Satılık dükkan malzemeleri...
2 adet show akvaryumu 130 ve 160 lık(dev boyutlarda )
16 lı set 12 adedi 60 lık 4 adet 120 lik tesisatlarıyla dolaplar 2 adet deniz akvaryumu ve malzemeleri..dükkan içi akvaryum kafes ve yemler kuşlar hepsine istenen 3 milyar gelin görün alınnnnn....🔒 Üyelere Özel (ilk arayan ve ilgilenen arkadaşa çeşitli kıyaklarım olabilir...
Satılık dükkan malzemeleri...
2 adet show akvaryumu 130 ve 160 lık(dev boyutlarda )
16 lı set 12 adedi 60 lık 4 adet 120 lik tesisatlarıyla dolaplar 2 adet deniz akvaryumu ve malzemeleri..dükkan içi akvaryum kafes ve yemler kuşlar hepsine istenen 3 milyar gelin görün alınnnnn....🔒 Üyelere Özel (ilk arayan ve ilgilenen arkadaşa çeşitli kıyaklarım olabilir...
iyi günler balık sevenler elimde
jumbo kitumba dişileri mevcut 6 adet 7 - 8 cm yavru alınmıştır tanesi 35 ytl
nikripinis redalbino koloni mevcut 9 adet 6 - 8 cm 1 erkek 8 dişi dir yavru alınmıştır tanesi 45 ytl
demasoni yavruları 3 cm 15 ytl 5 cm 20 ytl dir ilgilenenler
🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler
iyi günler balık sevenler elimde jumbo kitumba damızlık dişileri mevcut 7 - 8 cm 6 adet tanesini 35 ytl den vericem
nikripinis redalbino koloni 9 adetler 1 erkek 8 dişi 6 - 8 cm
tanesini 45 ytlden vericem demasoni yavrular 3 cm olanlar tanesi 15 ytlden 5 cm olanlarıda tanesi 20 ytlden vericem bu balıklardan da yavru alılnmıştır bilgilerinize ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel den yada mail yoluyla ulaşabilirler
arkadaşlar elimde 15 cm. büyüklüğünde bir piranham var bu piranhama 15 milyon istiyorum gayet sağlıklı her ile otobüsle veya kargoyla gönderebilirim saygılarımla
arkadaşlar elimde 15 cm. büyüklüğünde bir piranham var bu piranhama 15 milyon istiyorum gayet sağlıklı her ile otobüsle veya kargoyla gönderebilirim saygılarımla
Türkiye''nin en çok çeşit bulunan online akvaryum bitkileri satış sitesi
🔒 Üyelere Özel açılmıştır.
40 dan fazla ithal bitki çeşidini havale/eft, kredi kartı veya bonus Card (10 TAKSİT) ile satın alma imkanı.
şu an elimde 25 adet 3 - 5 cm boylarında demasoni yavruları mevcut ilgileneler 0555320611 ''den yada maill yoluyla ulaşabilirler . Herkese bol balıklı günler dileğiyle
1- 2 adetyetiskin eş papağan ciklet 25.00YTL
2- 2 adet 22 cm pengasus 20.00YTL
3- 1 adet 25 cm erkek silver argus 25.00YTL
4- 10 adet karışık sarı ve kırmızı prenses 20.00YTL.
5- 2 erkek 2 dişi brikardi 15.00YTL
6- 2 adet yaşayan kaya 10.00YTL
7- 2 adet venüstüs 10.00YTL
8- 1 adet sarı ejder 7.50 YTL
9- 1 erkek zeba melek,1 dişi inc gövde melek eştir ama yavru ulumudım henüz.40.00YTL
10-1 adat red malbora discus 20.00YTL
11-1 adet tatlısu palyaçosu 30.00YTL
12-1 adet dişi zebra ciklet 5.00YTL
13-3 adet magrakanta 18.00YTL
Toplu alımda indirim yaparım.Balıkların bir kısmı 🔒 Üyelere Özel adresinden görülebilir.
Bu forumda akvaryum-balık ilanları var ama akvaryum-balık ilanından çok köpek ilanı var lütfen bu ilanları koyanlar bundan sonra köpeklerle ilgili foruma bıraksın
saygılar
160*45*60 olculerın 10mm camdan her yerınden kusaklı demır sehpa uzerıne mobılyalı kapaklı 4 adet grolux floresan 2 adet dıs fılıtre 1tanesı atman 3 veya 4 emın degılım, dıgerı sacem 1000, 300w ısıtıcı kumu yanı kısacası fuull akvaryumu su an faal durumda ıcınde 15 tane velıfera var hepsını bırlıkte balıklar onemlı degıl 500 mılyona verıyorum
ve ayrıca 6 adet orgınal etcıl pırana var hepsını 150 mılyona verıyorum hepsını bırlıkte alırsanız bır sey daha yaparım
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.