merhaba şu an elimde yavru ciklet ,melek ve diskus kalmamıştır arkadaşlara teşekkürler satılık olarak, isteyen arkadaşlara ,ağzında yavrularıyla birlikte büyük ciklet anaçlarımdan verebilirim. tane 25 ytl Ayrıca isteyen arkadaşlar indirim soruyorlar 10 ad damızlık alana 10 ad damızlık benden hediye başlatıyorum.balık adedi sınırlıdır .seçilmeden, ilgilenelere; resimler 🔒 Üyelere Özel şeref 🔒 Üyelere Özel
tricolor,leopar,tül, inci gövde anaçlık melekleri, hobici yada üretici arkadaşlara tanesini 25 ytl den vermekteyim iki çift alana iki çift te hediye ediyorum kendiniz seçebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel resimleri görülebilir. Şeref 🔒 Üyelere Özel
10 cm büyüklüğünde koiler toplam 9 adet fiyat: 40 ytl
bonus card''a taksit yapılır
REİS AKVARYUM zeytinburnu tel: 0212 416 85 01
resim için tıklayın:
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
resmini gördügünüz jokeri akvaryumumda yer omadığı için satıyorum ilgilenenler teklif verebilirmi?
saygılarımla
saygılarımla
slm arkadaşlar kendi beslediğim pygocentrus nattererilerimi ihtiyacım oldugundan dolayı satıyorum.4 taneler hepsini birden vermek istiyorum.10 cm boyundalar.hepsi toplam 150 ytl yanındada 3 oskar veriyorum.bursa dışı gönderim yapılır.iyi balıklar.
anaç frontozalarımı satıyorum adet fiyatı 75 ytl.dir. yer darlığı nedeniyle satıyorum isteyenler için son fırsat bir daha anç ne zaman satarım allah kerim isteyenlere msn adresim 🔒 Üyelere Özel
anaç frontozalarımı satıyorum adet fiyatı 75 ytl.dir. yer darlığı nedeniyle satıyorum isteyenler için son fırsat bir daha anç ne zaman satarım allah kerim isteyenlere msn adresim 🔒 Üyelere Özel
akvaryum-filitre bizim işimiz
-Tatlı ve tuzlu su akvaryumları
-Biyolojik tip filtreler-sumplar
-Akrilik uygulamalar
-Akvaryum cam delme 32-40-45-50 mm
-Akvaryum mobilyaları,Kapakları
-Aydınlatma sistemleri
-Tamir-teknik servis ve bakım
-Danışma-Destek
-Dekor
-Canlı temini
İrtibat: 0216 459 69 71 🔒 Üyelere Özel Serdar Erden
-Akrilik uygulamalar
-Aydınlatma sistemleri
-Danışma-Destek
-Dekor
-Canlı temini
-Akrilik uygulamalar
-Aydınlatma sistemleri
-Danışma-Destek
-Dekor
-Canlı temini
Arkadaşlar selam,
Uygun fiyatlı iki çeşit dip yemim var elimde 400 gr. lık paketler halinde, biri çiklitler ve tropikal balıklar için, diğeri japon balıklarına uygun, ayrıca elimde yoğun konsantrasyonlu metilen mavisi var, yemlerin içeriği ( besin değerleri ) ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlarım tank_2105@hotmail adresinden bana ulaşabilirler.
Fiyatları :
Japon balıkları için : 4,75 YTL
Çiklit ve Tropikal ler için : 5,75
Metilen Mavisi : ( 300 cc ) 9,75 YTL
***Pınar yem kalitesi ile ...***