Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

KALIN TÜY İNGİLİZ YAVRULAR -
YENİ YAVRULAR ÇIKMAK ÜZERE EĞİTİM İÇİN ARAYANLAR ELİNİ ÇABUK TUTSUNLAR,SAYGILAR

ankarada teli muhabbet satan varmı -
arkadaşlar ankarada tepeli muhabbet arıyorum satan varsa bana ulaçsın çok acil erkek dişi farketmez... 🔒 Üyelere Özel

aydından satılık damızlık bir cift yavrusu alınmıstır.. -
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] iki ağız yavruları alınmıstır sağlıklı genc 10aylık ciftimi satıyorum.(cifthanede yeni yavrularıma yer acmak için satılıklardır)problemsiz kuslardır...

[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] iki ağız yavruları alınmıstır sağlıklı genc 10aylık ciftimi satıyorum.(cifthanede yeni yavrularıma yer acmak için satılıklardır)problemsiz kuslardır...

SATLIK YERLİ MALİNULAR UYGUN FİYATA -
ELİMDE YERLİ MALİNUA KUŞLARIM BULUNMAKTADIR. KUMESİMİZİ IRK KANARYASINA DÖNÜŞTÜRDÜĞÜMÜZ İÇİN KUŞLARIMIZI UYGUN FİYATLARA VERCEZ MALİNUALARIMIN BAKICILIKLARI DÖR DÖRTLÜKTÜR ALMAK İSTEYEN ARKADASLAR TEL: 🔒 Üyelere Özel MSN : 🔒 Üyelere Özel

ÇİFT MUHABBET KUŞLARI(YUMURTALI YAVRULU) -
33 ÇİFT (YUMURTALI-YAVRULU)GAYET SAĞLIKLI EŞ MUHABBETLER. TÜM TEÇHİZATIYLA BİRLİKTE(DOLAP SALMA ,YAVRULUK,SULUK,YEMLİK V.S)SATILIKTIR. TOPTAN SATIŞ FİYATI: 1 ÇİFT=110.00YTL . AYRINTI: 1)3 ADET 10`LU DOLAPLI SALMA 2)66 ADET SULUK 3)33 SİLO YEMLİK 4)33 ADET MAMALIK NOT:ALTLARINDA YUMURTA VE YAVRULAR BULUNMAKTADIR. 0216 5721695 🔒 Üyelere Özel KARSLI AHMET CAD ÖZYURT SK NO:23/6(İÇERENKÖY MUHTARLIĞI KARŞISI ) İÇERENKÖY/İSTANBUL İSTEYENE MSNDEN FOTOĞRAF YOLLANIR.

kafesiyle satılık istanbulda tam taçlı 4 aylık tepeli muhabbet kuşu -
kuzenime eline alıştırması için verdigim tepeli muhabbet kuşu satılıktır.üreticiler için bulunmaz fırsattır. tel 🔒 Üyelere Özel

Jumbo çift 2007 bilezikli orjinal!!! -
2007 bilezikli orjinal kuslarım. Yeni aldım ikisini de ancak tamamen yerliye üretime döneceğim için satıyorum. Kuslar gayet sağlıklıdır. MSN: 🔒 Üyelere Özel Fiyat:150 YTL pazarlıksız. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Jumbo çift 2007 bilezikli orjinal!!! -
2007 bilezikli orjinal kuslarım. Yeni aldım ikisini de ancak tamamen yerliye üretime döneceğim için satıyorum. Kuslar gayet sağlıklıdır. MSN: 🔒 Üyelere Özel Fiyat:150 YTL pazarlıksız. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Satılık 3-5 Aylık İngilizler. -
Satılık 30 Adet 3-5 Aylık Yavru ekesi ingiliz muhabbetler. Tam damızlık olacak kuşlardır. Tanesi 80 YTL. den satılıktır. MSN: 🔒 Üyelere Özel Cep: 🔒 Üyelere Özel Her yere otobüsle gönderilir.

50 çift muhabbet altı dolu -
50 takım muhabbet altı dolu her ıle gonderılır,antalya 🔒 Üyelere Özel

Damızlık anaç bıldırcın aranıyor... -
Arkadaşlar işyerinde beslemek üzere ve mesai arkadaşlarımın çocuklarına yumurtalarınından faydalandırmak için 20-30 kadar (4-5 dişiye 1 erkek düşecek şekilde) anaç bıldırcın arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum. İstanbul-Beşiktaştayım 🔒 Üyelere Özel

Sarı erkek, Beyaz dişi eş malinua çift -
06 Erkek sarı, 06 dişi beyaz orjinal belçika malinua çift ve bu çifte ait 08 bilezikli dişi yavru ayrıca kafes. Hepsi yalnızca 180 ytl. İstanbul içinde ve elden teslim edilecektir. Gönderim yapılmayacaktır. Not: Kuşlar ev ve işyerimde hobi amaçlı bakılmaktadır yer darlığı nedeniyle azaltma amaçlı satılmaktadır kesinlikle en ufak bir sağlık problemleri ve ötüm problemleri yoktur. Yakında 08 yavru satışıda yapmak durumunda kalacağım. Mail adresim: 🔒 Üyelere Özel Msn kullanmıyorum mail yoluyla bana ulaşabilirsiniz. Resim taleplerinide yine aynı mailden iletebilirsiniz

JUMBO YAVRULAR 75 YTL -

Yuvadan

yeni çıkmış jumbo arıyanlar için ilanı şimdiden koyuyorum 2 yada 3 haftaya çıkacak yavrular yer kayseri heryere gönderilir

msn:🔒 Üyelere Özel

yavruların babasının resmi orjinal jumbo