Elimde bulunan bir çift muhabbet kuşunu altında beş yumurta ve bir yavrusuyla satıyorum alıcıların izmir içi olması tercihimdir.İzmir`de bulunanlar gelip görebilir. MSN : 🔒 Üyelere Özel TEL: 🔒 Üyelere Özel ten ulaşabilirsiniz.
Elimde bulunan bir çift muhabbet kuşunu altında beş yumurta ve bir yavrusuyla satıyorum alıcıların izmir içi olması tercihimdir.İzmir`de bulunanlar gelip görebilir. MSN : 🔒 Üyelere Özel TEL: 🔒 Üyelere Özel ten ulaşabilirsiniz.
altalraında coğu yavrulu yumurtalı olmak üzere 100 icft muhhabbet kuşu satlıktır ciddi alıcılar ile msn den görüşebliriz
msn : 🔒 Üyelere Özel
tel : 0 506 3 4 5 6 7 8 9
altalraında coğu yavrulu yumurtalı olmak üzere 100 icft muhhabbet kuşu satlıktır ciddi alıcılar ile msn den görüşebliriz
arkadaş acil para lazım akvaryum alacam param çıkşmıyor vede bu nedenle 1 çift yumurtlama garantili muhabbet kuşumu satıyorum
dişi 1.5 yaşında erkek 1 yaşını yeni doldurdu
yalnız dişinin poposunda yağlanma var (ama kesinlikle yumurta vermesini engellemiyor)
arkadaşlar kuş kafes vede yuvası ile 110.00 ytl
sadece kuşlar 90.00 ytl
arkadaşlar gerçekten paraya ihtiyacım var çok azda olsa pazarlık payı vardı
NOT:kuşlar hersefer 6 ad yumurta vermektedir yumurtalardan 5 i çıkıp 4 yavru ya bakabilmektedir
🔒 Üyelere Özel
teslimat yeri ist anadolu yakası elden teslim
çamlıcada oturuyorum
arkadaş acil para lazım akvaryum alacam param çıkşmıyor vede bu nedenle 1 çift yumurtlama garantili muhabbet kuşumu satıyorum
dişi 1.5 yaşında erkek 1 yaşını yeni doldurdu
yalnız dişinin poposunda yağlanma var (ama kesinlikle yumurta vermesini engellemiyor)
arkadaşlar kuş kafes vede yuvası ile 110.00 ytl
sadece kuşlar 90.00 ytl
arkadaşlar gerçekten paraya ihtiyacım var çok azda olsa pazarlık payı vardı
NOT:kuşlar hersefer 6 ad yumurta vermektedir yumurtalardan 5 i çıkıp 4 yavru ya bakabilmektedir
🔒 Üyelere Özel
teslimat yeri ist anadolu yakası elden teslim
çamlıcada oturuyorum
20 çift damızlık muhabbet kuşları satılıktır. kuşların renkleri mavi beyaz , eflatun düz ve eflatun beyazdır. kuşlar yavrulama garantilidir. çekoslavak ırkındandır. ve hepside yerlidir. takım fiyatı 150 ytl.dir yer istanbul anadolu yakası kartaldadır. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel cep numarasından ulaşabilirler.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.