şuanda bakımımda bulunan 2 aylık boxer yavrusuna yer arıyorum şimdiye kadar yapılması gereken aşıları tamamlanmıştır ve veteriner kontrolündeki işlemlerin bulunduğu sağlık karnesi elimdedir.boxer yavrusu 2 aylıktır. istanbulda yaşayan ve bakabileceğine gerçekten inanan yeni sahibini beklemektedir. ilgilenenler için bana maliyetinden daha aşağıya sadece 200 ytl ye...
elimde sarı prenses,viktorya yavruları, ahli,lithobates yunus yavruları şeker imparator yavruları mevcuttur. ihtiyacı olanlar için tel 0326-2127719 🔒 Üyelere Özel
DÜZ CAM SEHPALI
65*40*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :165 YTL
80*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :185 YTL
90*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :195 YTL
100*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :205 YTL
LÜKS DÜZ SEHPALI
80*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :245 YTL
90*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :265 YTL
100*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :285 YTL
130*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :445 YTL
İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE MOBİLYALI VE MOBİLYASIZ AKVARYUM YAPILIR.....
İRTİBAT İÇİN : 🔒 Üyelere Özel
E-mail : 🔒 Üyelere Özel
Cok cok ucuza tur degıstırdıgım ıcın challengerlarımı satıyorum.
20-23 cm kadar 3 adet. tanesini 30 YTl den verıyorum.3 alana maksat elımden cıksın dıye 25 cm vatoz ve frontozayı vercegım.Pıranha beslıyecegım ve ayırtıgım ıcın acelem var
Merhabalar,
Sera Granugreen 500 ml. (Hiç kullanılmadı)
Tetra Red Parrot 250 ml. (Üzerinden çok az kullanıldı)
İkisi birlikte 30 YTL dir.
Yavru yemleri yemleri alacak arkadaşa hediyedir.
Tetramin Baby 30 g.
Sera Mikropan 30 g.
🔒 Üyelere Özel
Saygılar
Merhabalar,
Sera Granugreen 500 ml. (Hiç kullanılmadı)
Tetra Red Parrot 250 ml. (Üzerinden çok az kullanıldı)
İkisi birlikte 30 YTL dir.
Yavru yemleri yemleri alacak arkadaşa hediyedir.
Tetramin Baby 30 g.
Sera Mikropan 30 g.
🔒 Üyelere Özel
Saygılar
Challengerlarımı tür değişikliği nedeni ile satıyorum. 3 adet hepsi 20-23cm arası
Tanesine :70 Ytl istiyorum
3 tanesini alana
25cm vatoz+3-4cm frontoza+7-8 cm tersy yuzen armagan edecegım
gelip akvaryumumda görebilirler
TEl:🔒 Üyelere Özel
benim 70+30+35 ebadında yeni akvaryumum var ciklet beslemeye çalışıyorum bu akvaryuma ne kadar tuz koymam gerekir suyu ne kadar zamanda dagiştirmem gerek her degişimde tuza gerek var mı içine maksimum ne kadar balık koymalıyım bitkiye gerek var mı yavru alabilirmiyim acaba karışok ciklet beslesem olurmu acaba ? 🔒 Üyelere Özel adresine yazarsanız çok sevinirim lütfen ogluma mahçup olmak istemiyuorum teşekkürler
benim 70+30+35 ebadında yeni akvaryumum var ciklet beslemeye çalışıyorum bu akvaryuma ne kadar tuz koymam gerekir suyu ne kadar zamanda dagiştirmem gerek her degişimde tuza gerek var mı içine maksimum ne kadar balık koymalıyım bitkiye gerek var mı yavru alabilirmiyim acaba karışok ciklet beslesem olurmu acaba ? 🔒 Üyelere Özel adresine yazarsanız çok sevinirim lütfen ogluma mahçup olmak istemiyuorum teşekkürler
Tatlısu Midyeleri fiyatları düştü.... 3 tanesi 20 değil ... 3 tanesi 10 YTL yada 8 tanesi 20 YTL... Türkiye''nin heryerine kargo ve otobüsle gönderilir. İlk 20 kişiye Tropica Ceratophyllum demersum bitkisinden (2-3 dal) yada yavru midye hediye....
Bilgi ve resim için :
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel.gs
🔒 Üyelere Özel
Tel : 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Acil satılık akvaryum
65 cmlik akvaryum (az kullanılmış çok temiz ışık tertibatı ve florasan mevcut) içinde 10 torba özel beyaz kum iki adet balık (25 cm bıçak balığı ve 15 cm balığın tam adını bilmiyorum) muhtelif taşlar ve siyah renk ahşap akvaryum sehpası, hepsi 80 milyon resimlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. saygılar
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Barış KÖYLÜ cep:🔒 Üyelere Özel Dikmen/ANKARA
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.