Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık tam taçlı dişi ve yavru erkek tepeli muhabbetkusu resimli -

elimde tam taçlı dişi muhabbetkusu ve tam tepeli yavru erkek muhabbetkusu vardır ilginlere duyurulur mail: 🔒 Üyelere Özel veya cepten ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

satılık tam taçlı dişi ve yavru erkek tepeli muhabbetkusu resimli -

elimde tam taçlı dişi muhabbetkusu ve tam tepeli yavru erkek muhabbetkusu vardır ilginlere duyurulur mail: 🔒 Üyelere Özel veya cepten ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

İZMİRDEN 5 ÇİFT DAMIZLIK ALINACAKTIR YADA DAMIZLIK ADAYI YAVRULAR -
MSN gondolin.sindar@hot.. toplam 10 kuş alıcam çifti için 40 ytl verebilirim yetişkin olması şart deil eşleşebilicek kuş olması yeterli msni eklerseniz daha rahat konuşuruz

Satılık Jumbo-İngiliz Muhabbetler -
Arkadaşlar 7 yıldır üretimhanemde gözüm gibi baktığım jumbo-ingiliz muhabbetlerimi Ağustosta Askere gideceğim için satmak zorunda kalıyorum. Üretim yapmak isteyenler kaçırmasınlar. Hepsi garanti kuşlardır. 13 çift damızlık 35 adette 3-5 aylık yavru mevcuttur. Damızlıkların çoğu yumurtalı veya yavruludur. Damızlık çifti 200 YTL. den verilecektir. Yavrular da tane 80 YTL. den verilecektir. Kayseri`deyim. Tüm şehirlere gönderilir. İrtibat Cep: 🔒 Üyelere Özel MSN: 🔒 Üyelere Özel

Arkadaşlar 7 yıldır üretimhanemde gözüm gibi baktığım jumbo-ingiliz muhabbetlerimi Ağustosta Askere gideceğim için satmak zorunda kalıyorum. Üretim yapmak isteyenler kaçırmasınlar. Hepsi garanti kuşlardır. 13 çift damızlık 35 adette 3-5 aylık yavru mevcuttur. Damızlıkların çoğu yumurtalı veya yavruludur. Damızlık çifti 200 YTL. den verilecektir. Yavrular da tane 80 YTL. den verilecektir. Kayseri`deyim. Tüm şehirlere gönderilir. İrtibat Cep: 🔒 Üyelere Özel MSN: 🔒 Üyelere Özel

mozaik kanarya takas -
haziran-2007 doğumlu, iyi ana babadan doğma, sarı-akik-mozaik kanaryamı, bir çift, eş, veya yavrulu, sağlıklı muhabbet kuşu ile takas edeceğim. veya buna eş erkek verene bir yaşında dişi malinua vereceğim.ankara-etlik te oturuyorum.tel:352 55 28 den ömer. mail: 🔒 Üyelere Özel

mozaik kanarya takas -
haziran-2007 doğumlu, iyi ana babadan doğma, sarı-akik-mozaik kanaryamı, bir çift, eş, veya yavrulu, sağlıklı muhabbet kuşu ile takas edeceğim. veya buna eş erkek verene bir yaşında dişi malinua vereceğim.ankara-etlik te oturuyorum.tel:352 55 28 den ömer. mail: 🔒 Üyelere Özel

mozaik kanarya takas -

mozaik kanarya takas -

KALIN TÜY İNGİLİZ YAVRULAR -
ARKADAŞLAR YENİ YAVRULAR YEME DÜŞMEK ÜZERE 2 KARDEŞ LÜTFEN CİDDİ ALICILAR ULAŞSINLAR SAYGILAR M S N : 🔒 Üyelere Özel

ARKADAŞLAR YENİ YAVRULAR YEME DÜŞMEK ÜZERE 2 KARDEŞ LÜTFEN CİDDİ ALICILAR ULAŞSINLAR SAYGILAR M S N : 🔒 Üyelere Özel

Arkadaşlar kendi evimde ürettiğim yavru muhabbet tane 25 YTL -

Kendi kuşlarımın yavrusu sarı yeşil, yeşil renklerde muhabbetkuşu tanesi 25 YTL Sadece Ankara içinde olmak şartıyla elden teslim edilir.

ayrıntılı bilgi ve resim için bana ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

jako papaganı-muhhabbet kuşu ve dahası için buyurun... -

Güven Kuş Cenneti

Güvenle AlışVeriş Yapabileceginiz
Üstelik Piyasadan Uygun Fiyatlar…...
Ve Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Ulaşım
En Uygun Ödeme Koşullarıyla Sizlere Satış Yapılarak…..
Nerede Olursanız Olun Alacagınız Canlı Hayvanı Web Camda
Görme İmkanı…
İLE SİZLERİDE % 99 varan müşteri memnuniyetiyle evcil hayvan sahibi yapalım..
🔒 Üyelere Özel web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilirsiniz….

Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Garantili Ve Ücretsiz Ulaştırım
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Güven Kuş Cenneti
Evcil Hayvan ve İhtiyaçları Satış Merkezi
>ABDULLAH ARKIN<
GSM=🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel
TLF=-03262134252-03262134252
tüccar çarşısı no:23
hatay/Antakya
Mail ve Messenger:🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

TAKAS CENNET PAPAGANI -
ELİMDE BİR ADET ERKEK CENNET PAPAĞANI VAR MUHABBET KUŞU İLE TAKAS EDİLİR ÇİFT MUHABBET OLURSA SEVİNİRİM ÇİFTE KARŞILIK para FARKInı VERİRİM 🔒 Üyelere Özel

satılık eş tutmuş muhabbetler -
85 ytl ye kafesi ve yuvalığı ile birlikte satılık eş tutmuş daha önce yavru alınmış genç ve çok sağlıklı muhabbet çifti satlıktır.şu anda elimde 4 adet çiftim var papağan yada singapur kumrusu ile de takas olunur.istanbul anadolu yakasında oturuyorum.ilgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler