Arkadaşlar, elimde Japon balıkları ve Çiklit/Tropik balıklara uygun iki farklı dip yemi mevcut, fiyatları ve besin değerleri ile ilgili bilgileri 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarak tarafımdan öğrenebilirsiniz. Yemler, Pınar Yem kalitesiyle sunulmaktadır. Ayrıca, uygun fiyatlı ilaç (metilen mavisi) da mevcuttur, Burak Özkan.
150*60*50 450lt akvaryum ( üst ve alt özel kapakları ile)
hazır 100*150 özel 4 kapaklı dolabı
içindekiler:
- sera vipan canlı doğuran yemi (orta boy ağzına kadar dolu)
-atman 3337 dış filtre
-unistar iç filtre
-300 watt ısıtıcı
-30 kg özel hagen ince kum ( birsürü taş ve mercanlar)
-ünistar hava pompası (turbo)
-sera ve hagen marka ph ve gh ölçer
-biyolojik filtre
-karbon
-nutramatic otamatik yemleme
-kepçe
-2 tane 25 cm hava taaşı
-ısı ölçer
-2 tane tül yavruluk
BUNLARI ALAN İÇİN YANINDA:
-50*25*20 artemia akvaryum
- champion hava pompası
- 2tane hava taşı
- 150 watt ısıtıcı
- 20 gr açılmamış sera artemia
BEDAVA!!!!!!!
HEPSİNE BANA 1500YTL MAL OLMUŞ AKVARYUMLARIMI SADECE VE SADECE (700YTL) İSTİYORUM
İSTEYEN GELİP GÖREBİLİR ( HEPSİ HALEN KUTUSUYLA BİRLİKTE)AYRICA 🔒 Üyelere Özel adresinden haldun hür adındaki resimlerde mevcuttur.
150*60*50 450lt akvaryum ( üst ve alt özel kapakları ile)
hazır 100*150 özel 4 kapaklı dolabı
içindekiler:
- sera vipan canlı doğuran yemi (orta boy ağzına kadar dolu)
-atman 3337 dış filtre
-unistar iç filtre
-300 watt ısıtıcı
-30 kg özel hagen ince kum ( birsürü taş ve mercanlar)
-ünistar hava pompası (turbo)
-sera ve hagen marka ph ve gh ölçer
-biyolojik filtre
-karbon
-nutramatic otamatik yemleme
-kepçe
-2 tane 25 cm hava taaşı
-ısı ölçer
-2 tane tül yavruluk
BUNLARI ALAN İÇİN YANINDA:
-50*25*20 artemia akvaryum
- champion hava pompası
- 2tane hava taşı
- 150 watt ısıtıcı
- 20 gr açılmamış sera artemia
BEDAVA!!!!!!!
HEPSİNE BANA 1500YTL MAL OLMUŞ AKVARYUMLARIMI SADECE VE SADECE (700YTL) İSTİYORUM
İSTEYEN GELİP GÖREBİLİR ( HEPSİ HALEN KUTUSUYLA BİRLİKTE)AYRICA 🔒 Üyelere Özel adresinden haldun hür adındaki resimlerde mevcuttur.
arkadaşlar kuartz kum aramaktayım yaklaşı 15kg almayı düşünüyorum elinde olan veya tavsiyesi olan 🔒 Üyelere Özel adresime maille ulaşabilir ilginize teşekkürler.
arkadaşlar kuartz kum aramaktayım yaklaşı 15kg almayı düşünüyorum elinde olan veya tavsiyesi olan 🔒 Üyelere Özel adresime maille ulaşabilir ilginize teşekkürler.
kendi üretimim olan yunuslar 4 cmlik 190 adet satılıktır. ayrıca 100 adette snow mevcut. fiyat adet 2 ytl toplu alımlarda uygun fiyat veririm. düşünen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel
veya 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.
kendi üretimim olan yunuslar 4 cmlik 190 adet satılıktır. ayrıca 100 adette snow mevcut. fiyat adet 2 ytl toplu alımlarda uygun fiyat veririm. düşünen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel
selam
12 li veya 15 li enaz 65 lik dolphin akvaryum set arıyorum,marka dolphin olmayıp muadili bir markada olabilir,ilgilenenler için mailim:🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar selamlar,
toptan balık isteyen arkadaşlara malavi ve discus satışımız vardır isteyenler benimle temas kurabilir 🔒 Üyelere Özel
not:istanbul dışına toptan balık satışımız sadece malavide 100 balık ve üzeridir.
discus içinse lütfen irtibat kurunuz...
saygılarımla...
arkadaşlar selamlar,
toptan balık isteyen arkadaşlara malavi ve discus satışımız vardır isteyenler benimle temas kurabilir 🔒 Üyelere Özel
not:istanbul dışına toptan balık satışımız sadece malavide 100 balık ve üzeridir.
saygılarımla...
arkadaşlar selamlar,
saygılarımla...
Merhaba elimde bulunan 1 adet 16-17 cm erkek frontoza & 3 adet calvus 1 erkek 2 dişi 5-7 cm 3 adet bricardi 6-9 cm arası ve 1 adet beyaz prenses dişi 8-9 cm bu balıkları satıyorum resim olmadığından gösteremiyorum . ama isteyen gelip yerinde göre bilir fiyat teklifine açığım isteyen bana 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel tan arıyarak ulaşa bilir.
selamlar,
elimdeki ağzı dolu aceiler (icemanda denir) satılıktır. ilgilenenler benimle temas kurabilir msn.im 🔒 Üyelere Özel
not: balıklar ağzı dolu oldukları için şehir dışına gönderemiyorum istanbul avcılardan teslim alabilirseniz verebilirim.
Herkesin tekrar geçmiş bayramını kutlar, saygılar sunarım...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.