sorabilirsin kuşlarımın kalitesini ve garantisini kocaelili üretici 🔒 Üyelere Özel; vs bir çok üreticiye kuş sattım ve hepsi yavru aldı şuan elimde 2 çift jumbo var genç sağlıklı kuşlar 2007 ve 2006 çifti 220 ytl irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

1 aylık 3 tane yavru muhabbet kusu.... -
Kendi kuslarımın yavrularıdır. 3 tanesini satıyorum 90 YTL çok kaliteli kuslar. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel RESİM 1: 🔒 Üyelere Özel RESİM 2:🔒 Üyelere Özel RESİM 3:🔒 Üyelere Özel

1 aylık 3 tane yavru muhabbet kusu.... -
Kendi kuslarımın yavrularıdır. 3 tanesini satıyorum 90 YTL çok kaliteli kuslar. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel RESİM 1: 🔒 Üyelere Özel RESİM 2:🔒 Üyelere Özel RESİM 3:🔒 Üyelere Özel

Evcil omuzdan inmeyen ve çok evcil sultan yavrudur -
erkek oldugunu düşündüğüm yavru sultan papaganıaşırı evcildir satılık 100 ytl yer:Bursa 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel tel ile ulaşırsanız daha iyi olur asla ısırmaz garanti veririrm çok seveceksiniz

Evcil omuzdan inmeyen ve çok evcil sultan yavrudur -
erkek oldugunu düşündüğüm yavru sultan papaganıaşırı evcildir satılık 100 ytl yer:Bursa 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel tel ile ulaşırsanız daha iyi olur asla ısırmaz garanti veririrm çok seveceksiniz

99 puanlı,7 kloklu bulgar DİMİTRİ ve İVAN İVANOV bilezikli dereceli malinualar -
99 puanlı paun kartı vardır,7 kloklu,2007 yavrusu bulgar dimitri blezikli erkek ile,bulgar İVAN İVANOV bilezikli dişi 2 adet dişi satılıktır...kuşlar gayet sağlıklı yavru alınmamış,eş olamaya hazırdır..tek erkek 150 ytl tek dişiler ise 80 ytl dir..meraklısına bulanmayacak imkandır,paçoz kuş fiyatınadır..saygılarımla yavuz...0536,326,55,55....istayan arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel danda irtibat sağlayabilirler..istanbul/kartal/maltepe

adanadan alınık jako -
uygun fiyatlı jako arıyorum.yumurtalı sultanlarımda var,yavrular ve üstüne para verebilirim.. not:yavruları albino denilen çok özel ve nadir bir tür olması beklenmektedir.anne ve baba cinsi yüzünden; lutino&white face=albino

adanadan alınık jako -
uygun fiyatlı jako arıyorum.yumurtalı sultanlarımda var,yavrular ve üstüne para verebilirim.. not:yavruları albino denilen çok özel ve nadir bir tür olması beklenmektedir.anne ve baba cinsi yüzünden; lutino&white face=albino

adanadan alınık jako -

adanadan alınık jako -

adanadan alınık jako -

Ankara`da satılık yavru muhabbet yada yavru cennet papağanı -
Ankara ıcınden yavru muhabbet yada yavru cennet papağanı almak ıstıyorum.Ankara dısından olanlar lutfen not bırakmasınlar.Fiyat konusundada evcıl hayvan dukkanlarındakı fıyatları vermeyı🔒 Üyelere Özel

izmirden jako satılık -
arkadaşlar kafesiyle birlikte 520 ytl ye jako kırmızı kuyruk papağanımı satıyorum.ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.tel:🔒 Üyelere Özel