ARKADAŞLAR KOMPLE HERŞEY DAHİL MUHABBET ÜRETİM HANEMİ SATIYORUM KUŞLARIM HOLLANDADIR VE ALTLARINDA YAVRULARI VARDIR İLGİLENEN ARKADAŞLAR GELİP GÖREBİLİRLER 24 TAKIM 10 ADET SALMADA HAZIR DURUMDA ERKEKLER VAR. BANA 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz yerim ist çapada
ARKADAŞLAR KOMPLE HERŞEY DAHİL MUHABBET ÜRETİM HANEMİ SATIYORUM KUŞLARIM HOLLANDADIR VE ALTLARINDA YAVRULARI VARDIR İLGİLENEN ARKADAŞLAR GELİP GÖREBİLİRLER 24 TAKIM 10 ADET SALMADA HAZIR DURUMDA ERKEKLER VAR. BANA 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz yerim ist çapada
msn adresi : 🔒 Üyelere Özel
web adresınden sureklı guncellenen fotolara bakabılır,msn den ulasabılırsınız.🔒 Üyelere Özel antalya
satılık altı dolu muhabbet çiftleri
çift sultan papağanları
jako papağanlar
67.50 ytl den olusan muhabbet çiftlerimizin hepsi satılmıştır.suan 78 çift anaç degısık renklerde ortalama 14 aylık ve iri anaçlarım satılıktır.hem uretıcı hem yetıstırıcı oldugum ıcın elımde sureklı ve altı dolu anaç çift muhabbet bulunmaktadır.her ile gönderim yapılır.merak eden arkadaslar oluyor dukkancı veya petshopcu degılım.,ayrıca kusların hepsinin tek tek eşleriyle beraber cekılmıs fotolarını 🔒 Üyelere Özel sitemden görebilrsiniz.kuslar satıldıkça fotolar guncellenmektedir.herkesın Ramazan bayramı kutlu olsun.🔒 Üyelere Özel
antalya
RESİMLİ AÇIKLAMALI SATILIK YAVRU MUHABBET KUŞLARI VE SİTEMİZDE VAR
* satılık muhabbet kuşu * süperyuvadan yeni çıkmış, tam eğitilecek zamanında, ev üretimi muhabbet yavruları 🔒 Üyelere Özel sitemizi ziyaret ederseniz istediğiniz muhabbet kuşlarını uygun fiyata bulabilirsiniz. Sitemiz diğerleri gibi kandırmaca değildir. Bize güvenip alış veriş eden müşterilerden şu ana kadar hiç şikayet gelmedi. Sizde bizden alın, siz de diğer müşterilerimiz gibi karlı çıkın. EV ÜRETİMİSAĞLIKLIGENÇDİNAMİK VEYA USLURENK ÇEŞİTLİLİĞİFİYAT UYGUNLUĞU VE DİĞER ÖZELLİKLERİ ÖĞRENMEK İÇİN SİTEMİZE GİRMELİSİNİZ 🔒 Üyelere Özel İstanbul / Fatih
BİR ÇİFT ÇOK GÜZEL VE SAĞLIKLI YAVRU VERMEYE HAZIR HİNT BÜLBÜLÜ..
ÖZEL OLARAK BAKILMIŞ VE ÇOK SAĞLIKLI OLUP KUŞÇULARDAKİ KUŞLARDAN ÇOK DAHA BAKIMLIDIRLAR.
BÜYÜK BOY KAFESİ, AKSESUARLARI VE YUVALIĞI İLE 2 KUŞ TOPLAM 70 YTL DİR
SADECE KUŞLAR ÇİFT OLARAK 40 YTLDİR.
CİDDİ ALCILARLA GÖRÜŞÜRÜLÜR VE SAMSUN MERKEZDE ELDEN TESLİM EDİLİR...
ERKEK MUHABBET YAVRUSU İLE TAKAS OLABİLİR...
eskişehir den satılık şeftali yüzlü cennet papağanı 1 , 1,5 yaşlarında, son derece sağlıklı, elden çekirdek yer, omuza gelir, kafesiyle birlikte 75 ytl(yada çift muhabbet kuşu ile takas olunur...)
eskişehir den satılık şeftali yüzlü cennet papağanı 1 , 1,5 yaşlarında, son derece sağlıklı, elden çekirdek yer, omuza gelir, kafesiyle birlikte 75 ytl(yada çift muhabbet kuşu ile takas olunur...)
67.50 ytl den olusan muhabbet çiftlerimizin hepsi satılmıştır.suan 78 çift anaç degısık renklerde ortalama 14 aylık ve iri anaçlarım satılıktır.hem uretıcı hem yetıstırıcı oldugum ıcın elımde sureklı ve altı dolu anaç çift muhabbet bulunmaktadır.her ile gönderim yapılır.merak eden arkadaslar oluyor dukkancı veya petshopcu degılım.🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulasabılırsınız.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.