Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

yer sıkıntısından dolayı acil satılık ingiliz muahabbet kuşları -
internet cafeden ilan verdiğim için bana cepten ulaşabilirsiniz.🔒 Üyelere Özel yalçın

internet cafeden ilan verdiğim için bana cepten ulaşabilirsiniz.🔒 Üyelere Özel yalçın

muhabbet kuşu -
*** Satılık Ev Üretimi Yavru Muhabbet Kuşları *** 🔒 Üyelere Özel - Uygun fiyat - Konuşan kuşlar - Sağlıklı yavrular - Çeşitli renklerde - Ev üretimi - Yuvadan yeni çıkmış yavrular Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : 🔒 Üyelere Özel e-mail: 🔒 Üyelere Özel

ingiliz orijinaj damızlıklar -
erkek ve dişi bilezikli damızlık ingiliz jumbolar satılıktır ikiside mavi resim gönderirim

ingiliz orijinaj damızlıklar -
erkek ve dişi bilezikli damızlık ingiliz jumbolar satılıktır ikiside mavi resim gönderirim

İZMİRDEN SATILIK MUHABBET KUŞ YAVRULAR -
ARKADAŞLAR KUŞLAR BENİM KENDİ EV ÜRETİMİMDİR SON DERECE ÇEŞİTLİ BESİNLERLE BESLEMEKTEYM VE ÇIKAN YAVRULAR EMSALSİZDİR GAYET BAKIMLI VE SAĞLIKLI OLDUKLARINI HEMEN ANLIYABİLİRSİNİZ.GELİP GÖREBİLİRSİNİZDE SÜREKLİ YAVRU ALIYORUM,TOPTAN ALACAKLAR İÇİN TOPLUDA SATIŞTA YAPABİLİRİM.. 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.. NOT:(KARŞIYAKADAYIM)

satılık çift muhabbet kuşu -
1 çift ve 1 tane tek muhabbet kuşum var çift:60 ytl tek:25 ytl üçünü birlikte alana bir kafeste hediyedir kuşlar 6 aylıktır damızlık olarakta kullanabilirsiniz ayrıca tek olanı papağan kafesiyle takas yapılır antalyadayım kuşlar antalya içi satılıktır msn:🔒 Üyelere Özel

satılık çift muhabbet kuşu -
1 çift ve 1 tane tek muhabbet kuşum var çift:60 ytl tek:25 ytl üçünü birlikte alana bir kafeste hediyedir kuşlar 6 aylıktır damızlık olarakta kullanabilirsiniz ayrıca tek olanı papağan kafesiyle takas yapılır antalyadayım kuşlar antalya içi satılıktır msn:🔒 Üyelere Özel

Jumbo Yavrular -
Yuvadan 1 er hafta arayla çıkacak 10a yakın jumbo yavru var yuvadan yeni çıkmış isteyen arkadaşlar msn adresimi eklerlerse konuşuruz... 🔒 Üyelere Özel

Jumbo Yavrular -
Yuvadan 1 er hafta arayla çıkacak 10a yakın jumbo yavru var yuvadan yeni çıkmış isteyen arkadaşlar msn adresimi eklerlerse konuşuruz... 🔒 Üyelere Özel

satılık pakistan papağanı 1erkek 1 dişi+kafes -
350ytlye aldım 300e satıyorum hepsini 2 ay kadar yetecek yemleri de var 🔒 Üyelere Özel bu adresten ulaşabilirsiniz ankaradayım

350ytlye aldım 300e satıyorum hepsini 2 ay kadar yetecek yemleri de var 🔒 Üyelere Özel bu adresten ulaşabilirsiniz ankaradayım

JUMBO YAVRU ARIYORUM -
2008 DOĞUMLU BİLEZİKLİ SAKALLI YAVRU ARIYORUM OLAN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel adresine resim atsın

2 ERKEK KARDEŞ (SATILIK) -
Yaklaşık 6 aylık 2 erkek kardeş satılıktır . İsteyene anne baba resmi de gösterilir. Adet 25 YTL dir. Yer İstanbul/Merter . 2sini birden alana 45YTL olur. 🔒 Üyelere Özel

Yaklaşık 6 aylık 2 erkek kardeş satılıktır . İsteyene anne baba resmi de gösterilir. Adet 25 YTL dir. Yer İstanbul/Merter . 2sini birden alana 45YTL olur. 🔒 Üyelere Özel

ingiliz damızlık jumbolar ve yavrular -
ingiliz yavru ve damızlıklar satılık elimde çok az miktarda kaldı kuşlar bilezikli ve sıhhatlidir fiyatlarımız çok uygundur msn 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel ist

orijınal ingiliz jumbolar satılık -
orijinal yavru ve damızlık ingiliz jumbolar satılıktır jumbolar bilezikli ve sıhhatlidir dişiler yuvaya girip çıkıyorlar fiyatlarımız çok uygundur msn 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel ist not. çok az miktarda kuş kaldı