Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

JUMBOXİNGİLİZ -
Anne jumbo baba ingiliz olan çok iri 4 adet yeni yeme düşmüş damızlık yapılabilecek muhabbet tek tek alınırsa 40ar YTL 4 ü birlikte 150 YTL.SAYGILAR  KOCAELİ

JUMBOXİNGİLİZ -
Anne jumbo baba ingiliz olan çok iri 4 adet yeni yeme düşmüş damızlık yapılabilecek muhabbet tek tek alınırsa 40ar YTL 4 ü birlikte 150 YTL.SAYGILAR  KOCAELİ

JUMBOXİNGİLİZ -

JUMBOXİNGİLİZ -

JUMBOXİNGİLİZ -

JUMBOXİNGİLİZ -

JUMBOXİNGİLİZ -

JUMBOXİNGİLİZ -

JUMBOXİNGİLİZ -

JUMBOXİNGİLİZ -

yavru jumbo muhabbet -
izmitten yavru jumbo muhabbet arıyorum

yavru jumbo muhabbet -

yavru jumbo muhabbet -

ANKARADAN EVDE ÜERETTİĞİM SATILIK YAVRU MUHABBET -
EVDE BESLEMEK İÇİN ALDIĞIM ÇİFTİN YAVRULARINI İLGİLENEMEDİĞİM İÇİN SATIYORUM.KUŞLARIM İNGİLİZ KIRMASI İRİ KUŞLARDIR.KUŞLAR YUMURTADAN ÇIKALI 1 AY BİR HAFTA OLDU.ELE ALIŞTIRILMAK İÇİN İDEAL KUŞLARDIR..SON İKİ RESİMDE ANNE VE BABA OLARAK YAVRULARI İLE DAMIZLIK BESLEMEK İSTEYENLERE VEREBİLİRİM.ONUN FİYATIDA 4 TANE YAVRU ANNE VE BABASIYLA BİRLİKTE 250 YTL OLUR.ÜSTTEKİ RESİMLERDE YİNE O ANNE VE BABANIN YAVRULARIDIR.KUŞALARIMIN HİİÇ BİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR.SADECE ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN İLGİLENEMİYORUM BU YÜZDEN SATMA GEREKSİNİMİ DUYDUM.HEPSİNİ ALMAK İSTEYENE TOPTANDA VEREBİLİRİM... İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ANKARADAN EVDE ÜERETTİĞİM SATILIK YAVRU MUHABBET -
EVDE BESLEMEK İÇİN ALDIĞIM ÇİFTİN YAVRULARINI İLGİLENEMEDİĞİM İÇİN SATIYORUM.KUŞLARIM İNGİLİZ KIRMASI İRİ KUŞLARDIR.KUŞLAR YUMURTADAN ÇIKALI 1 AY BİR HAFTA OLDU.ELE ALIŞTIRILMAK İÇİN İDEAL KUŞLARDIR..SON İKİ RESİMDE ANNE VE BABA OLARAK YAVRULARI İLE DAMIZLIK BESLEMEK İSTEYENLERE VEREBİLİRİM.ONUN FİYATIDA 4 TANE YAVRU ANNE VE BABASIYLA BİRLİKTE 250 YTL OLUR.ÜSTTEKİ RESİMLERDE YİNE O ANNE VE BABANIN YAVRULARIDIR.KUŞALARIMIN HİİÇ BİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR.SADECE ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN İLGİLENEMİYORUM BU YÜZDEN SATMA GEREKSİNİMİ DUYDUM.HEPSİNİ ALMAK İSTEYENE TOPTANDA VEREBİLİRİM... İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ANKARADAN SATILIK YAVRU MUHABBET -
EVDE BESLEMEK İÇİN ALDIĞIM ÇİFTİN YAVRULARINI İLGİLENEMEDİĞİM İÇİN SATIYORUM.KUŞLARIM İNGİLİZ KIRMASI İRİ KUŞLARDIR.KUŞLAR YUMURTADAN ÇIKALI 1 AY BİR HAFTA OLDU.ELE ALIŞTIRILMAK İÇİN İDEAL KUŞLARDIR..SON İKİ RESİMDE ANNE VE BABA OLARAK YAVRULARI İLE DAMIZLIK BESLEMEK İSTEYENLERE VEREBİLİRİM.ONUN FİYATIDA 4 TANE YAVRU ANNE VE BABASIYLA BİRLİKTE 250 YTL OLUR.ÜSTTEKİ RESİMLERDE YİNE O ANNE VE BABANIN YAVRULARIDIR.KUŞALARIMIN HİİÇ BİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR.SADECE ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN İLGİLENEMİYORUM BU YÜZDEN SATMA GEREKSİNİMİ DUYDUM.HEPSİNİ ALMAK İSTEYENE TOPTANDA VEREBİLİRİM...

SATILIK ÇOK ADETLİ GLOSTER VE BAKİRİ KANARYA -
YER PROBLEMİMDEN DOLAYI ELİMDE ÇOK ADETLİ SATILIK GLOSTER VE BAKİRİ KANARYALAR BULUNMAKTADIR.HOBİ AMAÇLI SENELERDİR UĞRAŞTIĞIM KANARYALARIMI SATIYORUM.YERİM TEKİRDAĞ MALKARADA İHSAN GÜLTAN TEL NO.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Evcil, Oyuncu ve Genç Amazon -
Arkadaşlar merhaba, Cambo`nun resimleri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Ayrıca bu linkten videolarını da görüntüleyebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel (Camboya 15 gün önce Afyon`dan bir alıcı çıkmıştı; kendisi kesin alacağını belirterek ilanı pasif hale getirmemi rica etmişti. Maddi olarak durumunu ayarlamak için benden 10-15 gün isteyen bu şahısa, tüm iyi niyetimle bu süreci tanıdım, ilanı pasif hale getirip kendisinden haber bekledim; hiç ses çıkmadığından -bugün almaya gelecekti güya-merakımdan arayınca şimdi meşgule düşürüp tel.i kapatıyor:) işte biz de onun bir sözüne güvenip, eski başlıkta satılmıştır diyerek ilanı pasifleştirmiştik... İlan günceldir, önceki başlığa devam edip, karışıklığa sebep olmamak için yeni bir başlık açıyorum) * Cambo çok oyuncu, evcil ve canayakın bir mealy amazonudur. * Oldukça iri ve çok güzel yüzlü genç bir papağandır. Kafasını kaşıdığınızda dünyalar onun olur ve size her türlü muzurluğu yapmaya hazırdır; elinizi uzattığınızda ayak verir, değişik sesleri taklit etme özelliği vardır(telefon, zil vb.). * Tahminen 4-5 yaşlarında olan Cambo`nun sağlık durumu hareketliliğinden ve tüylerinin güzelliğinden anlaşılacağı gibi çok iyidir. * Sahibini çok fazla benimseyen ve onu eşi gibi gören bir papağandır. Kuşun sahibi arkadaşımdır ve kendisi şuan askerde olduğundan Cambo`ya ben bakmaktayım. Bütün malzemeleri(oyuncak, orta büyüklükteki kafesi, aksesuarlar) ile birlikte verilecektir. Fiyat 750 ytl dir. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

Mozambik kanaryası -
Elimde bir çift mozambik kanaryası var ötümleri harika dişi ve erkek ikiside öter...satış Bayrampaşa ve civarı msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ADANADA SATLIK EVCİL JAGO KIRMIZI KUYRUK -
3 YILLIK ARKADAŞIMDIR EFE, ERKEK OLDUĞU KESİN, 5 YAŞ ALTI OLDUĞU TAHMİNDİR, ELİMDEN OMUZUMDAN İNMEZ, DİĞER ZAMAN DEVAMLI KAFESİNDEDİR(DIŞARIDA DURMAYA ALIŞTIRMADIK), KONUŞMAKTADIR, SAATLERCE KAFASINI KAŞISANIZ YOK DEMEZ (YABANCIYI AYIRIR) BİRÇOK KELİMEYİ SÖYLEMEKTE CÜMLELERİ İSE AĞZINDA GEVELEMEKTEDİR, ISIRMA HUYU YOKTUR, 3 YILDIR CANINI YAKSAM DAHİ BENİ ISIRMAMIŞTIR. 2. ÇOCUĞUM OLDUĞUNDAN BERİ ONU SEVMEYE ÇOK FAZLA VAKİT AYIRAMIYORUM, BENİM KADAR VEYA DAHA FAZLA SEVECEK AMA MUTLAKA BENDEN ÇOK VAKİT AYIRACAK ARKADAŞ ARIYORUM ONA, 2 ADET KAFESİ 1 ADET KÜÇÜK TAŞIMA KAFESİ VE TÜM MALZEMELERİ İLE VERİLECEKTİR AMA DEDİĞİM GİBİ ONU SEVECEK BİRİSİ OLMAK KAYDIYLA KENDİNİZDE BU VASIFLARI GÖRÜYORSANIZ BENİMLE 🔒 Üyelere Özel NUMARALI TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ, KESİNLİKLE PETSHOP SATIŞ FİYATINDAN AŞAĞI VERİLMEYECEKTİR, SELAMLAR, MAHİR.