KENDİ YAVRULARIMDAN, KONUŞMAYA EN YATKIN HOLLANDA CİNSİ MUHABBET KUŞLARIMI SATIYORUM. BUNDAN ÖNCE VERDİĞİM YAVRULARIN ÇOĞU KONUŞUYOR. KUŞLAR İSTANBUL İLİ AVCILAR İLÇESİNDEDİR. SADECE AVCILAR İÇİNE VE ÇEVRESİNE VERİLECEKTİR.KUŞLARIN SAĞLIĞI İÇİN..... FİYATI İSE 30 YTL`DİR
SATILIK BİR ÇİFT ÇOK GÜZEL VE SAGLIKLI YUMURTLAMAK ÜZERE KAFES DAHİL 80 ytl.kafes hariç 70 ytl GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ KAÇMAZ BU KUŞLAR 🔒 Üyelere Özel üretim yapmak isteyen icin bulunmaz fırsat
SATILIK BİR ÇİFT ÇOK GÜZEL VE SAGLIKLI YUMURTLAMAK ÜZERE KAFES DAHİL 80 ytl.kafes hariç 70 ytl GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ KAÇMAZ BU KUŞLAR 🔒 Üyelere Özel üretim yapmak isteyen icin bulunmaz fırsat
Bir Çift Damizlık Muhabbet Fiyat 70 Ytl Kuşlar genç ve saglıklıdır bir agız yawru alınmıştır.Erkek Buz mavisi,dişi Lekesiz Sarı (latino degildir).Gercekten kuşlar çok güzel ve yumurtlamak üzere yumurtlamadan satmak istiyorum.yanında büyük boy pirinç üretim kafeside var almak isteyene 10 ytl (yuvalık suluk tünek yemlikler dahil)bu kuşlar kaçmaz gercekten yer ankara/sincan.MSN:🔒 Üyelere Özel resimleri vardır.....acele edin kaçmaz bu fiyata..
yavrular yeni yeme düştü elden yem yiyen konuşturmaya müsait yavrulardır renkleri spangle mavi parçalı sarı ve parçalı mavidir kuşların üçünü alana fiyat 70 ytl dir otobüsle gönderilir sağlık ve renk garantilidir irtibat 🔒 Üyelere Özel