Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

boxer yavrusuna yuva -
şuanda bakımımda bulunan 2 aylık boxer yavrusuna yer arıyorum şimdiye kadar yapılması gereken aşıları tamamlanmıştır ve veteriner kontrolündeki işlemlerin bulunduğu sağlık karnesi elimdedir.boxer yavrusu 2 aylıktır. istanbulda yaşayan ve bakabileceğine gerçekten inanan yeni sahibini beklemektedir. ilgilenenler için bana maliyetinden daha aşağıya sadece 200 ytl ye...

kedilerime yuva lazim -
cok seker kedi yavrularim var. tam yedi tane. ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirsiniz

istediğiniz akvaryum yapılır!!!!! -
DÜZ CAM SEHPALI(mobilyalı) 65*40*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 110 YTL 80*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 130 YTL 90*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 140 YTL 100*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 150 YTL LÜKS DÜZ SEHPALI (kapaklı mobilayalı) 80*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 180 YTL 90*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 200 YTL 100*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 220 YTL 130*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 380 YTL İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE MOBİLYALI VE MOBİLYASIZ AKVARYUM YAPILIR..... İRTİBAT İÇİN : 🔒 Üyelere Özel E-mail : 🔒 Üyelere Özel

satılık yavru cichlidler -
elimde sarı prenses,viktorya yavruları, ahli,lithobates yunus yavruları şeker imparator yavruları mevcuttur. ihtiyacı olanlar için tel 0326-2127719 🔒 Üyelere Özel

akvaryumlar uygun!!!!!!! -
DÜZ CAM SEHPALI 65*40*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :165 YTL 80*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :185 YTL 90*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :195 YTL 100*42*30 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :205 YTL LÜKS DÜZ SEHPALI 80*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :245 YTL 90*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :265 YTL 100*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :285 YTL 130*50*40 ölçülerinde dış filtre+hava taşı+hava motoru+kum takım fiyatı :445 YTL İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE MOBİLYALI VE MOBİLYASIZ AKVARYUM YAPILIR..... İRTİBAT İÇİN : 🔒 Üyelere Özel E-mail : 🔒 Üyelere Özel

cok cok ucuza... -
Cok cok ucuza tur degıstırdıgım ıcın challengerlarımı satıyorum. 20-23 cm kadar 3 adet. tanesini 30 YTl den verıyorum.3 alana maksat elımden cıksın dıye 25 cm vatoz ve frontozayı vercegım.Pıranha beslıyecegım ve ayırtıgım ıcın acelem var

MALAWI CD -
LAKE MALAWI cd adet 5 ytl.orjinalden çekimdir.. adresinize gönderilir. e mail: 🔒 Üyelere Özel lütfen e-mailimden bana ulaşınız...

Sera granugreen+Tetra red parrot+Tetramin baby+Sera mikropan -
Merhabalar, Sera Granugreen 500 ml. (Hiç kullanılmadı) Tetra Red Parrot 250 ml. (Üzerinden çok az kullanıldı) İkisi birlikte 30 YTL dir. Yavru yemleri yemleri alacak arkadaşa hediyedir. Tetramin Baby 30 g. Sera Mikropan 30 g. 🔒 Üyelere Özel Saygılar

Sera granugreen+Tetra red parrot+Tetramin baby+Sera mikropan -
Merhabalar, Sera Granugreen 500 ml. (Hiç kullanılmadı) Tetra Red Parrot 250 ml. (Üzerinden çok az kullanıldı) İkisi birlikte 30 YTL dir. Yavru yemleri yemleri alacak arkadaşa hediyedir. Tetramin Baby 30 g. Sera Mikropan 30 g. 🔒 Üyelere Özel Saygılar

Satılık Köpek Balığı -
Challengerlarımı tür değişikliği nedeni ile satıyorum. 3 adet hepsi 20-23cm arası Tanesine :70 Ytl istiyorum 3 tanesini alana 25cm vatoz+3-4cm frontoza+7-8 cm tersy yuzen armagan edecegım gelip akvaryumumda görebilirler TEl:🔒 Üyelere Özel

bana yardımedin.... -
akvaryumumdaki balıklardan neden hep japon balıkları ölüyor anlamıyorum. Biraz acemiyim ama her türlü tesisatımda var yinede japonlar ölüyo!!!!

bana yardımedin.... -
akvaryumumdaki balıklardan neden hep japon balıkları ölüyor anlamıyorum. Biraz acemiyim ama her türlü tesisatımda var yinede japonlar ölüyo!!!!

bana yardımedin.... -

bana yardımedin.... -

arkadaşlar yardım ediiiin lütfen -
benim 70+30+35 ebadında yeni akvaryumum var ciklet beslemeye çalışıyorum bu akvaryuma ne kadar tuz koymam gerekir suyu ne kadar zamanda dagiştirmem gerek her degişimde tuza gerek var mı içine maksimum ne kadar balık koymalıyım bitkiye gerek var mı yavru alabilirmiyim acaba karışok ciklet beslesem olurmu acaba ? 🔒 Üyelere Özel adresine yazarsanız çok sevinirim lütfen ogluma mahçup olmak istemiyuorum teşekkürler

benim 70+30+35 ebadında yeni akvaryumum var ciklet beslemeye çalışıyorum bu akvaryuma ne kadar tuz koymam gerekir suyu ne kadar zamanda dagiştirmem gerek her degişimde tuza gerek var mı içine maksimum ne kadar balık koymalıyım bitkiye gerek var mı yavru alabilirmiyim acaba karışok ciklet beslesem olurmu acaba ? 🔒 Üyelere Özel adresine yazarsanız çok sevinirim lütfen ogluma mahçup olmak istemiyuorum teşekkürler

TATLISU MİDYELERİ FİYATLAR DÜŞTÜ.... -
Tatlısu Midyeleri fiyatları düştü.... 3 tanesi 20 değil ... 3 tanesi 10 YTL yada 8 tanesi 20 YTL... Türkiye''nin heryerine kargo ve otobüsle gönderilir. İlk 20 kişiye Tropica Ceratophyllum demersum bitkisinden (2-3 dal) yada yavru midye hediye.... Bilgi ve resim için : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel.gs 🔒 Üyelere Özel Tel : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

istediğiniz akvaryumlar ucuzzzzzzz -
DÜZ CAM SEHPALI(mobilyalı) 65*40*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 110 YTL 80*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 130 YTL 90*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 140 YTL 100*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 150 YTL LÜKS DÜZ SEHPALI (kapaklı mobilayalı) 80*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 180 YTL 90*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 200 YTL 100*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 220 YTL 130*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 380 YTL İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE MOBİLYALI VE MOBİLYASIZ AKVARYUM YAPILIR..... İRTİBAT İÇİN : 🔒 Üyelere Özel E-mail : 🔒 Üyelere Özel

acil satılık akvaryum+sehpa+balık -
Acil satılık akvaryum 65 cmlik akvaryum (az kullanılmış çok temiz ışık tertibatı ve florasan mevcut) içinde 10 torba özel beyaz kum iki adet balık (25 cm bıçak balığı ve 15 cm balığın tam adını bilmiyorum) muhtelif taşlar ve siyah renk ahşap akvaryum sehpası, hepsi 80 milyon resimlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. saygılar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Barış KÖYLÜ cep:🔒 Üyelere Özel Dikmen/ANKARA