Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

SATILIK KIRMIZI KUYRUK JAKO -
TAM KONUŞUYOR ADI YAKUP 5 YILDIR BENDE BENDE İKİ ADET OLDUĞU İÇİN BİRİNİ SATMAK ZORUNDAYIM İSTEYENLER TLFONUM:🔒 Üyelere Özel ELDEN YEM YİYOR OMUZA ÇIKIYOR KESİNLİKLE ISIRMA VE HIRLAMASI YOK TAM BİR DOST İSTEYEN ARASIN GÖRÜŞELİM FİYATI 1200YTL

toptan darı arıyorum -
arkadaşlar ayda 3 çuval sarı darı 1çuval beyaz darı 1 çuval aspur 1 çuval kenevir tüketiyorum.bu ürünleri her ay karşılayabilecek arkadaşlar bana fiyatlarınızı bildirin görüşelim. tel 🔒 Üyelere Özel erkan yalova

toptan darı arıyorum -
arkadaşlar ayda 3 çuval sarı darı 1çuval beyaz darı 1 çuval aspur 1 çuval kenevir tüketiyorum.bu ürünleri her ay karşılayabilecek arkadaşlar bana fiyatlarınızı bildirin görüşelim. tel 🔒 Üyelere Özel erkan yalova

Yavru muhabbet kuşları -

Ele alıştırmaya müsait yavru muhabbet kuşları bulunur. Hemen hemen her renk vardır. Adet olarak fazla yoktur. ayrıntılı bilgi ve resim için 🔒 Üyelere Özel yada    🔒 Üyelere Özel   a yazabilirsiniz.

satılık çift jumbolar bilazikli -
ankara içine satılık bilezikli jumbolar ve ingiliz çiftler ingiliz çiftler 120 ytl jumbo çiftler 160 ytl pazarlık payı vardır cep 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel

yuvalık arıyorum -
yuvalık satan arkadaşlar plastik tabanlı yuvalıklar arıyorum .tel 🔒 Üyelere Özel erkan

eşli çift muhabbet kuşları -
15 çift 10gün içinde çoğu yumurtlayacak sekilde hazı genç kuşlar satlıktır yer bandırma 🔒 Üyelere Özel çifti 70ytl iri kuşlar dene bilir

satılı keş sultan çifti -
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. muhabbet üretimi yapmaktayım. elimde 1 çift sultan çifti var.sadece muhabbet üretimine döenceğim için satılıktır.altında 6 yumrutası var.kafes yemlik suluk yavruluk herşey dahil fiyatı 350 ytl.fiyatta pazarlık yoktur. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel no telefondan ulaşabilirler. msn den görüşmek isteyenler için 🔒 Üyelere Özel yer istanbul şehir dışına kuş göndermiyorum

satılı keş sultan çifti -
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. muhabbet üretimi yapmaktayım. elimde 1 çift sultan çifti var.sadece muhabbet üretimine döenceğim için satılıktır.altında 6 yumrutası var.kafes yemlik suluk yavruluk herşey dahil fiyatı 350 ytl.fiyatta pazarlık yoktur. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel no telefondan ulaşabilirler. msn den görüşmek isteyenler için 🔒 Üyelere Özel yer istanbul şehir dışına kuş göndermiyorum

bilezikli erkek jumbo -
2007 bilezikli erkek yakışıklı jumbo satılıktır eşleşmeye hazır sarı parçalı siyah renkli ilgilenen arkadaşlar meil atın fiyatta çabuk anlaşırız 🔒 Üyelere Özel

bilezikli erkek jumbo -
2007 bilezikli erkek yakışıklı jumbo satılıktır eşleşmeye hazır sarı parçalı siyah renkli ilgilenen arkadaşlar meil atın fiyatta çabuk anlaşırız 🔒 Üyelere Özel

bilezikli erkek jumbo -

bilezikli erkek jumbo -

bilezikli erkek jumbo -

MAVİ MUHABBET KUŞU -
20 YTL irtibat:🔒 Üyelere Özel

damızlık ingiliz kırıkları -
85 ytl den eş muhabbet kuşları 35 çift yada daha fazlası isterseniz ilk etabda 35 çiftim satılık yavrusu alınmış kuşlar kuşlar bursa merkezde irtibat tel: 🔒 Üyelere Özel msn : 🔒 Üyelere Özel

antalyadan eşleşmıs muhabbetler -
papağan üretimine gectıgımızden dolayı tum anac muhabbetlerımız satılıktır.ayrıca üretimde kullandıgımız her birinın enı 34 cm yukseklık ve derınlık 30 cm nıkelaj kaplı cekmecelı,tek kapılı alt ızgarası olan 6 lı setler halınde muhabbet ve kanarya uretımı ıcın uygun cok katlı 5 ay kullanılmış kafesler de satılıktır.tüm anaçlarımız eşleşmış olp hepsınde yumurtlama garantısı vardır.suan anaçlarımızın yüzde 80 i yavrulu ve yumurtaldır.yer antalya olup kargo ile her yere gönderımı yapılır.🔒 Üyelere Özel serkan antalya