satılan canlılar : kanarya türleri
adet / tür / fiatları :
1 çift sarı mozaik 200 ytl - kaba derse geçmiş durumdadır sağlık durumları mükemmeldir A tip kuşlardır . bileziklidir
1 çift opal 200 ytl - dişisi albino opal olup erkek düz opaldir
kaba dersleri bitirmiş durumdadır sağlık durumları mükemmeldir bileziklidir .
1 çift agat 200 ytl - kaba derstedir bu senenin yavrusudur bileziklidir sağlık durumları mükemmeldir
satılan canlılar : kanarya türleri
adet / tür / fiatları :
1 çift sarı mozaik 200 ytl - kaba derse geçmiş durumdadır sağlık durumları mükemmeldir A tip kuşlardır . bileziklidir
1 çift opal 200 ytl - dişisi albino opal olup erkek düz opaldir
kaba dersleri bitirmiş durumdadır sağlık durumları mükemmeldir bileziklidir .
1 çift agat 200 ytl - kaba derstedir bu senenin yavrusudur bileziklidir sağlık durumları mükemmeldir
2 çift normal gri
1 çift cinnamon
1 çift pearl
1 çift evcil gri
hepsinden yavru alınmıstır.🔒 Üyelere Özel adresinden fotolarını görebılırsınız.her ile gönderilir.🔒 Üyelere Özel antalya 250 ytl çift fiyatı
antalyadan satılık orjinal KK bilezikli koca kafalı damızlık erkek jumbo orjinal jumbodur ve çek jumbosu değildir kuş gönderilir fiyat 95 ytl dir kargo alıcıya aittir irtibat 🔒 Üyelere Özel
tüm türkiyeye istediğin kuşu gönderebilrizi..
papağanından geveze lorisine kadar her tür temin edilir..
fiyat için : 0216 457 67 05 telefondan bilgi alınız..
belirli günlerde gödenriyoruz...balık bitki kuş gibi...
bunlar bir kolo içine koulur veya kafese...orobüse veriyoruz ...sizde 20 ytl gibi bir cuzi rakamla alıyorsunuz ürünü...zaten kargolar bile 20 civarıdır büyük koliler için...
tabi bir de mal bedeli ödüyorsunuz.....
istanbul içine istanbul dışına iç farketmez....
0216 457 67 05 istanbul maltepe
*** Satılık Ev Üretimi Yavru Muabbet Kuşu ***
🔒 Üyelere Özel
(Sitemizde kuşların resmini görebilir fiyatlarına bakabilirsiniz)
-Ev üretimi
-Sağlıklı
-İnsana alışkın
-El üzerinde duran
-Isırmayan
-Küçük yavrular (0-2 ay)
-Yuvadan yeni çıkmış yavrular
-Çocuğunuzu sevindirin
-Evinize neşe gelsin
Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim :
🔒 Üyelere Özel
e-mail: 🔒 Üyelere Özel
tel: 🔒 Üyelere Özel
Kuşlarımız 25-50 Ytl arasında fiyatlandırılmaktadır.
Sitemize girerek kuşların resimlerini ve FİYATLARINI görebilirsiniz
🔒 Üyelere Özel
İstanbul / Fatih
*** Satılık Ev Üretimi Yavru Muabbet Kuşu ***
🔒 Üyelere Özel
(Sitemizde kuşların resmini görebilir fiyatlarına bakabilirsiniz)
-Ev üretimi
-Sağlıklı
-İnsana alışkın
-El üzerinde duran
-Isırmayan
-Küçük yavrular (0-2 ay)
-Yuvadan yeni çıkmış yavrular
-Çocuğunuzu sevindirin
-Evinize neşe gelsin
Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim :
🔒 Üyelere Özel
e-mail: 🔒 Üyelere Özel
tel: 🔒 Üyelere Özel
Kuşlarımız 25-50 Ytl arasında fiyatlandırılmaktadır.
Sitemize girerek kuşların resimlerini ve FİYATLARINI görebilirsiniz
🔒 Üyelere Özel
İstanbul / Fatih
bir çift damızlık birçift 2008 bilezikli ingiliz jumbolar totan veya tek tek satılıktır fiyatlar çok uygundur toplu alımda daha çabuk anlaşırız jumbolar saglıklı ve orijinaldir msn 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel ist
bir çift damızlık birçift 2008 bilezikli ingiliz jumbolar totan veya tek tek satılıktır fiyatlar çok uygundur toplu alımda daha çabuk anlaşırız jumbolar saglıklı ve orijinaldir msn 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel ist
ARKADAŞLAR MUH.KUŞU BESLİYORUM VE SÜREKLİ YAVRU ALIYORUM.ALDIĞIM YAVRULARIN BAZILARININ(3-5 TANESİNİN) KUYRUK VE KANATLARI BİRAZ KISA ÇIKIYOR BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR BİLGİSİ OLAN VARSA BU KONUDA BENLE PAYLAŞIRSA SEVİNİİRM..
ARKADAŞLAR MUH.KUŞU BESLİYORUM VE SÜREKLİ YAVRU ALIYORUM.ALDIĞIM YAVRULARIN BAZILARININ(3-5 TANESİNİN) KUYRUK VE KANATLARI BİRAZ KISA ÇIKIYOR BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR BİLGİSİ OLAN VARSA BU KONUDA BENLE PAYLAŞIRSA SEVİNİİRM..
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.