Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

ağzında yavrularıyla damızlık anaç cikletler -
merhaba şu an elimde yavru ciklet ,melek ve diskus kalmamıştır arkadaşlara teşekkürler satılık olarak, isteyen arkadaşlara ,ağzında yavrularıyla birlikte büyük ciklet anaçlarımdan verebilirim. tane 25 ytl Ayrıca isteyen arkadaşlar indirim soruyorlar 10 ad damızlık alana 10 ad damızlık benden hediye başlatıyorum.balık adedi sınırlıdır .seçilmeden, ilgilenelere; resimler 🔒 Üyelere Özel şeref 🔒 Üyelere Özel

damızlık anaç melekler -
tricolor,leopar,tül, inci gövde anaçlık melekleri, hobici yada üretici arkadaşlara tanesini 25 ytl den vermekteyim iki çift alana iki çift te hediye ediyorum kendiniz seçebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel resimleri görülebilir. Şeref 🔒 Üyelere Özel

frontoza 7 band resimli -
5 cm boyunda 7 bandlı frontozalar fiyatı : 20 ytl REİS AKVARYUM veliefendi mah. 74. sok no:34 zeytinburnu istanbul tel: 0212 416 85 01 bonus card''a 2-12 ay taksit yapılır. resim: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

frontoza 7 band resimli -
5 cm boyunda 7 bandlı frontozalar fiyatı : 20 ytl REİS AKVARYUM veliefendi mah. 74. sok no:34 zeytinburnu istanbul tel: 0212 416 85 01 bonus card''a 2-12 ay taksit yapılır. resim: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

koi resimli -
10 cm büyüklüğünde koiler toplam 9 adet fiyat: 40 ytl bonus card''a taksit yapılır REİS AKVARYUM zeytinburnu tel: 0212 416 85 01 resim için tıklayın: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık 20 cm joker ankara -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel resmini gördügünüz jokeri akvaryumumda yer omadığı için satıyorum ilgilenenler teklif verebilirmi? saygılarımla __________________ ertug

satılık 20 cm joker ankara -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel resmini gördügünüz jokeri akvaryumumda yer omadığı için satıyorum ilgilenenler teklif verebilirmi? saygılarımla __________________ ertug

SATILIK PYGOCENTRUS NETTERERİ :) -
slm arkadaşlar kendi beslediğim pygocentrus nattererilerimi ihtiyacım oldugundan dolayı satıyorum.4 taneler hepsini birden vermek istiyorum.10 cm boyundalar.hepsi toplam 150 ytl yanındada 3 oskar veriyorum.bursa dışı gönderim yapılır.iyi balıklar.

satılık lelopiiii -
8 cm boyunda uretmek ısteyenlere lelopı 20 ytl 🔒 Üyelere Özel

sarı prensess ve kar prensesi aranıyor -
cok sayıda arıyorum 3 cm olması lazım 100 tane olabılır 🔒 Üyelere Özel ulasabılırsınız

sarı prensess ve kar prensesi aranıyor -
cok sayıda arıyorum 3 cm olması lazım 100 tane olabılır 🔒 Üyelere Özel ulasabılırsınız

18 cm erkek 10 cm dişi anaç frontozalarımı satıyorum -
anaç frontozalarımı satıyorum adet fiyatı 75 ytl.dir. yer darlığı nedeniyle satıyorum isteyenler için son fırsat bir daha anç ne zaman satarım allah kerim isteyenlere msn adresim 🔒 Üyelere Özel

18 cm erkek 10 cm dişi anaç frontozalarımı satıyorum -
anaç frontozalarımı satıyorum adet fiyatı 75 ytl.dir. yer darlığı nedeniyle satıyorum isteyenler için son fırsat bir daha anç ne zaman satarım allah kerim isteyenlere msn adresim 🔒 Üyelere Özel

akvaryum-mobilya-flitre-sump-aydınlatma -
akvaryum-filitre bizim işimiz -Tatlı ve tuzlu su akvaryumları -Biyolojik tip filtreler-sumplar -Akrilik uygulamalar -Akvaryum cam delme 32-40-45-50 mm -Akvaryum mobilyaları,Kapakları -Aydınlatma sistemleri -Tamir-teknik servis ve bakım -Danışma-Destek -Dekor -Canlı temini İrtibat: 0216 459 69 71 🔒 Üyelere Özel Serdar Erden

akvaryum-filitre bizim işimiz -Tatlı ve tuzlu su akvaryumları -Biyolojik tip filtreler-sumplar -Akrilik uygulamalar -Akvaryum cam delme 32-40-45-50 mm -Akvaryum mobilyaları,Kapakları -Aydınlatma sistemleri -Tamir-teknik servis ve bakım -Danışma-Destek -Dekor -Canlı temini İrtibat: 0216 459 69 71 🔒 Üyelere Özel Serdar Erden

Uygun fiyatlı balık yemi ve ilaç -
Arkadaşlar selam, Uygun fiyatlı iki çeşit dip yemim var elimde 400 gr. lık paketler halinde, biri çiklitler ve tropikal balıklar için, diğeri japon balıklarına uygun, ayrıca elimde yoğun konsantrasyonlu metilen mavisi var, yemlerin içeriği ( besin değerleri ) ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlarım tank_2105@hotmail adresinden bana ulaşabilirler. Fiyatları : Japon balıkları için : 4,75 YTL Çiklit ve Tropikal ler için : 5,75 Metilen Mavisi : ( 300 cc ) 9,75 YTL ***Pınar yem kalitesi ile ...***

Satılık Frontosa 18 cm Erkek -
Satılık Frontosa 18 cm Erkek 140 ytl 18 cm dir balık 16 veya 17 değil 🔒 Üyelere Özel

damızlık sarıprenses -
10 12 cm 12 ytl 🔒 Üyelere Özel

damızlık sarıprenses -
10 12 cm 12 ytl 🔒 Üyelere Özel